Review: Herbio Almond Bath

by - 06:23:00

Ko sem se včeraj iz deževnega, izpitno obarvanega Maribora vrnila domov, me je tam pričakal majhen paketek, v katerem so bile skrite naravne dobrote znamke Herbio. O znamki in njihovi obnovitveni kremi sem govorila v prejšnji objavi, če ste jo slučajno spregledali, jo lahko preberete tukaj (klik). V paketu so se nahajali naslednji izdelki: Vital šampon, karitejevo maslo, zeliščno vitaminsko olje, hidrolat sivke ter mandljeva kopel. 

Ker nisem mogla odlašati s testiranjem, sem zvečer pograbila mandljevo olje in odhitela v kopalnico. Sem namreč zelo velika ljubiteljica kopeli, saj se tako najboljše sprostim, odklopim misli in se osredotočim samo na dihanje. No, če ste tudi vi ljubitelji kopeli in naravnih sestavin, vam svetujem, da berete dalje, saj bom v nadaljevanju podala svoje mnenje za Herbio mandljevo kopel.


Kopeli so ena vrsta naravne terapije, saj na telo vplivajo blagodejno. Odpravljajo bolečine, stres, utrujenost ter celo prehlad. Prav tako pa pozitivno vplivajo tudi na naše duševno zdravje. Kopel se priporoča predvsem pred spanjem, saj nas sprosti in tako lažje zaspimo. 

Herbio : Mandljeva kopel


Herbio pravi: "Kopel z mandljevim oljem in izvlečkom ognjiča za sprostitev po napornem dnevu in prijetno umiritev pred spanjem."

Embalaža

Embalaža je plastična, bele barve, z majhno odprtino, ki poskrbi, da iz embalaže kopel kaplja. Na embalaži je nalepka, ki je meni osebno čudovitega artističnega watercolor izgleda, na njej najdemo vse podatke o kopeli. Embalaža vsebuje 200 ml kopeli.





Uporaba: 

V kad natoči vodo poljubne temperature in dodaj nekaj mililitrov kopeli ter se razvajajte 15-20 minut.

Mnenje/Ocena:

Kot sem že povedala sem zelo velika ljubiteljica kopeli, saj imam težave s spancem, hkrati pa mi to predstavlja nekakšno sprostitev. Kopel je zelo lepega izgleda, tudi zelo lepo diši. Ima takšen pomirjevalni nežen vonj po mandljih. Tako kot je navedeno v opisu te kopel res sprosti, ima nežen vonj, za razliko od drugih, ki sem jih preizkusila, saj so imeli agresiven vonj, ki mi ni odgovarjal. Koža je po kopeli zelo mehka ter nežno diši. 
Priporočam!

Ocena (1-10): 8


Herbio izdelke si lahko pogledaš na: Herbio.si






Si že preizkusila kakšen izdelek Herbio?
Kakšno je tvoje mnenje?
Deli ga z nami

Comment below


xoxo,
Neža






*This product was sent to me by the company itself or its PR.


You May Also Like

8 comments

  1. Pogrešam banjico:)in takele sprostitvene gele:),se bere super in imam nekaj njihovih stvari dejansko nagledanih.Mika me piling za obraz, tudi kremice se berejo super ♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Verjamem. Sem tudi sama bila brez, ko sem stanovala v Mariboru, v študentskem stanovanju in sem zeloooo pogrešala kad. Zdaj sem doma pa imam spet možnost kopanja, hihi. Jaz sem do zdaj preizkusila dva izdelka in sem več kot zadovoljna. Dejansko me še ni noben izdelek tako zelo navdušil in pokazal dejanskega delovanja. Tudi jaz imam piling na wishlisti. Le preizkusi, ti res priporočam! xx

      Izbriši
  2. Tudi jaz pogrešam kad, ker se ful rada kopam, imam pa v stanovanji samo tuškabino. :)
    Bere se super, tako, da tudi mene mika ena dišeča, topla kopel. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, vem kako je :/ Res je prav sproščujoča in pomirjajoča. Rahel vonj mandlja, joj, te kar zaziba v spanec. xx

      Izbriši
  3. Sliši se zanimivo.:) Vidim, da si čisto navdušena nad Herbiem :D. Jaz še vedno nisem prišla do kreme, ker imam še njihovo Kalei in se zadnje čase super bojuje z mojimi suhimi lišaji po telesu. Ko si zadnjič ti omenila, da jo uporabljaš tudi po telesu - tisto drugo- sem jaz to tudi začela in je res super :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaa, res sem ful ful navdušena. Ne vem dejansko, kdaj sem bila nad izdelkom tako zelo navdušena in, da me je res tako zelo pritegnil ter mi dal vedeti, da dejansko deluje. Zelo sem zadovoljna z izdelki, ki sem jih do zdaj uporabila, še vedno pa me čaka tisti tuš gel, ki smo ga prejele v darilcu. No, vidiš, sem vedla, da bo tudi tebi odgovarjala. Meni je res super. xx

      Izbriši
  4. Super se sliši!

    Me res zanima kakšen je ta izdelek, te naravni vonji so res top <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super je, so mi itak vsi njihovi izdelki do zdaj všeč in jih res vsem priporočam. xx

      Izbriši