Beauty: Obsessed with Golden Rose Liquid Matte Lipsticks + Swatches

by - 11:01:00

Vedno sem bila navdušenka nad senčkami, predvsem z shimmer finišem, nekaj časa pa se je ta navdušenost preusmerila popolnoma v drugo smer - v šminke z mat izgledom. To niti ni več navdušenost, ampak prava mala obsesija. Golden Rose znamko sem spoznala nekoliko pozneje od ostalih punc, predvsem zaradi tega, ker izdelki niso bili dostopni na internetu, prav tao pa živim daleč od Ljubljane, Celja in Velenja, kjer so njihove poslovalnice. Zelo rada obiščem spletno trgovinico licila.si in prav tam sem prvič zasledila to znamko. O njihovih izdelkih sem veliko prebrala v objavah soblogerk in se še bolj navdušila. 


Čez nekaj časa mi je znamka ponudila manjše sodelovanje in sicer preizkušnjo matt tekoče šminke, ki je prav posebnega, sivega odtenka - odtenek 10, o njej sem že pisala, več pa si lahko prebereš tukaj: KLIK. Nad prvim testiranjem sem bila nadvse navdušena in prav spomnim se, kako sem jo nosila skoraj vsak dan. 

Ena izmed mojih, edinih materialnih zaobljub oz. želj za leto 2017 je dopolniti svojo Golden Rose kolekcijo Matt šmink in vesela sem, da se je zbirka povečala še za nekaj čudovitih odtenkov. Pa poglejmo kateri so...


Preden namenim besedo odtenkom, bi nekaj povedala še o sami embalaži, ki mi je takoj stopila v oči, saj obožujem črno in belo kombinacijo. Tudi posebno svetlikajoč se logo mi je takoj padel v oči, saj embalaži da; lahko bi rekli "piko na i". Sam izgled je precej minimalističen, a hkrati dovršen. Na spodnji strani je majhna odprtinica, kjer je vidna številka odtenka, kar omogoča lažjo organiziranost, če imamo na primer celotno linijo šmink. Super je tudi zato, ker ščiti zunanji del primarne embalaže; vemo, da se velikokrat zbrišejo napisi, kar meni osebno gre na živce, še posebej, če moram določeno stvar še kdaj pofotografirati. Dovolj o embalaži, gremo na odtenke.



Do zdaj sem preizkusila nekaj različnih mat tekočih šmink in moram priznati, da so mi Golden Rose lepotice prevzele velik del v mojem "lepotnem srcu". Naj kot prvo omenim ODLIČNO obstojnost, kljub pijači in jedači. Po jedi se čez nekaj časa začne delat rob na notranji strani ustnic, ampak samo pri temnejših odtenkih, kar pa lahko z lahkoto popravimo z dodatnim nanosom. Mazljivost je enostavna, kakor tudi sama prekrivnost šmink. 


Za popolno prekrivnost je dovolj 1-2 nanosa. Glede na samo kvaliteto se mi zdi cena precej nizka - za kar sem hvaležna, da ne bo pomote. Cena šminke 5,90 EUR.




...da o pigmentiranosti ne govorim, naj fotografije govorijo zase.

SWATCHES

Ah, pa tako sem se trudila narediti lepe swatche za vas. Bom še mogla malo vadit! Kot vidite so šminke zelo pigmentirane, posušijo se v nekaj sekundah, prav tako pa so tudi kissproof - ne puščajo odtisa na ustnicah oz. koži. To je mogoče edina stvar s katero se ne strinjam, nekaj odtisa je vidnega, še posebej pri temnejših odtenkih. Edina stvar na katero vas moram posvariti pa je ta, da boste za odstranjevanje le teh morale pri roki imeti dvofazno micelarno vodico, saj se jih stežka odstrani z ustnic. 



VIDEZ NA USTNICAH
Levo; odtenek 10 Desno; odtenek 16


Levo; odtenek 11, Desno; odtenek 12


Odtenek: 09

Odtenek 10 - Sivkast odtenek, odličen za malo bolj drznejše pri ličenju, super pride do izraza z zadimljenim lookom.
Odtenek 16 - Temno nude odtenek, odličen za vsakdanjo nošnjo.
Odtenek 11 - Novejši odtenek, malce drugačna formula oz. struktura same šminke, svetlo rjave barve, mini bleščičke, ki so skoraj da opazne, prevladuje mat finiš.
Odtenek 12 - Novejši odtenek, temno rjave barve, z mini bleščičkami, ki se rahlo opazijo, vendar prevladuje matt videz.
Odtenek 09 - Glamurozno rdeča, vedno popularna.

