Beauty: ItStyle Store Opening + Review of Perfect Irresistible Brown Lipstick

by - 09:47:00

V petek, 21. aprila sem se udeležila odprtja nove trgovine ItStyle v trgovskem centru Maximus v Murski Soboti in komaj čakam, da vam povem še kaj več o sami otvoritvi, izdelkih ter celotni izkušnji. Otvoritve sem se zelo veselila, kajti v Pomurju nasploh ni veliko dogodkov kjer bi se lahko lepotne navdušenke in blogerke srečale, pokramljale in kupile kakšen izdelek ali dva. Pred otvoritvijo sem bila dogovorjena tudi z blogersko kolegico Petro, ki ustvarja pod imenom Adjusting Beauty in tako sma se skupaj podale v raziskovanje trgovine ItStyle. 


ItStyle je cenovno dostopna italijanska blagovna znamka dekorativne in profesionalne kozmetike. ItStyle ima več desetletno tradicijo delovanja in razvejano mrežo trgovin, ki se razteza po več kot 15 državah sveta in sedaj tudi v Sloveniji. Naj poudarim, da je trgovina v Murski Soboti prva v Sloveniji, kar še ji da poseben čar, majhen ItStyle kotiček pa najdete tudi v Maxiju v Ljubljani.


Že od daleč je trgovina delovala zelo urejena, polna barv, ki so vsekakor glavni krivec za polne vrečke ob odhodu iz trgovine. Takoj, ko sma s Petro vstopili sma bili navdušeni. Prodajalke so bile zelo prijazne, nasmejane ter pripravljene pomagati in svetovati pri sami izbiri izdelka. Tam je bila tudi gospa Fittante, ItStyle vizažistka, ki je po želji naličila kakšno obiskovalko, prav tako pa nama je s Petro pokazala super trik z ItStyle šminko in bleščicami. Kombinacija teh dveh je trenutno top lepotni trik - bleščeče ustnice, kot nalašč za kakšen bolj drzen festivalski make up look. 


S Petro sma občudovali vse te izdelke in že pri prvi polici s šminkami sma obstali veliko časa. Sama ponudba je zelo raznolika, polna različnih odtenkov in tekstur. Najbolj so me pritegnile dobro pigmentirane senčke, tako posamezne kot v paletkah, barvni eyelinerji, barvne maskare za drzno ustvarjanje, tekoče in satenaste šminke, parfumirane bleščice v spreju, raznobarvni laki, bleščičke in parfumi. Lahko rečem, da skoraj vse! Na žalost so me toliko manj pritegnili pudri, saj nisem zasledila niti enega svetlega odtenka za nas sneguljčice.



Poleg dekorativne kozmetike imajo v ponudbi tudi različne pripomočke in dodatke za ličenje in celovit izgled vsake ženske.



Plusi: Raznolika ponudba, ogromna izbira odtenkov, dobra pigmentiranost senčk in šmink.

Minusi: Cenena embalaža nekaterih izdelkov in občutek hitre pokvarljivosti. 

Seveda nisem mogla mimo tekočih šmink z mat finišem. Izbrala sem temno rjav odtenek (N.15), ki je na prvi pogled izgledal čudovito. Že dolgo sem iskala točno tak odtenek, zato sem ga morala kupiti! Pa poglejmo kakšni so moji vtisi po 1 tedenskem testiranju šminke.


Sama embalaža me ne privabi in ni po mojem okusu. Izdelek ima sekundarno embalažo iz tršega papirja s potiskom. Primarna embalaža je plastična in izgleda nekoliko ceneno, če sem iskrena, mi je pa všeč mat pokrovček. Toliko bolj me navduši sam odtenek in pigmentiranost.



Šminka se da z lahkoto nanesti na ustnice, aplikator pa poskrbi za natančen nanos. Z dvema potegoma sem dosegla tisto super prekrivnost. Sama tekstura je zelo tekoča in lahka na ustnicah, lahko bi rekla, da se je sploh ne občuti. 

Mat finiš je tisti, ki je šminki dal dodaten +. Posuši se v parih minutkah in je popolnoma mat.


Kar me je še posebej zanimalo je obstojnost, ki pa me ni tako navdušila kot pri mat šminkah znamke Golden Rose. Je dobra, vendar se na ustnicah obdrži več ur samo, če vmes ne zaužijemo pijače in hrane. Že po 2 urah sem opazila pokanje in rob na notranji strani ustnic. Seveda je to čisto normalno pri temnejših odtenkih, vendar sem vseeno pričakovala malo boljšo obstojnost glede na ceno, ki je okoli 10 eurov. Kljub temu sem zadovoljna z nakupom, saj se je moja zbirka mat šminkic povečala še za eno, ki je res čudovitega odtenka. 

Odlična trgovina, ki ponuja res velik izbor kozmetike. Vsekakor sem nad svojim prvim nakupom navdušena in vem, da se še bom vrnila... po bleščice vsekakor! Zelo so me navdušili tudi njihovi barvni parfumi, ki imajo zelo posebne, drugačne vonje. 

Če še nisi obiskala trgovinice jo daj čimprej, verjamem, da se bo našlo tudi nekaj zate. 
Vabim te tudi k všečkanju Facebook strani - KLIK 

Si že obiskala ItStyle trgovino v Murski Soboti?
Kakšni so tvoji prvi vtisi?
Si kupila kakšen izdelek?
Kateri je tvoj najljubši?

Zapiši v komentar




You May Also Like

4 comments

  1. Jeej za še eno tako trgovinco pri nas. Zaninivo, da so za prvo izbrali prav MS. Meni je zaniniv brand na slikah, v živo pa ne preveč. Embalaža res igleda poceni in slaba, imamo pa pri nas kar nekaj cenovno ugodnih znamk z lepšo embalažo ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi mene je presenetila ta informacija, da je trgovinica edina in še to v Murski Soboti. Imajo res velik izbor odtenkov takšnih in drugačnih, kar mi je všeč, glede kvalitete in obstojnosti še ne morem veliko komentirati, embalaža pa mi je na žalost res mimo.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  2. Izbor izdelkov je res velik, mogoče pa bo vsebina boljša kot embalaža. Punce smo še čisto preveč razvadile z lepimi embalažami :):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim, da sva se kar pri vsaki sekciji dolgo zadržale :D hehe. Navdušenje, ko končno nekaj pride v Prekmurje :).

    Se strinjam s tvojim opisom, tudi meni je najbolj všeč predvsem izbira. Embalaža je definitivno slabša kot sem pričakovala, so mi pa zato eni izdelki dobri, kar povsem odtehta izgled :).

    Ta odtenek šminke mi je pa res tako zelo všeč. Sem si zdaj kupila NYX - Berlin, ki se mi zdi podoben. Sem le našla pravo rjavo zame :).

    OdgovoriIzbriši