Beauty: Avon navdušuje z novo dišavo Eve Duet

by - 03:46:00

Ženske smo znane kot multipraktiki; čez dan nas čaka veliko obveznosti, ki smo jim vedno kos. Sledenje šefovim navodilom, jokajoča in stresna vožnja domov z otroci, priprava kosila, vmesni klici iz službe, pomivanje posode, da o kupu nezlikanih cunj ne govorimo... Skratka, smo kot hobotnice katere lovke niso niti za sekundo pri miru; smo močne, odločne, samozavestne in neutrudljive (no, ja?, o tem bi se dalo razpravljati). 



Ne samo v življenju, ampak tudi v vsakdanjiku zamenjamo nešteto vlog in ravno to je bil povod za nastanek nove Avon dišave "Eve Duet", katerega obraz je slavna igralka Eva Mendes. Eva pooseblja pogumno, zanimivo in prilagodljivo sodobno žensko. Je igralka, mama, model, prostovoljka in režiserka. 

Ker smo ženske večdimenzionalna bitja, je lahko takšna tudi naša dišava. Zakaj pa ne?!
Jaz sem nad to novostjo čisto navdušena. Kakor Avonova, je tudi ta moja čisto prva dišava z dvema vonjema. 


   


Embalaža oddaja žensko energijo že na prvi pogled. Čudovita elegantna bela sekundarna embalaža, ki jo krasijo vijola črte in odsevajoč se srebrni napis kar izžareva samozavest. 


Zlata dišava je sijoča, očarljiva in lahkotna. Sestavljajo jo note klementine, vodne lilije, svetlega lesa, absolut jasmina in cvetov jablane. Mmm, kako diši!

Vijolična dišava je čutna, privlačna in zapeljiva. Sestavljajo jo note divje slive, vodne lilije, pačulija, nočnega jasmina ter roza popra. Popoln vonj za zmenek!


Dišava je popolna za jesenske dni, tako deževne kot sončne, za kavico s prijateljicami in sproščujoč sprehod v dežju.

Kateri vonj je moj najljubši?

Definitivno OBA. Nikakor se ne bi mogla odločiti samo za enega, saj sta oba nekaj posebnega, za takšno ali drugačno priložnost ali počutje. 


Dišava je bila ustvarjena tako, da lahko vonja nosiš samostojno ali pa ju zmešaš skupaj. Ta druga možnost mi ni do tega trenutka niti padla na pamet?!, ampak me že srbijo prstki in radovednost, kako se bo ta parfumski mix obnesel na koži. Definitivno poročam na Instagramu (sledi mi @rosetouchblog).


Oba vonja sta čudovita, super je, da lahko vsak dan izbereš vonj, ki ga želiš nositi čez dan, ali pa zmiksaš oba, če se v tistem trenutku ne moreš nikakor odločiti - AWESOME! Super ideja, Avon. Če vsaj malo poznaš Evo Mendes iz filmov, potem lahko po preizkusu parfuma res začutiš njeno pozitivno energijo, ki se odraža skozi vonja. 

Za vse ljubiteljice Avon dišav, Eve Mendes aka dišava za tiste, ki se preprosto težko odločijo za eno stvar ;) 





This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

4 comments

  1. Jaz konstantno mešam oba vonja. Nekako mi ta kombinacija najbolj paše pa še strah me je, da bi eno stran prehitro porabila :D. Čeprav mi je vijolična stran bolj po mojem okusu, ker je bolj sladka.

    Res zanimiva ideja iz Avona. Že za potovanja je luštno, da imaš v osnovi tri dišave v eni za s sabo :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem včeraj sprobala zmešat oba in sem navdušena! Super fajn parfumček, me do zdaj še ni noben njihov razočaral. Seveda pa bi blo še boljše, če bi bil Avon cruelty free, bi večkrat uporabila njihove izdelke.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  2. Izgleda zanimivo... jaz že včasih tako miksam parfume med sabo :P Ampak to pa prvič vidim. Sploh te note z pačulijem v vijolični dišavi me malo mamijo... so mi takšni parfumi kar blizu. :D Pa seveda, lepe fotografije Neža <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je! Parfumčka sta res super, sploh pa če ju zmiksaš. Jaz sem prvič tole probala in mi je všeč, ti pa vidim, da imaš že prakso, hihi.


      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši