Lifestyle: Mother's Day Gift Guide + Free Printables

by - 06:52:00

Mareeeeec je. Mesec poln sonca, ptičkov, ki se ženijo ter vonja po prihajajoči pomladi. Marca tudi "praznujemo" materinski dan, to je praznik posvečen vsem materam. Izvira iz ZDA, kjer ga praznujejo že od leta 1910, k nam pa je praznovanje tega dne prišlo po prvi svetovni vojni. Ena znamenitost, ki je nisem vedela do zdaj je to, da so sprva materinski dan praznovali 15. maja, vendar se je potem prestavil na 25. marec.

Biti mama vsekakor najbrž ni lahko, zato na ta dan (in ne smemo pozabiti tudi na druge dni v letu) vsem mamam izkazujemo hvaležnost, pozornost in ljubezen. Mame so tiste, ki najprej poskrbijo za svoje otroke in njihovo dobro, nase pa prevečkrat pozabijo, zato je lepo, če jih presenetimo s kakšno pozornostjo in lepo mislijo.



Odločila sem se, da vam v pomoč napišem to objavo, kjer bom predstavila par idej o pozornostih, ki jih lahko kupimo za svoje mame. 


1. Glinena maska za obraz

Glinena maska je super saj je primerna za vse tipe kože. Odstranjuje odmrle celice kože, kar jo naredi zdravo in gladko. 

Dobavljiva: www.glina.si

2. Fruttini Raspberry losjon za telo

Losjon za telo z vonjem po svežih malinah. Kožo navlaži in jo osveži, hkrati pa pusti na koži nežen vonj malin. Odličen za po prhi.

Dobavljiv: Tuš Drogerija

3. Gel za tuširanje z vonjem vrtnice Dvorec Trebnik

Negovalni tuš gel s čudovitim vonjem po vrtnicah, ki kožo nežno očisti ter jo prijetno nadišavi. Obogaten je z rožno vodo, ki kožo mehča in jo revitalizira, hkrati pa ne vsebuje parabenov, mineralnih olj, sintetičnih barvil ter silikonov. 

Dobavljiv: Trgovine Mercator in na spletni strani www.trebnik.com

4. Christina Aguilera Touch of Seduction parfum

Omamen parfum Christine Aguilere, ki te objame v cvetlično sladki vonj. Najbrž se ga nobena mama nebi branila. 

Dobavljiv: Tuš Drogerija

5. FA gel za prhanje Magic Oil - Pink Jasmine

Čudovit vonj po jasminu gela Fa kožo očisti in jo pusti nežno, hkrati pa je njegov vonj osvežujoč in pomirjajoč. Koži preprečuje izsušenost.

Dobavljiv: V vseh trgovinah in drogerijah

6. Catrice Liquid Metal senčilo 020 Gold'n'Roses

Nežno roza odtenek senčila z prečudovitim shimmer finišem. Ravno pravšnji za jutranje ličenje. Z njim lahko dosežemo sijoč nežen videz hkrati pa oči nekoliko povdarimo. 

Dobavljiv: V vseh drogerijah

7. Freedom London paleta senčil Pro Shade & Brighten Shimmers Kit

Paleta naravnih odtenkov mat in shimmer finiša. Prevladujejo rjavi ter nežno roza odtenki s katerimi lahko ustvarimo naraven vendar ravno prav vpadljiv look za v službo. 

Dobavljiv: www.licila.si

8. Revlon paleta senčil

Ta paleta se nekoliko razlikuje od drugih, saj vsebuje  nekoliko vpadlivejše odtenke pomladnih barv s katerimi lahko popestrimo svoj videz. Ta paleta je že nekoliko starejša, tako, da nisem prepričana, če jo še kje prodajajo, se pa v njihovi ponudbi senčil nahajajo druge odlične palete, ki so kvalitetene in cenovno ugodne. 

Preveri ponudbo na: http://www.click2chic.si/

9. Avon Nailwear Pro + lak za nohte odtenek Tender

Ker večina mam prisega na nežnejše odtenke lakov sem se odločila, da vključim tudi ta čudovit nude lak znamke Avon. Je lahki za nanos, izgled je čudovite nude barve pa še obstojen je. 

Dobavljiv na: www.avon.si (preko ponudnikov)

10. Herbio mandljeva kopel

Nežen vonj mandljev, ki poskrbi za sproščujoče vzdušje, ki te zaziba v spanec. Koža je po uporabi mehka in gladka. Po napornem dnevu v službi se še kako prileže. 

Dobavljiv: www.herbio.si

11. Oriflame The One Lip Spa Care Balm 

Kremni balzam za ustnice poskrbi, da so nahranjene, varuje jih pred zunanjimi vplivi, prav tako jih tudi nekoliko obarva, zato ga lahko uporabljamo kot šminko. Ena A izdelek, ko so vaše ustnice razpokane ali potrebujejo dodatno nego. 

Dobavljiv: www.oriflame.si

Vsekakor ne smemo pozabiti še na kakšno lepo voščilnico z mislijo, zato vam prilagam še nekaj free printable voščilnic, ki jih lahko sprintate in priložite kot pozornost, ki se definitivno dotakne srca.

CHECK OUT FREE PRINTABLES

1. Mother's Day Card 1 from Saffron Avenue 
2. Mother's Day Card 2 from Say Not Sweet Anne


Upam, da sem vam s svojimi nasveti vsaj malo pripomogla k izbiri darilca za mamo. Tudi sama se vsako leto podim po trgovinah ali na internetu ter iščem ideje, tako, da mislim, da kakšna takšna objava pride vedno prav. Prav tako vam prilagam še objavo soblogerke Valentine, Charm of Beauty, ki je za vas zbrala na kup nekaj čudovitih idej:

Charm Of Beauty Blog


Že imaš idejo kaj boš v presenečenje pripravila svoji mami?
Česa se tvoja mama najboj razveseli in kaj ji je všeč?
Deli mnenje z nami

Comment below


xoxo,
Neža















You May Also Like

7 comments

  1. krasna izbira ! Takih daril za materinski dan bi se razveselila še jaz,čeprav še nisem mama :D

    OdgovoriIzbriši
  2. moja mami se razveseli vsake majhne pozornosti,posebej je pa vesela,če so to ličila krema za obraz ali nega za telo.Predstavljeni izdelki bi bili pa največje presenečenje tudi zame.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi moja mama je vesela prav vsake pozornosti, še posebej ročnih izdelkov oz. "narejenih doma" in seveda kakšne beauty stvari. Hvala za komentar! xx

      Izbriši
  3. Lušna objava in super seznam! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Larisa! Ja, definitivno se ga nebi nobena branila, hihi. ♡

      Izbriši