Style: Pastel love mixed with stripes

by - 08:15:00

Moja najljubša barva? Hm, naj pomislim...Pastelne barve so ene izmed mojih najljubših barv, čudovito pa se jih da tudi kombinirati, kot vidite na spodnji sliki s sivo in črno, ki sta v modi nekakšni stalnici. Moram priznati, da vedno pridno spremljam trende, vendar se večinoma časa ne oziram na njih (razen, če mi je res kaj zelo všeč). Če bi jim sledila, bi se najbrž počutila kot ovca. Seveda, ne me narobe razumeti, nimam nič proti puncam, ki redno sledijo trendom in menjujejo oblačila ter njihov stil, vendar to enostavno ni zame. Seveda so mi vmes kakšni kosi res zelo všeč in jih kupim, vedno pa ostajam zvesta sebi in svojemu stilu in večinoma kupim, kar mi je všeč in za kar sem prepričana, da bom nosila.



Ker imam zelo rada pastelne barve, predvsem zadnja 4 leta, sem se odločila, da poizkusim za vas izbrati nekaj kosov oblačil, ki niso nič posebnega, vendar kljub temu izpadejo super, če jih skombiniramo med sabo. P.s. Te kose oblačil najdemo v vseh trgovinah s tekstilom.

Opis barv z domišljijo

ČRNA: 

Črna barva je vedno veljala za "pogrebno" barvo, polno negative, a vendar je zame popolna, ker lahko z njo kombiniraš prav vse. Prav tako pa se na "lazy day" lahko odločiš za "all black outfit", s čimer ne zapraviš veliko časa pred omaro. I love black!

SIVA:

Siva barva je zame nevtralna barva, ki jo prav tako lahko kombiniramo z marsikatero barvo. Prav v tem letu (ne vem zakaj) sem ugotovila, da imam preveč sivih stvari in, da mi je res vse kar je sivo zelo všeč! Siva deluje zelo "potrto", vendar, če jo kombiniramo s pravimi kosi in živimi barvami, se lahko ta potrtost spremeni v živahno s kančkom nevtralnega.


PASTELNO ROZA:

Moja najljubša! Pasteli so postali "boom" v modi, jaz sem se nad njimi najbolj navdušila, ko sem si začela barvati lase in zdaj se ne morem ločiti od pastelov. Nežni odtenki, primerni za vse letne čase, čudovito izgledajo v kombinaciji črne, sive ter bele.


Pri stilu je najbolj pomembno to, da ostaneš zvest sebi in temu, kar ti je všeč, saj se na konc koncev moraš v oblačilih dobro počutiti. 

Črne kose, kot sem že zgoraj opisala, lahko kombiniraš s čimerkoli, če še nisi tako vešča v kombiniranju pa ti svetujem, da najprej izbereš le nekaj dodatkov, na primer torbica, zapestnica, če si ljubiteljica lepe manikire, lahko izbereš tudi kakšen lak (črne/bež barve). 

Outfit je popoln za prihajajočo pomlad, če zamenjamo par kosov oblačil pa je pastelna barva primerna tudi za poletje. 



So ti všeč takšne objave?
Deli z nami kateri kos iz fotografije ti je najbolj všeč in bi ga definitivno kupila.
Comment below

xoxo,
Neža








You May Also Like

8 comments

  1. O jaa pasteliii :) Sama sem navdušena že kar nekaj časaaaa, sploh nad rozastimi/vijola pasteli in ravno zato so mi tvoji lasje tako oh in sploh zakon barve! Super si to zapisala! :) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, sem vedela, da nisem edina, ki jih obožuje <3 In hvala! xx

      Izbriši
  2. Ali si mi danes brala misli, ravno danes sem razmišljala ali bokatera punca naredila kakšen trendi spomladanski post o tem kaj bo moderno to pomlad. Tako, da super in bi jih res še več, jaz vedno potem dobim kako idejo. Mi je pa dobesedno vse na sliki všeč, res vse. Ravno včeraj sem v H&M gledala takle kjut nahrbtnik:). Moja ideja za post tebi, kako kombinirati barvi leta 2016:).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi, res? No, me veseli, da so ti všeč takšne objave. Jaa, tudi jaz sem jih gledala in me res mika nakup! Še samo denarnico moram prepričat, hihi :) Čudoviti barvi, obljubim, da se bom potrudila napisat še kakšno takšno objavo. xx

      Izbriši
  3. Tudi jaz obožujem zgornje barve!! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Se pridružujem! Pasteli so v zadnjem času kar stalni v moji omari :) In ja, tako kot si napisala. Včasih je črna res delovala pogrebno, ampak če znaš dobro skombinirati, izpade zelo lepo. Sem pa opazila, da imam kar nekaj sivih kosov oblačil :D Od pastelov imam pa tudi sama rada roza barvo, sem pa med drugim med svojimi oblačili našla še takšno lepo pastelnp turkizno. Najrajši jih pa kombiniram z belo ali pa sivo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem pred nekaj leti imela pravi pogreb v omari, ker, ko si odprl si videl same črne stvari, zdaj pa postopoma dodajam še druge barve. Ampak mislim, da črne nikoli ne bom "popolnoma" izločila. Tudi all black outfiti so mi zelo všeč, mogoče z dodatkom kakšnega zlatega nakita itd. Joj pastelna turkizna je tudi zelo lepa. Jaz sem jo imela sicer samo na laseh hihi. xx

      Izbriši