BEAUTY: Summer 2016 Licila.si Wishlist

by - 05:30:00

Wohoo, spet sem nazaj in tokrat z objavo, ki je še ni bilo na mojem blogu. Pravzaprav sem bila nekoliko skeptična glede objave, ampak sem se zaradi vseh čudovitih novosti, ki jih lahko kupiš na licila.si odločila, da to definitivno moram deliti z vami.
Zakaj je spletna trgovina ličila.si moja najljubša? 

Spletna trgovina ličila.si je že od nekdaj moja najljubša. Zakaj? Preprosto zato, ker mi je poslovanje z njimi zelo všeč. Spletna stran je enostavna, kategorizirana, da se ne izgubiš med vsemi izdelki in znamkami, prav tako je tudi nakup čisto enostaven, poleg tega pa jim paketke dostavlja GLS služba, ki so prav tako odlični (obvestijo po mailu, pokličejo, odložijo paketek - mala malica). Všeč mi je tudi to, da so ličila.si tudi hitro odzivna na sporočila svojih strank, na voljo so vam namreč za razna vprašanja itd. Prav tako pa so me pred kratkim pozitivno presenetili z veliko novih znamk in izdelkov, ki jih od zdaj naprej lahko dobite pri njih. Pa poglejmo kateri so me tako zelo navdušili.

SUMMER 2016 WISHLIST

V poletju uporabljam kar se da malo izdelkov, najraje poudarim ustnice s kakšno bolj temno šminko ali glossom, oči rahlo poudarim, uporabljam predvsem zemeljske odtenke. Obožujem tudi highlighterje, ki poleti še kako lepo pridejo do izraza - moram priznati, da s highlighterjem velikokrat kar pretiravam, hihi. No, da ne bom dolgovezila pa poglejmo kateri izdelki so me popolnoma očarali.

1. W7 Cosmetics tekoči puder - Photoshoot Buff

Naj poudarim, da znamke W7 ne poznam, vendar bi jo z veseljem preizkusila. Ker imam zelo svetel ten kože, močne podočnjake in nekaj nepravilnosti mi je pomembno kakšno podlago uporabim na svojem obrazu in temu posvečam veliko pozornosti. Trenutno uporabljam puder znamke Catrice All Matt, ki je kot pisan za moj ten, vendar sem se odločila preizkusiti še kaj drugega. 


Link do izdelka: KLIK

2. Nabla senčilo - Eyeshadow Sensuelle Limited Edition

Obožujem pastele in bleščične odtenke, zato me je to senčilo še toliko bolj pritegnilo. Tudi z znamko Nabla sem se srečala prvič, slišala sem, da je zelo priljubljena v drugih državah in, da jo lepotne blogerke obožujejo, zato bi jo z veseljem preizkusila. Znamka je popolnoma cruelty free - odlična za vse ljubitelje živali in kozmetike.

Link do izdelka: KLIK

3. Golden Rose rdečilo - Terracotta Stardust 106

Tudi brez rdečila ne gre - Golden Rose ima pravo malo morje čudovitih odtenkov rdečil za lička in tole me je najbolj pritegnilo. Rada poudarim svoja lička in menim, da je to pri samem ličenju zelo pomemben korak. A ni čudovito? 


Link do izdelka: KLIK

4. Barry M osvetljevalec v stiku - Illuminating Strobe Cream Frosty Pink

Ne pomnim kdaj nazadnje NISEM uporabila osvetljevalca, hihi. Obožujem jih, saj celotnemu make up-u da tisto piko na i, hkrati pa kožo naredi svetlečo, pozitivna posledica tega pa je zdrav videz kože. Super izdelek za poudarjanje potez obraza. 


Link do izdelka: KLIK

5. Models Own tekoča šminka - Lix Liquid Lipstick ( Matte ) Raspberry Mojito

Čudovita šminka za piko na i. Brez šminke seveda ne gre! Šminka služi kot popoln dodatek pri ličenju, saj poudari ustnice in izgled celotnega make up-a. Osebno imam najraje šminke z mat finišem, saj me pri kremnih zmoti nenehno nanašanje šminke na ustnice, še posebej ob pitju itd. Obožujem mat šminke in tale Models Own lepotica me je čisto očarala. 

Link do izdelka: KLIK



6. Jessup 12-delni set čopičev - Brushes Syntetic Hair Pink - Silver

Čopiči so pri meni stalno v uporabi, saj kot kozmetičarka tudi ličim. Ker se obrne veliko strank se čopiči hitreje uničijo, hkrati so pa obvezna oprema vsake vizažistke in jih moraš imeti na voljo kar precej, še posebej za različne tehnike ličenja. Tile Jessup 12- delni set je naravnost čudovit. Kaj pravite? Katere čopiče uporabljate ve? 


Link do izdelka: KLIK



No, tukaj se moja wishlista konča (vbistvu bi imela kar vse novosti), vendar so me te najbolj pritegnile. 
Kaj pravite ve? So vam všeč? 
Ste že preizkusile kaj izmed novosti na ličila.si? 

Comment below


xoxo
Neža

















You May Also Like

6 comments

  1. Za znamko Nabla slišim prvič; drugače pa je celoten wishlist super- tudi jaz ne uporabljam veliko izdelkov poleti :) xx Maja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jaz, me pa ful mika, ker izdelki izgledajo res čudovito. xx

      Izbriši
  2. Jaz imam Terracoto stardust, res je prelep odtenek :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prečudovit odtenek je. Me pa nasploh zanimajo njihovi izdelki, zaenkrat imam samo lake. xx

      Izbriši
  3. Great wishlist, golden rose has amazing products :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you so much! I know, right - I love Golden Rose! xx

      Izbriši