BEAUTY: Avon Face Pearls for Fabulous Shine

by - 13:35:00

Mislim, da se kar vse uporabnice ličil strinjamo, da sta bronzer in osvetljevalec pomembna izdelka pri ustvarjanju make up looka. Še nekaj let nazaj temu nisem posvečala toliko pozornosti, naj povdarim, da nas tega niti niso učili v kozmetični šoli, ki sem jo obiskovala, kar se mi zdi zelo čudno, vendar sem hkrati zelo vesela, saj sem se veliko naučila sama in pridobila veliko znanja skozi vajo.



No, danes bo govora o barvnih perlicah za obraz znamke Avon. Veliko vas najbrž že ve o čem govorim, tiste, ki pa z ličenjem komaj začenjate pa boste si v nadaljevanju lahko prebrale kaj več. 

Avon Face Pearls & Brush


Perlice za obraz so zadetek v polno. Naj omenim, da sem si prav te že dolgo želela in zdaj jih imam možnost preizkusiti. Avon pravi: "Večbarvne kroglice s pigmenti, ki odbijajo svetlobo, se odlično zmešajo za svetlikajoč sijaj v hipu." In s tem se definitivno strinjam. Da ne pozabim omeniti sem poleg perlic dobila še čopič z istim motivom, ki je zelo mehak in popoln za nanašanje.




Kaj so in zakaj se uporabljajo?

Perlice se lahko uporabljajo na dva načina in sicer kot bronzer (za lička) in kot osvetljevalec, saj so v najnežnejšem odtenku. Jaz osebno menim, da v tem odtenku najboljše služijo kot osvetljevalec. Na voljo so še v drugih odtenkih, ki so bolj temnejši.


Nanos: Izbereš svoj najljubši čopič, z njim narahlo "poplešeš" po kroglicah in nato naneseš na želeni predel obraza, ki ga hočeš osvetliti. 

Embalaža



Sekundarna embalaža je črna škatljica, z belim napisom. Primarna embalaža je plastična, okrogla posodica z designom rože na zgornji strani, kjer se prelivata zlata in roza barva. Ko škatlico odpremo zagledamo tudi peno, ki ščiti perlice pred poškodbami in jih tako vsaj nekoliko zavaruje. Embalaža mi je zelo všeč, saj je zelo enostavna a hkrati prečudovita.

Mnenje/Ocena:

Moram priznati, da sem s perlicami zelo zadovoljna. Ker sem dobila najsvetlejše perlice jih uporabljam kot osvetljevalec brez katerega malokdaj zapustim vrata. Perlice so večih barv, ki poskrbijo za sijoč videz kože. Njihova uporaba je zelo enostavna, končni izgled pa je z enim potegom zelo naraven. Zelo dobro se zabrisujejo, zato nimam nobenih pripomb. Tudi čopič, ki sem ga dobila zraven je super, ima mehke ščetine, ki so super za nanos perlic. Vsekakor priporočam! Spodaj vam prilagam še fotografijo za boljo predstavo perlic in njihovega končnega izgleda.



LIKES:
                                                                    Preprosta uporaba
Končni rezultat je svež in naraven videz

Uporabimo jih lahko na dva načina



DISLIKES:
/

Ocena (1-10): 10

Izdelke Avon si lahko ogledaš tudi v e-katalogu: https://www.avon.si/PRSuite/orderABrochure.page


Pa ti? Si že preizkusila perlice? 
Kakšna je tvoja izkušnja z njimi?

Comment below


xoxo,
Neža




*This product was sent to me by the company itself or its PR.




You May Also Like

10 comments

  1. Odgovori
    1. Ja, tudi meni je všeč končni izgled. Ful so mi fajne te perlice! Hvala Katja, xx

      Izbriši
  2. Se strinjam s Katjo, čudovito izgleda :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Niso slabe, ampak kot highlighter freak ne morem reči, da so presežek. Mi je pa všeč da so take precej svetle, sploh za nas sneguljčice :). Čopič je pa naravnost odličen. Perfektno mehak :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, se strinjam, da niso nek presežek, kar se tiče highlighterja. So mi pa vseeno všeč, saj dajo tak naraven sijaj. Ja, za nas sneguljčice so res fajn, bi mogoče lahko bile še mičkeno "močnejše", ampak meni so super. Čopič pa je tako mehak in res super za nanašanje. xx

      Izbriši
  4. Jaz te oroglice vedno razgubim :/ drugače pa ful lepo pride, sicer mam rajši več pigmentacije ampak za kak daily look so defenitivno čudovite :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res? Jaz mam jih zdaj prvič, bom videla kako se bodo obdržale. Ja, tak čisto naraven izgled je, res super za dnevni make up. xx

      Izbriši
  5. Wau, kak lep efekt naredijo! :)
    Pa zadnja slika je prav prisrčna. :)) xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, meni so super za kak naraven make up look. Aw, hvala, sem razmišljala, če bi jo vključila ali ne pa sem se odločila, da jo vseeno objavim, saj se tako najlažje vidi kakšni je končni izgled. Hvala Sandra, xx

      Izbriši