LIFESTYLE: Dots & Stripes by Lun

by - 03:21:00

Že od nekdaj podpiram ljudi, ki izdelujejo ročno izdelane izdelke in veseli me, da je le teh toliko. Ne samo, da so izdelki narejeni z ljubeznijo, povod za izdelovanje je namreč ogromna strast, odkrivanje talenta, preizkušanje svojih zmožnosti in navsezadnje nekaj, kar ljudje radi počnejo in s svojim delom osrečujejo druge in s tem podarjajo nekakšno toplino, srečo. Z velikim veseljem danes  vami delim čudovit poklon - toaletno torbico znamke Lun. Kakšna je njena notranjost, priročnost ter uporaba pa si boste lahko prebrali v nadaljevanju.



KDO IN KAJ JE LUN?

Ker je Lun sveže pečena znamka ročno izdelanih dobrot verjamem, da vas veliko ne ve o če govorim, zato sem prosila Lun, da se na kratko opiše. Kaj je znamka Lun in kaj ponujajo pa so opisali tako:



"Lun je majhna družinska obrt, ki izdeluje unikatne izdelke iz blaga. Naši najbolj pogostejši izdelki so torbice, tobačnice, toaletke in topli copati. Vse je šivano ročno, iz ljubezni in veselja, kar je videti tudi v vsakem izdelku."

TOALETNA TORBICA DOTS & STRIPES // BLACK, WHITE & RED



Se odpravljaš na kratek izlet čez vikend? Mogoče na morje, v planine ali razvajat v Wellness center? "Koliko ličil vzeti s sabo in kam bom to vse pospravila" so večni problemi nas žensk, saj hočemo ali nočemo vedno vzamemo s sabo preveč. Prava rešitev za zmedo je definitivno toaletka znamke Lun, ki sem jo prejela v dar. Preprosta, dovolj prostorna in predvsem skrbna toaletka, saj poskrbi za organiziranost tvojih ličil in poskrbi da so varno shranjena.



Material

Vsi izdelki so izdelani iz blaga, zato je torbica zelo lahka in popolna za kakšen izlet in potovanje.

Vsebina


Torbica je sestavljena iz 2 delov in sicer prostora za shranjevanje ( v njega lahko shranimo tudi malo večjo paletko senčil, šminke, puder in še in še) ter organizatorjev čopičev, ki so super popredalčkani, tako, da ostanejo na svojem mestu, poleg tega pa še jih lahko "pokrijemo", da ostanejo čisti in varni.



Zanimivosti

- Lahka-
-Prostorna-
-Predalčki za boljšo organiziranost-
-Ročno izdelana-
-Sama lahko izbereš barve in motiv, saj Lun izdeluje tudi po naročilu-

Mnenje/Ocena:

Torbica je kot nalašč zame. Čudovitih barv katerih design pikic in črt se čudovito prepletata. Torbica je kot nalašč za zelo organizirane punce, na voljo imaš kar 2 prostora v katera dobiš res veliko ličil in pripomočkov za kakšen izlet ali potovanje. Ličila ostanejo v torbici varna, ti pa ne izgubljaš časa z iskanjem po gromozanski torbici polni ličil, saj toaletka Lun omogoča, da je vse na svojem mestu. Toaletka je sešita z ljubeznijo, kar se več kot očitno vidi, kar je pa najboljše je to, da si lahko sama izbereš kakšen design in barve bi rada imela, saj Lun izdeluje tudi po naročilu. Pravo razvajanje zase ali kot poklon ljubljeni osebi.


I love it!
VSEKAKOR PRIPOROČAM!

Izdelke Lun si lahko ogledaš na njihovi Facebook strani: KLIK

&

kratek gif video toaletke: KLIK


Kako se toaletka zdi tebi? Bi jo imela? 
Bi mogoče bila za kakšno nagradno igro?
Imaš tudi ti rada ročno izdelane izdelke?

Comment below


xoxo
Neža




*This product was sent to me by the company itself or its PR.











You May Also Like

8 comments

  1. Pikice in črte! <3 Jaz jih obožujem, sploh v takšni barvni kombinaciji kot jih ima ta toaletka. Res je prečudovita ! Sem videla že slikico na facebooku ampak notranjost zdaj me je pa šokirala. Predalčki? WOW, ful priročno in res zakon! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ♡ ♡ ♡ Res je prisrčna in priročna, kar je navsezadnje najbolj pomembno. Izdelki Lun so res enkratni. xx

      Izbriši
  2. O to je pa ful luškano :). Tvoja mi izgleda pin up, čisto taka tvoj stil :D. Jaz imam improvizirano "torbico" za čopiče. Je sešita it brisače in ima predalčke. Priročna je, ker jo zrolam in operem v stroju. Ampak ta Lun je pa že bolj sofisticirana verzija in še prijazna očem :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaa, jaz sem ful navdušena. In še čisto mojih barv je. O, super, tudi takšna je super, da se lahko opere. Moram vprašati Lun ali se te tudi lahko... Nisem niti pomislila (hvala!). Toaletka je res super pa še kar nekaj stvari spraviš noter, kar mi je zelo všeč. xx

      Izbriši
  3. Oooo, tale je pa res luškana! <3 Sploh barve so mi všeč in seveda - uporabnost. :) (Natalija)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je! Tudi meni je barvna kombinacija top in sem se je zelo razveselila. Uporabnost pa je samo še pika na i. Lun ima res kjut zadeve, ki defintivno polepšajo še kako siv dan. xx

      Izbriši
  4. Luštna, priročna in zelo izvirna! :)

    OdgovoriIzbriši