BEAUTY: Fresh Summer with Weleda Lavender Body Wash

by - 08:03:00

V poletju se zaradi vročega zraka, športnih aktivnosti in posledičnega znojenja, stuširamo večkrat na dan, pri čemer pa je naša koža zelo obremenjena. S pogostim tuširanjem namreč "uničujemo" naraven pH kože, zato moramo paziti na uporabo ustreznih izdelkov, ki naše kože ne bodo izsušili. Uporabljati moramo predvsem izdelke na oljni bazi, pH nevtralne. Ne smemo pozabiti tudi na temperaturo vode, ki naj bo srednje topla, ne prevroča, čas tuširanja pa naj bo kratki. Po tuširanju pa ne smemo pozabiti na kakšno hranilno olje ali losjon za telo/kremo, da kožo navlažimo, jo nahranimo in zaključimo nego.

Danes bo objava dišala po sivki, ki je ena izmed mojih najljubših zelišč. Sivka je zimzelena rastlina, ki jo vzgajajo kot zelišče in tudi za okras, predvsem zaradi njenega vonja. Njene pozitivne lastnosti so, da deluje blagodejno na glavobol, depresijo, pomaga pri živčni izčrpanosti, prav tako pa je odlična tudi za boljši spanec ali kot odganjalec moljev.

WELEDA LOSJON ZA PRHANJE Z VONJEM SIVKE
(200 ml)



Losjon za prhanje kožo neguje, sprošča in ponovno vzpostavi notranje ravnovesje. Losjonu daje nekoliko močan vonj pravo eterično olje sivke, ki umirja čute. Blagi sladkorni tenzidi nežno očistijo kožo, sezamovo olje, bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami pa ohranja naravno vlažnost kože in jo ščiti pred izsušitvijo.


Certifikati:NaTrue*, Vegan

EMBALAŽA



Embalaža je prava pastelna paša za oči. Je plastična tuba, pastelno vijolične barve, ki jo spremljata temno vijoličen in bel napis. Je zelo enostavna in že na prvi pogled "kriči" po naravnem.V embalaži je 200 ml losjona.



SESTAVINE

Losjon za prhanje ne vsebuje nobenih sintetičnih dišav, barvil, surovin na osnovi mineralnih olj.

Mnenje/Ocena:

Preizkusila sem že kar nekaj Weledinih izdelkov in moram priznati, da še me niti eden od njih ni razočaral. Najprej bi izpostavila vonj samega losjona za prhanje, ki je precej naraven in sprva nekoliko močan, vendar prijeten, ko se razdiši. Sivka je znana po sproščujočem in pomirjajočem učinku, kar definitivno drži. Losjon je super za poletne dni, saj te sprosti in nahrani s pozitivno energijo. Je precej osvežujoč, zato ga defintivno priporočam vsem tistim, ki obožujete vonj sivke in naraven, nekemikaličen vonj.

Ocena (1-10): 10


Pa ti? Obožuješ vonj sivke?
Si že preizkusila kakšen Weleda izdelek?

Comment below


xoxo
Neža








You May Also Like

6 comments

  1. Joj, jaz pa ravno sivke ne maram preveč. Samo rastlino, vse ostalo kar je v kozmetiki se mi zdi tako umeten vonj :/

    Drugače pa je res skrajni čas da preizkusim nekaj od Welede :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res? Jaz jo obožujem že od malih nog in me vedno znova preseneti kakšen nov izdelek, ki vsebuje sivko. V kozmetiki za obraz je ne maram preveč, najbolj so mi super kakšni izdelki za nego kože po telesu, kot ta losjon za telo. Res je fresh. Je pa veliko izdelkov, ki imajo zelo zelo umeten vonj, s tem pa se defintivno strinjam s tabo. xx

      Izbriši
  2. Mene tudi sprošča sivka, sveža,posušena, vpilingu, v kremah:) Weleda je pa super. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Welede dolgo nisem uporabljala, ampak mi ni žal, da sem jo začela. Super izdelki. xx

      Izbriši
  3. Včasih res nisme prenašala vonja sivke, starejša kot sem bolj mi je všeč. Tale krema za tuširanje je najljubša moji mami in ji jo vedno za rojstni dan privoščim, jaz si jo pa sposojem...upsi :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaz pa sivke se ne maram :) drugace pa obozujem Weledine izdelke :) res me se nisi razocarali :)

    OdgovoriIzbriši