Kako so pa tebi všeč Golden Rose šminke? Si preizkusila že kakšno? Kateri je tvoj najljubši odtenek? Mi mogoče katero šminko iz njihovih linij še priporočaš? 




You May Also Like

16 comments

  1. Jooj vse ti full pašejo. Jaz jih zaenkrat samo malo preizskušam-so mi preveč suhe. Mi čisto nagubajo ustnice :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Anna! Meni so super, vedno pa pred nanosom šminke namažem ustnice z oljem ali labelo, to dvoje poskrbi, da moje ustnice ne postanejo preveč suhe.

      xx

      Izbriši
  2. Joj kako si se lepo potrudila, ma vsi so super na tebi, jaz bi kakega res kar se da nevtralnega imela, ampak sedaj imam malo pavzo z hudimi mat tekočimi zadevami, ker imam precej izsušene ustnice. P.s upam,d a ti uspe zbirko samo še povečati:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti <3 Se najdejo tudi čudoviti nude odtenki - meni so res vsi všeč, vse od tistih svetlejših do temnejših. Je pa res, da je treba res dobro skrbeti za ustnice, če nosiš šminke z mat odtenkom. Jaz vedno pridno delam piling (domači; med, cimet in sladkor) in pa pred nanosom šminke vedno ustnice malce namažem z oljem ali labelo. Se mi zdi, da sem prelena za popravljanje kremnih šmink.

      xx

      Izbriši
  3. Tudi mene ne prepričajo, ker se mi grdo nagubajo, pa še ta vanilija vonj me moti. Ti pa res lepo pašejo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res? Meni vonj ni toliko pomemben, me je pa presenetil, ker je res sladek. Hvala ti <3

      xx

      Izbriši
  4. Čudovite so, tudi jaz jih imam - komaj čakam, da vse preizkusim! <3

    Super slike!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Wiiii, upam, da boš zadovoljna - komaj čakam objavo!

      Hvala xx

      Izbriši
  5. Super ti pašejo. Jaz jih še nimam, ampak zdaj ko sem videla kaki lepi odtenki so, morem čimprej v nabavo. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti <3

      Odtenki so res čudoviti in dobro pigmentirani, defintivno boš našla pravega zase.

      xx

      Izbriši
  6. Jej full face fotke. Pohvale :). Odtenek 11 in 16 sta mi seveda najprej padla v oči. Zame žal ne bodo, ker če so tako dobro obstojne, mi bodo izsušile ustnice. Sem pa že večkrat pregledovala med njihovimi odtenki :). Čisto vse ti pašejo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, thanks - I'm trying <3

      Odtenki so res čudoviti, sem pa presenečena tudi nad samo pigmentiranostjo - res je super. Meni ne izsušijo ustnic, je pa res, da jih vedno negujem z oljem in pilingom. So dobro obstojne, razen teh temnejših odtenkov, sem opazila, da se po jedi kar pozna, ampak se stvar da hitro popravit.

      xx

      Izbriši
  7. Super objava, zelo si se potrudila. Mene je malo strah, da bi mi te tekoče šminke preveč izsušile ustnice. Ampak glede na to kako se hvalijo, bom eno slej kot prej mogla preizkusit. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Vanja <3

      Jaz sem tudi imela ta strah pred izsušitvijo, ampak zdaj ustnice redno negujem z oljem in pilingom ter labelo, tako, da nisem opazila, da bi mi ustnice izsušile. Po nanosu ni tistega mat zategnjenega občutka na ustnicah, so dejansko precej mehke (moja izkušnja). Je pa res, da je na vsakem posamezniku drugače. Ti pa vseeno priporočam, da preizkusiš.

      xx

      Izbriši
  8. Čudoviti odtenki! Pa prav vsaka ti noro lepo paše <3 Večina res izsuši ustnice tako, da moram te preizkusit :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res so čudoviti <3 In fajn pigmentirani, tako, da jih defintivno priporočam. Tako kot sem že zgoraj napisala in glede na to, da sem jih primerjala z Sleek Matte Me - mi tiste malce izsušijo ustnice, pri Golden Rose pa tega res ne opazim. Je pa to na vsakem posamezniku drugače, seveda.

      Hvala
      xx

      Izbriši