Beauty: Happy 15th Pink Anniversary Essence Cosmetics + Giveaway

by - 05:04:00

Essence kozmetika svoje oboževalce in uporabnice spremlja že 15. leto! Juhuuu! Noro, kajne? Tiste, ki kozmetiko poznate veste, da ima Essence pestro ponudbo izdelkov, zanimive in raznolike limited kolekcije polne barv, ki jim ni konca in ne kraja. Že kot najstnica sem se vedno zatekala k Essence izdelkov prav zaradi dostopne cene, kvalitete in super ponudbe. Prav tako je Essence znamka, ki ne podpira testiranja na živalih, kar je samo dodaten plus pri ljubiteljicah živali in kozmetike.



Ne bom pozabila trenutka, ko sem prvič kupila svojo prvo I <3 Extreme Crazy Volume maskaro za trepalnice, za tem pa odkrila nešteto novih izdelkov, ki so se čez nekaj let znašli v moji make up rutini in jih uporabljam še danes. 


"Če je tako poceni je ziher zanič" pri Essence vsekakor ne drži. Pri Essence je najbolj pomembna kakovost za nižjo ceno, ki si jo lahko privošči vsak. Če mi ne verjameš, beri naprej, saj je znamka požela tudi dve nagradi in sicer pri Cosmopolitan Beauty Awards, kjer so bile njihove Longlasting šminke ter The Gel lakci izbrani za najboljše na podlagi mnenj uporabnic. Prav tako je Essence požela nagrado Grazia Beauty Award 2016 v katerem je bila v ospredju paletka All about nudes katero je izbrala Grazia žirija, ki je bila očarana nad kvaliteto izdelka.




Essence kozmetiko uporabljam že veliko let, zato sem se odločila, da z vami delim izdelke, ki so me še posebej navdušili - moje Essence favorite.


1. OBRAZ

Moj prvi favorit je izdelek, ki sem ga kupila ne dolgo nazaj in me je ob prvem "swatchu" takoj prepričal. To je kamuflažni tekoči puder in korektor 2v1, ki dobro prekrija nepravilnosti in ima mat učinek brez občutka maske na obrazu. Naslednji je korektor camoufage, ki me je tudi pozitivno presenetil s svojo prekrivnostjo. Vsekakor me je navdušil tudi mavrični osvetljevalec iz kolekcije Blossom Dreams, ki je letos pravi lepotni hit. 

2. OČI

Dobra maskara je najboljša prijateljica vsake lepotne navdušenke. Sama prisegam na maskaro Get Big Lashes Volume Boost in I <3 Extreme Volume. Poleg maskare pa imam tudi nekaj favoritov v kategoriji senčil. Všeč so mi senčke quattro, odlično pigmentirane, včasih katero uporabim tudi kot highlighter, odlična stvar je smokey set, ki je popoln za na pot, ne uidejo pa tudi novosti, kot sta my must haves paletka in senčila s katerimi lahko napolnimo paletko. Če se odločim za bolj drzen videz dodam eyeliner svinčnik za oči v črni barvi. 


3. USTNICE

Moj dolgoletni Essence favorit so definitivno Longlasting Lipliners, ki imajo odlično pigmentacijo in obstojnost. Zelo všeč so mi tudi Mat Mat Mat šminke za ustnice, ki imajo super teksturo, ki ne izsuši ustnic. Za delovni dan so odlične tudi kremne šminke in glosi, ki obrazu dodajo piko na i. 

4. NOHTI

Ko se urejam vedno na nohte nanesem enega izmed kolekcije The Gel lakov. Odličen aplikator poskrbi za lahek in enostaven nanos, en ali dva nanosa pa za popolno prekrivnost. Za piko na i dodam še malce bleščičk za dobro obstojnost in sijoč videz pa še nadlak

5. PRIPOMOČKI

Eden izmed mojih najljubših čopičev za zabrisovanje senčk je prav znamke Essence. Navdušena pa sem tudi nad My Must Haves paletkami, katere si lahko opremiš sama in imaš vse svoje najljubše odtenke pri roki. 



Hvala podjetju Dominur in znamki Essence za prečudovit party box poln kozmetičnih izdelkov, ki jih bom z veseljem uporabljala in prav kmalu z njimi ustvarila tudi en "party look" za prihajajoče pomladne zabave. 

Ne pozabi spremljati znamke Essence na Facebooku, kakor tudi njihove spletne strani saj v sklopu rojstnega dne poteka tudi nagradna igra. Prav tako pa sem se odločila za nagradno igro tudi tukaj - pod to objavo. Srečna nagrajenka bo prejela mini Essence presenečenje, če bo komentirala in odgovorila na nagradno vprašanje. 

Nagradno vprašanje: Kateri Essence izdelek je tvoj najljubši? 

Nagradna igra se zaključi v ponedeljek, 10. 4. 2017

Zapiši v komentar in že si v žrebu za mini Essence nagrado





This product was sent to me by the company itself or its PR.


You May Also Like

12 comments

  1. Že na tvojem Instagramu sem videla ta party box in sem bila like "woooow", jaz bi tuuuuudi! Reeees so se potrudili maximalno! :) Moj najljubši essence izdelek je bila tista paletka za obrvi s šablonami(ki jih nisem uporabljala), trenutno pa mi je super njihov kremni highlighter iz njihove lanske kolekcije summer fun :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem kar vriskala od veselja. Res nisem niti najmanj pričakovala tako lepega presenečenja. Uuu, kremni highlighter :O Še ga nisem preizkusila, ampak me itak vsaki highlighter muči haha.

      xx

      Izbriši
  2. Njihov najljubsi izdelek so mi mat sminke! Res jih obozujem, kot si napisala - ne izsusijo ustnic! Prav tako sem navdusena nad njihovimi cistilnimi maskami za obraz :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ....ANA, ČESTITKE <3 Si srečna izžrebanka Essence mini nagradne igre. Prosim, da mi svoje podatke pošlješ na Facebook strani pod zasebno sporočilo (@Rose Touch Blog), da bo paketek čim hitreje pri tebi.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  3. Paletke za oci. Lepo se namazejo in obstojne so.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi mene so navdušile! Čeprav nekatere senčke niso dovolj pigmentirane.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  4. Šminke, lakci, maskare ter eyebrow stylist set :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super objava. Meni je trenutno najljubsi rainbow osvetljevalec iz kolekcije blossom dreams:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, tudi meni je zelo zelo všeč!

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  6. Najljubše so mi trenutno maskare, že zelo dolgo tudi sama uporabljam I ♡ EXTREME, saj res lepo povdarijo trepalnice, pa še tako zelo ugodne so, okrog 3e. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maskare so res top za tako ceno!

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši