Fashion: Wedding Vibes: Manzara.si Online Shop

by - 05:17:00

Pomlad je letni čas v katerem se načrtuje in izpelje največ porok. Vse te cvetoče cvetlice in petje ptičkov kar kričijo po romantični poroki. Tokrat imam za vas nekoliko drugačno, stilsko obarvano objavo in sicer govora bo o čudovitih poročnih oblekah s spletne trgovine Manzara Fashion.


Veliko žensk o pravljični poroki sanja že od malega; čudovita bela poročna obleka, speti lasje, čudoviti čeveljci s peto ter božanski šopek. Vendar ni vse tako kot v pravljici ali filmu. Načrtovanje poroke, iskanje popolne obleke in dodatkov, izbira popolne lokacije ter ostale pomembne podrobnosti lahko povzročijo veliko stresa. Poroka je eden najbolj pomembnih trenutkov v življenju in vsak si želi, da bi vse potekalo po načrtu, brez nepotrebnih težav in ovir.

Danes vam kot make up artistka in blogerka predstavljam spletno trgovino Manzara.si, kjer poleg ponudbe oblačil za ženske in moške ter otroke najdete tudi širšo ponudbo poročnih oblek. Vse poročne obleke so blagovne znamke Laura Lavoni, ki je uvrščena med najboljše blagovne znamke v Evropi. Znamka ponuja kakovostne izdelke po dostopnih cenah, katere odlikuje bogat videz z vrhunsko kakovostjo, posebnost blagovne znamke Laura Lavoni pa je tudi večinoma ročno delo. 

V spletni trgovini je poskrbljeno tudi za različne konfekcijske številke, tako, da se za vsako postavo najde tista perfektna obleka kakor tudi oblika (od XS do 5XL). Poleg vsake obleke se nahaja tudi razpredelnica z merami, s tem se izognete nepotrebnemu stresu ter brez strahu izberete številko, ki vam odgovarja. V primeru, da va obleka ne odgovarja je možnost vračila. 



Med pregledovanjem ponudbe sem se počutila kot bodoča nevesta in priznam, me je kar malce zaneslo med vsemi temi čudovitimi oblekami in res je bilo težko izbrati le nekaj teh, ki so mi še posebej padle v oči.  Preden vam naredim prevelike lušte pa bom namenila še nekaj besed sami izbiri poročne obleke glede na vašo postavo. 

HRUŠKASTA POSTAVA - Hruškasta postava pomeni bolj okrogli spodnji del, zato so priporočene obleke, ki so krojene v A-liniji. Ti kroji so najbolj iskani in najbolj pogosti pri izbiri poročnih oblek. Primeren je predvsem za tiste, ki si želite poudariti svoj vratni ter ramenski del. 

ATLETSKA POSTAVA - Atletska postava je zavidanja vredna, priporočajo se obleke, ki se oprijemajo vašega izklesanega telesa, previdne morate biti predvsem pri izbiri spodnjega perila, saj pri oprijetih oblekah lahko gre hitro kaj narobe. 

DROBNA POSTAVA - Če ste bolj drobne postave je dobro izbrati obliko empir, pri katerem je pas nekoliko višji od naravnega in se začne tip pod prsmi, kar optično poviša celotno postavo. Prav tako je ta kroj namenjen vsem ženskam z manjšim oprsjem, saj je pri teh krojih poudarjen prav ta del. Zanj se lahko prav tako odločijo tudi nosečnice, saj je kroj kot naročen za prikrivanje trebuščka in širokih bokov. 

POSTAVA V OBLIKI PEŠČENE URE - Če je vaša postava v obliki peščene ure (velike prsi, ozek pas in ravno pravšnji boki) je odlično izbrati kroj v obliki morske deklice, ki poudari vse vaše adute in boste na poročni dan izgledale čudovito. 

POLNA POSTAVA - Če ste močnejše postave je priporočljivo izbrati obleko, ki bo vašo postavo primerno oblikovala. Izbirate lahko med oblekami brez naramnic, a s steznikom, ki bo vas zožil v pasu, obleka pa bo čudovito padla v razkošno krilo. Če ne rade kažete svoje roke lahko izberete rokave s čipko ali bolerom, ki služita kot eleganten romantični dodatek. 



Poročna obleka Callidora - KLIK



Poročna obleka Britannia - KLIK 



Poročna obleka Chanelle - KLIK



Poročna obleka Candyce - KLIK



Poročna obleka Cherish - KLIK



Poročna obleka Blue Bell - KLIK



Poročna obleka Terrie - KLIK



Poročna obleka Patrice - KLIK

Kot vidite se v spletni trgovini Manzara Fashion res raznolike poročne obleke, poskrbljeno pa je tudi za družice. V kategoriji "poročne obleke" najdemo vse od tistih najbolj preprostih, do čudovitih princeskastih oblek ter do malo drugačnih, netradicionalnih poročnih oblek, ki so primerne za vse tiste bolj drzne neveste. 




















Po končanem slovestnostnemu delu nevesta rada zamenja obleko in si nadane nekaj bolj udobnejšega v čemer bo lahko v objemu ženina zaplesala in se sprostila. 



















A niso poročne obleke naravnost čudovite? Vsekakor pa vam priporočam, da obleko naročite nekaj mesecev prej, v primeru, da vam ne bi ustrezala. Tako lahko v miru in brez nepotrebnega stresa razmislite ali je to tista "prava". Za konec pa vas drage bralke pri nakupu poročne obleke razveseljujem z 10 % popustom s kodo WEDDING-12 ter prav tako brezplačno poštnino

Prav tako pa vas vabim, da preverite še ostale modne kose s spletne trgovine Manzara.si.

Poznaš spletno trgovino Manzara.si?
Si že opravila kakšen nakup? 
Kakšna je tvoja izkušnja?




You May Also Like

2 comments

  1. Bom definitivno šla pogledat julija, ker sem avgusta vabljena na poroko in vsi vejo, da ne maram lepih oblek :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imajo v ponudbi kar nekaj čudovitih oblekic, tako, da definitivno počekiraj, verjamem, da boš našla tisto pravo.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši