Lifestyle: Koledar, katerega vsebina ti bo narisala nasmeh na obraz ter zgodba za njim

by - 09:07:00

Obožujem ideje, ki so drugačne. Ideje, ki se dejansko realizirajo in se popolnoma razlikujejo od drugih; so originalne, unikatne. Ideje, katerih končni izdelek predstavlja goro usklajevanja, realizacij, truda in volje. Najbrž ne veste o katerem izdelku govorim, kajne? Kanye leto šlo koledar, ki je narisal nasmehe nešteto obrazom. 



Sama sem koledar zasledila nekaj časa nazaj in sprva mislila, da je to pač še ena izmed šal na račun Kanye-ta. Po nekaj tednih pa so me mladi ustvarjalci kontaktirali in ponudili sodelovanje - itak, da sem bila ZA. Rada podpiram druge pri takšnih ali drugačnih projektih, ciljih, ki si jih zadajo. Še posebej pa podpiram slovensko, mlado populacijo; na njih svet leži, so rekli. Preden razkrijem kaj več o sami notranjosti koledarja pa sem lade ustvarjalce prosila, da nam povedo njihovo zgodbo, ki se skriva za tem pozitive polnim koledarjem za leto 2017.



ZGODBA ZA KANYE LETO ŠLO KOLEDARJEM

"Do ideje za koledar smo prišli čisto po naključju, večkrat smo se ob večerih norčevali in igrali igro, kdo našteje več besed, ki se končajo na kanye. Ob koncu prejšnjega leta smo dobili idejo da si zase ustvarimo koledar v katerem dobo zbrane naše najljubše besede, ki smo jih zbrali, poleg tega pa smo s pomočjo Žiga te besede lahko tudi slikovno predstavili, saj je Kanyeta fotošopiral v vsako dejanje, ki ga beseda opisuje. Ker je koledar obudil večje zanimanje in povzročil številne nasmehe na obrazih, smo se odločili, da jih naredimo večjo količino. Letos je na voljo že drugo leto, dobi se ga pri Nuši Mihalič, Mirni Germšek ali v Univerzalnem ateljeju uličnih umetnosti v Ljubljani". 

Notranjost koledarja je polna zanimivih, fotošopiranih Kanye obrazov v različna dejanja. Prav vsaka fotografija mesca me je nasmejala - sploh ne dvomim, da bo tudi vas. Koledar je vezan s spiralo, tako, da je popoln dodatek za vsako steno, ki rabi nekaj drugačnega, unikatnega.



Koledar KANYE LETO ŠLO? za leto 2017 lahko kupite na Facebook strani KANYE LETO ŠLO? Mladi ustvarjalci si definitivno zaslužijo vaš všeček, podprite jih. Koledar je super presenečenje za prijetelje  ali super darilo za rojstni dan.

Kako pa je tebi všeč koledar? 
Kakšna se ti zdi ideja? 
Imaš med prijatelji kakšnega Kanye fan-a; 
potem mu hitro povej za ta koledar;)

Zapiši v komentar






You May Also Like

6 comments

  1. Carska ideja, všeč mi je. In upam, da bodo imeli motivacijo in ustvarili tudi 2018 verzijo:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam - spomnili so se res takšnih besed, da ne moreš zadrževati smeha.

      Hvala za komentar xx

      Izbriši
  2. Ta ideja mi je pa res odlična. Itak je tega hecanja na račun zvezd veliko, ampak ta koledar je res kreativen. Sem se prav načudila koliko besed ima v sebi besedo kanje :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi meni! Me nasmeje vsakič ko ga pogledam - tudi jaz sem se čudila, koliko je dejansko takšnih besed haha; presenetljivo veliko.

      Hvala za komentar xx

      Izbriši