BEAUTY: Rose Garden Shower Gel Dvorec Trebnik

by - 06:29:00

Kot prvo moram omeniti, da je to moja prva izkušnja z izdelkom znamke Dvorec Trebnik. Za njihove izdelke sem slišala same pohvale zato sem si rekla, da jih moram definitivno preizkusiti. In seveda, kupila sem kremni gel za tuširanje z vonjem vrtnice, mami pa je v košarico vrgla še nekaj šamponov. Moram priznati, da je njihova nova embalaža tako privlačna, da se res težko upreš nakupu kar vseh izdelkov. Še bolj od embalaže pa mi je všeč to, da so v novi liniji izdelkov izločili zdravju škodljive stvari. No, več pa v nadaljevanju...

 Linija izdelkov DT

Dvorec Trebnik pravi, da jih je do te zgodbe pripeljala navdušenost nad naravo ter dišečimi sadeži, zato novi zgodbi pravijo, da je igriva in sveža. Pri ustvarjanju nove linije so v mislih imeli predvsem uporabnike, ki jim je pomembno kaj dajejo na kožo - kar je tudi prav. V liniji dt se najde veliko vsega in sicer balzame za ustnice, tekoča mila za roke, gele za roke, osvežilno ustno vodo in še kaj.

Vsi izdelki se ponašajo z naslednjimi lastnostmi:
so brez parabenov,
so brez gensko spremenjenih organizmov,
so brez barvil,
so brez mineralnih olj,
vsebujejo sestavine naravnega izvora in
so bogata z rastlinskimi izvlečki in naravnimi olji.

Super, kajne?

Rose Garden kremni gel za tuširanje

Ker obožujem vrtnice mi je najprej v oči padel kremni tuš gel, katerega embalaža je precej vpadljiva saj je roza barve. Ko sem ga na hitro poduhala sem vedela, da bo moj, saj res božansko diši. 




Embalaža

Kot sem že prej omenila so nove embalaže res čudovite. Sama embalaža tuš gela je plastična, z nalepko na kateri se nahajajo vse potrebne informacije. Kot vidite na sliki je živahne roza barve z prikupnim dizajnom, ki je definitivno poskrbel (poleg vonja), da sem izdelek kupila. Kombinacija barv je odlična (roza, zelena, bela, črna). Embalaža vsebuje 200 ml kremnega gela.

Sestavine

Gel vsebuje naslednje sestavine: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, Lauryl Glucoside, Stearyl Citrate, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Rosa Damascena Flower Water, Citric Acid, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol.



Predvsem pa moram povdariti, da izdelek ne vsebuje parabenov, mineralnih olj, sintetičnih barvil ter silikonov.

Mnenje/Ocena:

Embalaža je prikupna, takoj pritegne pogled, vonj samega tuš gela je cvetličen, nekoliko sladek ter svež in mi je zelo zelo všeč. Kot drugo mi je všeč tudi to, da ta linija izdelkov ne vsebuje kakšnih nepotrebnih sestavin, kot sem že zgoraj zapisala gel ne vsebuje parabenov, mineralnih olj, sintetičnih barvil ter silikonov. Kožo navlaži, jo nežno očisti ter ji da prijeten vonj, ki se še na koži obdrži kakšno uro po tuširanju. Vsebuje tudi rožno vodo, katera kožo mehča in res jo. To je moj prvi izdelek znamke Dvorec Trebnik in moram priznati, da sem nad njim navdušena. Pa čeprav je samo tuš gel! Priporočam!

Ocena (1-10): 10

Izdelke linije DT lahko kupite v trgovinah Mercator ali v spletni trgovini Dvorec Trebnik.




Si že preizkusila kakšen izdelek iz linije DT? 
Kako si nasploh zadovoljna z njihovimi izdelki? 
Kateri izdelek je tvoj naljubši in kaj bi mi priporočala?

Comment below


xoxo,
Neža






You May Also Like

7 comments

  1. Dvorec trebnik ima same super stvari, meni je najbolj všeč masažno olje z vonjem vanilije, všeč so mi tudi vonji vrtnice tako da moram ta tuš gel nujno preizkusiti. Drugače pa super objava, te zelo rada berem!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, ugotavljam. Imam še en njihov tuš gel, ki sicer še čaka na testiranje tako, da komaj čakam, da še preizkusim kaj njihovega. Zaenkrat sem zelo zadovoljna. Ja, ti res priporočam, takšen svež je, da te kar predrami in napolni z energijo. Hvala Rebeka ♡ xx

      Izbriši
  2. Jaz sem se v zadnjih mesecih zaljubila v DT in njihove izdelke. <3
    Najbolj so mi všeč olja za tuširanje, olja za masažo, losjoni in svetlikajoče olje za telo ter lase. :)
    Drugače pa super objava, se mi je kar zaluštalo, da bi skočila v trgovino po kakšen njihov izdelek, ampak se mi trenutno police šibijo pod težo vseh drugih izdelkov.:P Ob prvi priliki pa bom zagotovo spet kaj kupila. Zdaj me najbolj mika ta nova linija za obraz.<3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, moram definitivno preizusiti še druge njihove izdelke. Ja, glede pre-polnih polic pa se čisto strinjam s tabo, jaz tudi ne vem kam naj še kaj pospravim haha. Jaa, mene tudi zelo mika. Komaj čakam, da jo stestiram. Hvala Sandra ♡ xx

      Izbriši
  3. DT je srček:), sama sem od gelov probala 2x pomarančno in kokos,mi pa tudi tale izgleda super,čeprav čez njihova olja za tuširanje jih pa ni. Si kupim v Merkatorju, ko imam kupon za minus 25% in sem jih čist celo zimo uporabljala. Veliko bolj navlaži kožo kot pa geli:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, vidim, da jih res vse obožujete, tako, da bom definitivno sprobala kakšnega, ker imam zelo suho ožo na nogah in rabim navlažitev. To trenutno obvladujem s Herbio kremo in mi zelo pomaga. xx

    OdgovoriIzbriši
  5. Vse kar vsebuje vrtnico me zadnje čase neizmerno mika :) Zveni super, mogoče ga kdaj vržem košarico ko ga najdem :) Sploh pa me mika nova linija za obraz, zveni super :)

    OdgovoriIzbriši