Beauty: Pampering with Olea Shower Gel / Razvajanje z Olea tuš gelom z vonjem orhideje in kašmirja

by - 03:44:00

Končno so se izza oblakov prikazali topli sončni žarki, na zelenih poljanah pa že rastejo dišeče cvetlice, ki napovedujejo pomlad. Pomlad je ena izmed letnih časov, ki jih naravnost obožujem - bomber jakne, raztrgane kavbojke, nizki športni čevlji, nahrbtnik, dišeč parfum & we're ready to go! 


Danes bom govorila o dišečem gelu za tuširanje znamke Olea z vonjem orhideje in kašmirja. Ombia je Merkator znamka, o kateri na blogu govorim prvič. Preizkusila sem samo odstranjevalec laka za nohte s katerim sem zadovoljna, tuš gel pa je drugi izdelek, ki me je prav tako pozitivno navdušil.


Embalaža ni nič posebnega, je plastična, ovita z "nalepko" na kateri so vse potrebne informacije. Njen izgled ne spada med "eye candy" embalaže, je pa vseeno prijetna za pogledat. Kar me je še posebej pritegnilo so trije krogci pri spodnjem robu; na prvem piše, da je izdelek dermatološko testiran, na drugem piše, da izdelek ne vsebuje parabenov in na tretjem, da je 100 % naraven izvleček - same super lastnosti, ki jih manjka pri izdelkih za nego kože. 


Vonj je druga pozitivna stvar, ki me je še posebej navdušila in prepričala. Je mešanica kašmirja in orhideje, precej nežen, vendar zelo dišeč pomladni vonj, ki vsekakor pričara spomladno vzdušje in svežino. 

Prav tako kot vonj pa me je prepričala tudi vijolična barva gela, ki je po resnici povedano nisem pričakovala.


Moja izkušnja z Olea kremnim tuš gelom je odlična! Gel se čudovito speni, očisti umazanijo in kožo odene v čudovite cvetlične vonjave. Vonj se na koži obdrži dobro uro, kar mi je zelo všeč, saj obožujem nežen vonj pred spanjem. Tuš gel sem dobila v dar in sem zelo hvaležna, saj si nikoli ne bi mislila, da mi bo všeč. Prav tako sem na internetu izbrskala, da Olea ni na seznamu znamk, ki testirajo na živalih, kar je samo še en dodaten plus. Mislim, da tudi cene znamke Olea niso zasoljene, zato jo vsekakor priporočam!

Obožujem cvetlične vonje tuš gelov, malo manj pa karamelne/čokoladne vonje. 
Pa ti? Kateri vonji prevladujejo na polički v tvoji kopalnici? 

Zapiši v komentar




You May Also Like

4 comments

  1. Te pa ne poznam :)

    Bo treba sprobat, itak sem prava zbirateljica tuš gelov in moram vse probat.

    Super lepe slike bejbi :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem prvič preizkušala ta njihov tuš gel in mi je res ful fajni, tudi ostalim članom, glede na to, da ga je tako hitro zmajkalo :O ♡

      Hvala za komentar

      Izbriši
  2. Moram sprobat še sploh, če se vonj obdrži! Moje izkušnje so pokazale, da dišim samo kadar uporabljam moške šampone :D tako da je to sploh mamljiv ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je res pozitivno presenetil... nisem si mislila, da me bo kdaj Mercatorjeva znamka dejansko presenetila in prepričala v še kak nakup. Vonj pa je itak božanski - še posebej, če si ljubiteljica cvetličnih vonjev.

      xx

      Izbriši