Beauty: Must have za mrzle mesece: ItStyle Cosmetics Hydra Lips šminka

by - 10:16:00

Brrrr, mrzli dnevi so tukaj in kakor med mrazom poskrbimo za topla oblačila, ne smemo pozabiti tudi na nego naših ustnic in kože nasploh. Ustnice lahko na mraz in spremembe temperatur, odreagirajo precej grozno - posledica je razpokana koža, celo majhne rane. Kaj storiti? Kako zavarovati svoje ustnice pred mrazom? Definitivno moramo poskrbeti za stalno navlaženost, uporabimo lahko vlažilne balzame ali šminke, s katerimi poskrbimo, da naše ustnice ostanejo mehke in navlažene. 



Tokrat vam predstavljam vlažilno šminko "Hydra Lips" italijanske znamke ItStyle Cosmetics. O sami znamki in udeležitvi ob odprtju trgovine sem na blogu že govorila, več si lahko prebereš tukaj: klik. Moj najljubši ItStyle izdelek je definitivno njihova Super Lashes maskara, ki odlično priviha in podaljša trepalnice. Pa preidimo k Hydra Lips šminki, ki se je skrivala v goodie vrečki in mi še kako pride prav v teh mrzlih dneh. 


Embalaža je precej minimalistična, značilno za ItStyle znamko. Sekundarna embalaža je belo črne barve z vsemi potrebnimi informacijami. Primarna embalaža je plastična, bele barve s srebrnim detajlom. 


Šminka je nežno roza barve, ki pa se na ustnicah sploh ne opazi. Na ustnicah izgleda precej naravno, je prav tako tudi super vlažilna podlaga za mat šminko. 


Nanos je enostaven, ustnice so takoj bolj mehke. Sama tekstura je nekoliko voskasta, vendar ni lepljiva. Šminka je na ustnicah zelo lahka, odlična za mrzle mesece. 

Vonj je tisti, ki me je takoj spomnil na dišeče cvetlice, saj prijetno diši, dodaten plus pa je definitivno to, da vonj ni premočen. 

Šminka ni nič posebnega in okoli nje ne bi delala celega cirkusa in promocije, mi je pa iskreno povedano zelo všeč. Tako njena tekstura, vonj, sama mazljivost in učinek. Moje ustnice so pripravljene na zimo!

Pa ti? Si že preizkusila kakšen ItStyle izdelek? Če ja, kateri je tisti tvoj najljubši? Mi mogoče katerega priporočaš? 




This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

2 comments

  1. Do zdaj preizkušeni ItStyle izdelki so me pustili ravnodušno, na žalost. Pri tejle me morda moti embalaža, ne vem zakaj =P Ampak bere se uporabno ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res? Meni so všeč, sama embalaža pa malo manj, saj ne deluje niti malo kompaktna in vzdržljiva, še posebej pri senčkah.

      Šminka je super, nima nekega barvnega efekta vendar fajn navlaži ustnice, je super podlaga za kako mat šminkico v teh mrzlih dneh.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši