Review: Avon Naturals Vanilla & Sandalwood Shower Gel

by - 06:28:00

Današnja objava bo dišala po vaniliji, saj sem v paketku od Avona, poleg vseh drugih dobrot seveda, prejela tudi gel za tuširanje z vonjem vanilije in sandolovine. Nad tuš geli nisem bila nikoli preveč navdušena, vbistvu, mi je bilo vseeno kaj sem uporabljala in kako je izgledalo, vednar sem mnenje kmalu spremenila in sicer, ko sem začela pisati blog. Pri tuš gelih sem najbolj pozorna na vonj, saj mi je všeč, da telo diši še nekaj časa po tuširanju.


Embalaža je zelo lepega videza, ki takoj pritegne pogled. Tudi vonj je prečudovit, spominja me na zelo sladek vanilijev puding. 



Njegova gostota je ravno pravšnja, ko ga nanesemo na kožo ima svilnat občutek. Daje občutek, kot, da je telo zavito v vanilijo, kar je zelo sproščujoče.


Embalaža vsebuje 200 ml tuš gela. Gel vsebuje tudi vitamina E in C, ki poskrbita za čisto in negovano kožo. Edino kar me je zmotilo je, da vonj po nekaj minutah zbledi oz. ga ne vonjamo več.



Tuš gel uporabljam vsakodnevno, saj se nikakor ne morem ločiti od tega čudovitega vonja vanilije. Moram priznati, da nad vonjem vanilije prej nisem bila tako navdušena, ker so se mi zdeli drugi vonji preveč zadušjivi, ta pa je bolj sladek in lahek, če se lahko tako izrazim.

Tuš gel priporočam vsem, ki imate radi vonj vanilije in sandalovine. 
Je res sladek in kožo osveži.



Izdelke Avon si lahko ogledate na njihovi spletni strani: Avon.si

ali kontaktirate go. Aleksandro: 

Kontakt : Aleksandra 041 601 833






Kaj pa ti? 
Si že preizkusila kakšen Avon tuš gel?
Kateri vonj je tvoj najljubši?

Comment below


xoxo,
Neža




This product was sent to me by the company itself or its PR.





You May Also Like

5 comments

  1. Mmmm, ta vonj bi bil vsekakor za mene. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Seveda! Jaz nisem velika oboževalka vanilijevih tuš gelov, ampak ta mi je pa bil top! xx

      Izbriši
  2. Jaz imam še losjon za telo in meglico za telo. Vonj mi je zelo všeč, edino kar je škoda da se res na koži ne obdrži dolgo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res? Super! Ja, meni je tudi vonj ful ful všeč, čeprav sem sprva mislila, da mi ne bo, ampak res škoda, da se bolj dolgo ne obdrži na koži ja :/ xx

      Izbriši
  3. Malo ne nepovezano z objavo, ampak MAČICEEEE! Rabim nujno. :)

    OdgovoriIzbriši