Lifestyle: Beautiful Home Office Ideas

by - 04:21:00

Pisarna je kotiček, kjer preživimo kar tretjino svojega časa, pa naj bo to doma ali v službi. Delovni prostor more biti urejen, čist pa tudi organiziran, da se lažje znajdemo. Delo od doma opravlja vedno več ljudi, kar je lahko na nek način odlično, po drugi strani pa nas lahko pri delu zmotijo hišni ljubljenčki, obiski ali pa poln hladilnik dobrot. Šalo na stran, vendar je dejavnikov veliko. 

Ker že kar nekaj časa načrtujem prenovo mojega "mini kotička" sem se odločila, da nekaj inspiracij delim z vami. 


Barve za prijetno počutje

Ker je pomembno, da se v našem delovnem okolju počutimo prijetno in sproščeno lahko za več pozitive dodamo nekaj barvitih kosov pohištva ali dekoracij. 





Rastline za sprostitev 

Zelene rastline so odličen dodatek za pisarno, saj nas na nek način sproščajo prav tako pa tudi čistijo zrak. 





Črno bel minimalistični slog

Črno bela kombinacija je precej priljubljena, saj ne izgleda samo profesionalno ampak tudi urejeno. Primerna za tiste, ki z barvami radi ne eksperimentirajo preveč. 



Notranji dizajn je že od nekdaj moja velika strast, je nekaj, kar naravnost obožujem, kljub temu, da moja soba in delovni kotiček nista niti malo podobna čudovitim pisarnam na fotografijah. Ker je res že zadnji čas, da svoj kotiček uredim sem vsekakor hotela deliti z vami inspiracijo, ki jo črpam predvsem iz spletne strani Pinterest, kjer vedno najdem super nasvete in ideje. 

P.s. Upam, da se bo moj projekt "Nežin delovni kotiček" kar se da hitro začel premikati, končni rezultat pa bom definitivno delila z vami. Se že veselite?

Kako pa izgleda tvoja pisarna oz. delovni kotiček? 



You May Also Like

1 comments

  1. Da biimela prav tak čisto svoj mini kotiček kot pisarnico nimam, imava pa skupaj z mojih Alešom prostorček in imava oba skupaj tam računalnike. Imam pa v spalnici svoj mini beauty kotiček, pa tudi tam velikokrat pišem, urejam objave, slikam in testiram nove stvari. Mi je pa najljubši stil, dizajn skandinavski, bela, v kombinaciji z barvami, ali pa bela z pasteli, sivino. Zadnje čase imam pa manijo na rumeno. Tako pozitivna, srečna barva je. Kakšni kotički so pa tebi všeč. Se veselim še več takih objav, kotički v dnevni sob so mi tudi ful zanimivi in moj kavč je tako zdelan, da bi res potreboval menjavo :).

    OdgovoriIzbriši