Beauty: April's Favorites 2017

by - 07:18:00

V aprilu so me prepričali in navdušili mnogi izdelki, tiste najboljše pa vam bom predstavila v današnji objavi. Vedno več je novih izdelkov in res se na vse pretege trudim testirati, včasih pa kakšne res izpustim, saj moram misliti tudi na dobrobit svoje kože in las. V aprilu sem se udeležila odprtja nove ItStyle trgovine v Murski Soboti, kjer je bilo kot v nebesih za make up navdušenke (beri: ampak RES), prav tako smo blogerke dobile nekaj PR izdelkov, povabljena pa sem bila tudi k sodelovanju s priznano znamko Paese Cosmetics. Kateri so tisti izdelki, ki so me prepričali v aprilu boš izvedela v nadaljevanju..






1. PAESE COSMETICS MATIRNI PUDER*

Z znamko Paese sem se tokrat srečala prvič in me je povsem navdušila. Izdelki so dobro pigmentirani, kvalitetni, na voljo so svetlejši odtenki; tudi za nas sneguljčice, prav tako pa so tudi cenovno dostopni. Puder je kot nalašč zame. Kožo odlično matira in prepreči, da bi se izdelek nabiral v gubo, poleg tega pa poskrbi za boljšo obstojnost ličil. Odtenek je 1A in je odličen; že večkrat se mi je namreč zgodilo, da sem bila po nanosu precej oranžna, čeprav je bil odtenek najsvetlješi. Moram priznati, da mi je tale puder res všeč, še bolj od Catrice-ovega, kar se pri meni ne zgodi velikokrat. Presenetil me je tudi vonj, ki je nežno dišeč in me sploh ne moti, kar mi pri nekaterih izdelkih predstavlja velik minus. Vsebuje vitamine A, C in E. Namenjen je normalni, mešani ter mastni koži.

Več o Paese izdelkih si lahko prebereš tukaj: klik

2. ESSENCE COSMETICS 2 IN 1 CAMOUFLAGE PUDER

Me sneguljčice nimamo sreče z odtenki pudrov, ampak... ta je ta pravi. Cenovno ugoden, svetli odtenek, obstojen, dobro prekriven in brez občutka maske na obrazu. Prav tako me je presenetilo to, da je dejansko dobro obstojen in ne oksidira, kar se mi je do zdaj zgodilo z vsakim Essence pudrom, zato sem jih nehala kupovati. Sama tekstura in prekrivnost me spominjata na Essence Camouflage korektor iz iste linije.

3. MAKE UP REVOLUTION STROBE OSVETLJEVALEC*

Ponavadi s strobe izdelki nisem najbolj zadovoljna, saj imam rada kilo osvetljevalca, tistega, ki te skoraj oslepi. Šalo na stran... tale je odličen, čeprav ni to, kar ponavadi uporabljam. Je bolj naravnega videza, obrazu da tisti natural glow in je dobro obstojen. Nanesem ga tako, da najprej fiksiram obraz s fiksirnim sprejem, malce pošpricam še čopič in nato napadem osvetljevalec in ga nanesem na obraz. Seveda večkrat nanesem, da je izgled bolj dramatičen. 

4. ITSTYLE IRRESISTIBLE LIPS TEKOČA ŠMINKA

Šminka v katero sem se zaljubila na prvi "swatch", ki ga je naredila soblogerka Petra, ki ustvarja pod imenom Adjusting Beauty. To je odtenek, ki sem ga iskala več mesecev, ampak nikoli nisem našla pravega... vse do vstopa v ItStyle trgovino in tako sem se odločila za nakup. Šminka se z lahkoto nanaša, aplikator nam omogoča natančen nanos. Za popolno prekrivnost je treba šminko nanesti 1-2x. Kar se tiče obstojnosti pa... katastrofa. Če se izogibamo pijači in hrani (kar se res malokdaj) je obstojnost dobra, drugače je pa porazna, kar me je zelo razočaralo, glede na ceno, ki je okoli 10 EUR. Ampak kljub temu minusu jo rada nosim. O njej sem že pisala na blogu, oceno izdelka si lahko prebereš tukaj: klik

5. CATRICE COSMETICS SLIM'MATIC ULTRA PRECISE SVINČNIK ZA OBRVI (030 DARK)

Obožujem zapolnjevanje obrvi po tem, ko sem našla tale precizen svinčnik za obrvi. Ne samo, da jih lahko natančno zapolnim jih še lahko za piko na i počešem. Res odličen izdelek, ki bom še ga definitivno kupila. Sama imam rada bolj temnejše obrvi, zato sem vzela odtenek 030 Dark in mi odgovarja. Super je obstojen, kar je samo še dodaten plus pa tudi cena ni previsoka. Ne vem ali sem že zapisala kakšno objavo o favoritih brez kakšnega Catrice izdelka. #number1fan


Pa ti? Kateri izdelki so tisti, ki so ti v zadnjem času zelo všeč? 
Mi mogoče kakšnega priporočaš?
Si tudi ti med sneguljčicami? 
Kateri puder bi mi svetovala?

Zapiši v komentar




*This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

4 comments

  1. Catrice svinčnik za oči je res res super <3 Mi ga je ravno zmanjkalo in ga res pogrešam, ga bom morala iti ponovno iskat :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je tudi super - ne morem več brez njega ♡ Popolnoma me je navdušil, ker je res fajn precizen in še krtačka za piko na i! ♡

      Hvala za komentar

      Izbriši
  2. Uhh zdaj me pa res mika Essence podlaga. Ampak meni korektor ni všeč. Taka čudna mus tekstura je. Pa še Catrice je bolj prekriven. Misliš, da mi pol tud podlaga ne bo všeč?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni tudi korektor ni ravno všeč, še vedno posegam raje po Catrice-ovem. Ampak tako za vsakodnevni videz mi je kar všeč tale podlaga. Ne vem, če bi ti bil, res ti svetujem, da sprobaš sama. Meni ni žal, ker je itak zelo poceni. Mi pa malce oksidira, če ne uporabim primerja.

      xx

      Izbriši