BEAUTY: Nuxe Rêve de Miel - Balzam za ustnice Pop Art Glam Edition

by - 08:08:00

Moje ustnice zaradi mrzlih temperaturah ter nenehnem nošenju mat šmink, kar prosijo po dodatni negi, ki jih bo navlažila, omehčala in zaščitila. Vse to in še več ponuja hranilni balzam znamke Nuxe, ki kar hitro postane tvoj najboljši spremljevalec v torbici, pripravljen, da zaščiti tvoje ustnice in nahrani tvoje oči s čudovito pop art embalažo. Na voljo so 3 omejene izdaje in sicer Rock-Chick, Glam in Natural izdaja.


Kot oboževalka grafike in ustvarjanja sem najprej zagledala embalažo, ki mi je že takoj sporočala, da bo to preizkušanje nadvse zanimivo. Embalaža je prav prisrčna, grafika, barve ter ustnice pa dodajo tisto piko na i, kar se tiče samega dizajna embalaže. Vsekakor me je navdušilo tudi to, da se balzam nahaja v stekleni embalaži, ki mi je vedno ljubša od tistih plastičnih.






Tekstura balzama je brez delcev, zelo lepo se razmaže po usnicah in naredi zaščitni sloj, ki poskrbi, da so tvoje ustnice zavarovane in nahranjene. Balzam nima posebnega vonja, kar mi je všeč, saj potrdi, da je brez nepotrebnih dodatkov.



Ampak katerim sestavinam se lahko zahvalimo za takšno delovanje? Med, karitejevo maslo, eterično olje grenivke in druga dragocena rastlinska olja so razlogi za naše mehke, zaščitene in nahranjene ustnice. 


"Ekskluzivna mešanica dokazano hrani, obnavlja, mehča in ščiti ustnice, ki so zaradi okoljskih dejavnikov postale suhe in poškodovane." - Nuxe




Balzam me je že na prvi pogled čisto očaral, ko sem ga preizkusila pa še toliko bolj. Ustnice so po nanosu mehke, navlažene in zaščitene za več ur. Vsekakor super izdelek za mrzle jesenske in zimske dni. Priporočam! 






Izdelke Nuxe lahko kupiš v Lekarnah po Sloveniji. Cena (15 g): 12,64 EUR.

Na spodnji povezavi si lahko prebereš objavo soblogerke Katje - Viva la Vida Blog in preveriš kakšno je njeno mnenje o izdelku. 



Pa ti? 
Kateri izdelke najraje uporabljaš v mrzlih dneh?
Si mogoče že preizkusila Nuxe balzam?
Kakšno je tvoje mnenje?

Comment below

Neža







*This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

6 comments

  1. Tudi mene je embalaža popolnoma navdušila :D takšni balzami so pa vedno dobrodošli, a zaradi posodice jih uporabljam samo doma, ker me moti nanašanje z umazanimi prstki :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ko sem zagledala embalažo sem bila kot majhen otrok, ki se nenormalno razveseli lizike, haha. Res je čudovita. xx

      Izbriši
  2. Meni je tudi zelo vsec, sem ga precej hitro dala na blog. Me je presenetil, ker sem pri balzamih za ustnice precej stroga ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je zelo všeč sama embalaža, kakor tudi ta medeni občutek na ustnicah. Mi je super, da jih res dobro zaščiti. xx

      Izbriši
  3. Hvala za delitev <3

    No, tudi rozast je čudovit. Mislim, da smo vse totalno zaljubljene :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem tudi mnenja, da nas je vse očaral s svojo embalažo ter samim delovanjem. Je res super za mrzle mesece. Moje ustnice so precej hvaležne. Ni problema, xx

      Izbriši