Beauty: Novi znamki na testu: Bellissima & Silk'n

by - 12:12:00

Skačem od navdušenja, namreč danes z vami delim super pripomočke za osebno nego ter nego las. Izdelke mi je v test poslala spletna trgovinica nali.si, na kateri najdeš res odlično ponudbo, vse od nakita pa do modnih dodatkov ter raznih pripomočkov. Definitivno se ti splača pregledati stran, garantiram, da boš našla kaj zase kakor tudi za svoje ljubljene.

Naenkrat je zazvonil zvonec in na vrata je prišel poštar z gromozanskim paketom. "Kot bi prišel Božiček že predčasno" sem dejala, poštar pa se je prijazno nasmejal in zaželel prijetno testiranje, saj že dobro ve kdo je Rose Touch Blog *smeh*. 

Tisti, ki me spremljate več časa veste, da sem imela obdobje norih frizur in barv, ki so sčasoma moje lase čisto uničile. Hvaležna sem za moj najljubši šampon, Vital šampon zeliščne kozmetike Herbio, ki je moje lase spet oživil, jih izboljšal in naredil spet zdrave. Seveda je k temu pripomoglo tudi barvanje samo s prelivi, ki ne uničijo las. Če se vrnem v preteklost vem, da je bil vedno prisoten strah glede različnih lasnih pripomočkov - ravnalcev, kodralnikov. No, zdaj več tega strahu res ni in vesela sem, da so moji lasje spet zdravi. 

Ravno iz tega razloga sem na Nali.si izbrala ravnalec Bellissima Imetec B9 300, katerega plošče so prevlečene z gloss keramiko za svilnat učinek las. Enakomerna razporeditev toplote zagotavlja popolno zaščito las. 






Zakaj sem izbrala Bellissima Imetec B9 300?
  • Ravnalec lahko uporabljamo kot ravnalec za ravnanje las ali kot kodralnik
  • Ima kar 5 temperaturnih nastavitev (150-230°C)
  • Tehnlogija ploščic se prilagaja pramenu, kar pa zagotavlja maksimalno drsenje
  • Ploščice so prevlečene z gloss keramiko za svilnat učinek las
  • Vrtljiv kabel 
  • Sistem za zaklep plošč, poskrbi za večjo varnost 
  • Ravnalec je pripravljen v parih sekundah, kar je super, če se nam mudi
Seveda sva s sestro takoj sprobali ravnalec, saj ga obe že nisva uporabljali več let. Sestrini lasje so dolgi in precej gosti, malce uničeni na konicah. Kako se je obnesel ravnalec? ODLIČNO. Ravnalec je bil pripravljen na ravnanje v nekaj sekundah - superca, za tiste, ki smo vedno v časovni stiski. Ravnanje je res enostavno, ploščice res poskrbijo za svilnat učinek las, lasje so mehki, svilnati in precej ravni, tako, da zadeva definitivno deluje. Tudi konice niso preveč izstopale, čeprav so malce uničene. 

Še bolj navdušena pa sem bila nad odpiranjem paketka v katerem se je skrival Silk'n Finishing Touch Kit SET 2V1, v katerem se nahaja ogledalce za ličenje z LED lučkami in prirezovalnikom za oblikovanje dlačic








Naj povem, da glede na to, da znamke od prej nisem poznala, da sem pričakovala nekvalitetno ogledalce. A temu ni bilo tako.



Ogledalce je kvalitetno, izgled je minimalističen, šik - všeč mi je. Mogoče me malce moti, da je ogledalce bele barve, ampak upajmo, da bo na dolgi rok še vedno tako čisto kot je *smeh*. 


Prirezovalnik dlačic je zelo natančen, z njim lahko enostavno uredimo svoje obrvi. Je prav tako bele barve s srebrnim detajlom.


Moram priznati, da so mi prav vsi izdelki super in jih že pridno uporabljam. Definitivno vam priporočam ogled strani Nali.si, kjer boste v ponudbi našli še več odličnih izdelkov. 


Pa ve? 
Rade uporabljate ogledala z LED lučko ali prisegate na "old school", navadno ogledalo? 

Se beremo naslednjič

xx

SET: klik
RAVNALEC: klik



This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

3 comments