BEAUTY: Review of Garnier Biphase Micellar Cleansing Water in Oil

by - 04:43:00

Čiščenje kože je še kako pomembno opravilo in je korak bližje do lepega in zdravega izgleda kože. Danes bom govorila o Garnier micelarni vodi, katere posebnost je, da je dvofazna, vodo spremlja še olje, ki odlično raztaplja tudi vodoodporna ličila in to brez kakršnegakoli drgnjenja. Sliši se zanimivo, kajne? Pa poglejmo kako mi je bila všeč..


GARNIER BIPHASE MICELLAR CLEANSING WATER IN OIL 

Garnier je združil arganovo olje, prečiščevalna delca olj in učinkovite micele. Pri pretresu embalaže se vsi trije komponenti premešajo med sabo, posledica njihove odlične učinkovitosti pa je dobro očiščena in mehka koža. Voda je primerna za vse tipe kože, tudi tisto najobčutljivejšo.


Embalažo bi opisala kot še "ena njihova standardna", preprosta, plastična. Na njej se nahajajo vse potrebne informacije, barve pa se odlično skladajo z oljem, kar še mi je posebej padlo v oko. Simple but cute na prvi pogled. Ne smem pozabiti omeniti, da je embalaža kar velika, v njej je kar 400 ml vode, ki nam zadostuje do 200 nanosov z bombažno krpico. Super, kajne?


Kaj mi je še tako zelo všeč pri tej micelarni dvofazni vodi? Defintivno vonj le te, ki je naravnost čudovit. Nežen, ki prebudi občutek lagodja in svežine. TRUST ME!


Mnenje/Ocena:

Ker sem do svojih bralcev vedno iskrena, bom tudi tokrat. Micelarna vodica mi sprva ni bila všeč, saj je na moji koži pustila zelo masten sloj, kar me je presenetilo, saj obljubljajo prav nasprotno. Po večih uporabah mi je že bolj prirasla k srcu, saj je res lepo očistila ličila, hkrati pa ni dražila oči. Tudi vonj micelarne vodice mi je všeč, saj je prijetnega, nežnega vonja. Za 400 ml dvofazne vodice se mi cena ( Salma.si, 6,60 EUR) ne zdi niti malo pretirana, saj nam zadostuje za veliko več kot samo 200 uporab. Vodico priporočam vsem tistim, ki imate suho kožo, saj arganovo olje preprečuje isušitev kože, hkrati pa ponuja dodatno nego. Garnierovo novost je pohvalilo že veliko žensk po celem svetu, mene pa na žalost ni tako zelo prepričala, da bi se uvrstila v mojo top listo izdelkov. Ampak nič zato, vseeno jo rada jo uporabim takrat, ko sem naličena za kakšno posebno priložnost in je moj make up bolj močen, nova formula res super opravlja svoje delo in dobro očisti tudi vodoodporna ličila. 


Ocena(1-10): 6

Pa ti? 
Si že preizkusila novo dvofazno micelarno vodo?
Kakšno je tvoje mnenje?

Comment below


xoxo
Neža







*This product was sent to me by the company itself or its PR.



You May Also Like

2 comments

  1. Tudi meni se zdi zelo zanimiva, samo ni me tako navdušila, sploh ne zato, ker me že res, ampak res zelo dolgo ni kakšna stvar iritirala. Imela sem na koži od stiskanja 2 mozoljev malo razdraženo kožo in me je precej peklo, občutek, ki ga pusti na kožimi ni všeč, ker na tisti občutek imam filing, da moram to izprat iz sebe, ker na to ne bi nanašala kreme. Meni je Biodermina vodica še vedno 1A in bom zaenkrat kar ostala pri njej. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se popolnoma strinjam s tabo! Čeprav teh vodic (z oljem) nimam preveč rada sem vseeno hotela preizkusit in ji dat priložnost. Tudi meni ni ta masten občutek na koži niti malo všeč pa naj nebi sploh puščala teh sledi. Je pa mi ok za res kakšne bolj močne mejkape, takrat res malo pomaga odstraniti ličila, ampak tako kot ti še vedno prisegam na Biodermino vodico, ki je res odlična! x

      Izbriši