Fashion: My first fashion blog post & Collaboration with Majice.si - Chotnelle T-shirt

by - 07:16:00

Wohoo, pa sem se le opogumila stopiti pred objektiv. Komaj sem čakala na ta trenutek, da z vami delim super fotografije, ki sma jih ustvarili z mlado, perspektivno fotografinjo Dunjo Klar. Kot sem že omenila je bilo to moje čisto prvo fotografiranje (po res dolgem času), da sem stopila pred objektiv nekoga drugega in ne morem opisati z besedami kako sem zadovoljna s končnim rezultatom. 

Pred kratkim me je kontaktirala spletna trgovinica Majice.si in mi ponudila priložnost za sodelovanje in sem bila takoj ZA! Gre za oversized majčko z napisom, ki me opiše v celoti, saj obožujem oblačila črne barve.


"I'll stop wearing black when they make a darker color"

...in res je! Črna je tista barva katero lahko kombiniraš res z vsako drugo barvo, končni izgled pa je več kot odličen. Majčko sem izbrala nekaj številk večjo, saj v poletju obožujem oversized majčke, ki jih lahko nosim samostojno ali v kombinaciji z drugimi kosi; kombinacij je res veliko!

Kdo je Chotnelle? 



Chotnelle - Alja Horvat je mlada oblikovalka, ki trenutno živi v Ljubljani, kjer študira dizajn, a njeni cilji segajo dlje od Evrope. Svoje čudovite dizajne že pridno prodaja tudi čez "lužo", kar me niti ne preseneča, saj svoje delo obvlada in videti je, da to počne z veliko mero ljubezni. 

Alja obožuje enostavne oblike, s poudarkom na detajlih. Navdih črpa iz narave, pri živalih, iz filmov in glasbe ter tudi od ljudi.


Vesela sem, da imamo podjetja in prodajalne, ki spoštujejo in podpirajo naše lokalne, slovenske ustvarjalce in Majice.si so eni izmed njih, ki so se odločili za sodelovanje in ravno tako so nastale majice z napisi, perspektivne oblikovalke Alje - Chotnelle.

                                                                     Najdeš jo tukaj: KLIK 



V Aljine kreacije in ilustracije sem se takoj zaljubila in v njih našla motivacijo in inspiracijo za nadaljnje delo. Če ji še ne slediš na Instagramu, ti je lahko žal, saj ga je prav zanimivo raziskovati in občudovati njen feed. Še posebej so mi pri srcu ilustracije rož, saj sem v njih tako ali tako že zaljubljena od malih nog.

Majčka je prispela v čudoviti 2v1 vrečki "Think outside of the box"; lahko jo uporabiš kot vrečo čez ramo ali kot nahrbtnik - priročno in super in že v tem se popolnoma najdem! Ker črno/belo lahko kombiniraš res z vsem sem imela takoj pripravljenih več kombinacij - outfitov, na koncu sem se odločila za trendi/športen look z oversized majčko, tankim poletnim "plaščkom" iz Primarka, ki prav pride ob večerih in športnimi čevlji iz New Yorkerja.


"Majica z napisom, s kakovostnim materialom in tiskom
Bombažu je za boljše prileganje in dodatno udobje dodan elastan   (5 %). Kakovostna je tudi izdelava majice z naprednimi tretmaji, visoko gostoto tkanja (200 gsm) in bolj kakovostnimi, stranskimi šivi."

Drugi look je bila dolga obleka, ki jo res rada nosim, je pa iz rosnih let moje mame. Obožujem čisto črne outfite zato sem obleko kombinirala z oversized majčko in trendi nahrbtnikom. Obula sem Deichmann gležnarje, ki pričarajo nek čarovniški duh ter za piko na i nadela Rosie's Store gothic choker.






Majca: Chotnelle
Plašček: Primark
Choker: Rosie's Store
Čevlji: Deichmann, New Yorker

_______________________________________

Fotografije: Dunja Klar

Flickr: KLIK
Instagram: KLIK
Facebook: KLIK
     
 




This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

6 comments

  1. Jej za outfit poste. <3 Super fotografije in všečen outfit :). Rdeča šminka je pika na i :D.
    Od kje pa je nahrbtnik? It looks so pretty. Že celo poletje iščem nekega cenovno ugodnega, a še nisem našla.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Wohoo, končno ne? Drugače pa hvala hvala in še enkrat hvala! Vse me sprašujete za nahrbtnik... nisem pripisala imena, ker ga ne vem (kupila sem ga v Kitajski četrti v Budimpešti) za samo 12 EUR in skoraj jokala od sreče, tukaj namreč nisem našla nobenega lepega pod 40 eurov.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  2. :) Všeč mi je videno in napisano. Še dobro, da imamo v naši mali Sloveniji toliko kreativnih mladih ljudi.Vztrajajte na svoji poti še naprej ;)

    OdgovoriIzbriši