Review: Avon Make Up Setting Spray & Avon Perfumed Body Spray

by - 06:44:00

Lepotičke, tokratna objava bo za vse, ki obožujete črno barvo in čudovit vonj, hkrati pa želite, da je vaš make up obstojen čez cel dan. Hm, zajela sem kar nekaj stvari kajne? Pa je to sploh možno? Seveda je, z Avon izdelki!



Tokrat bo govora o Avon spreju za fiksiranje make-upa ter najbolj dišečem spreju za telo, v katerega vonj sem se zaljubila že, ko sem ga prvič poduhala. S tem črno obarvanim darilcem me je presenetila moja mama. Hvala mami (če slučajno bereš to objavo). No pa, da vidimo kako sta se obnesla...

Avon Make Up Setting Spray

Sprej za fiksiranje je v plastični embalaži črne barve, z belim napisom. Embalaža ni kaj posebnega, vendar mi je všeč črna barva, saj se mi zdi, da še bolj pritegne oko, zaradi tega, ker je večina izdelkov bolj živih barv. Embalaža vsebuje 125 ml spreja. 


Uporaba:

Sprej držimo 20-25 cm stran od obraza. Oči morajo biti seveda zaprte. Posprejamo 2-4 krat, da fiksiramo make up. Na obrazu občutimo svežino in majhne kapljice, ki čez nekaj sekund izginejo.

Ocena/mnenje:

Sprej opravlja svojo nalogo, make up fiksira in s tem podaljša njegovo obstojnost na obrazu. Do zdaj ga sicer nisem uporabljala, ampak, ker me je mama tako lepo presenetila in sem z njim zadovoljna, bom ga definitino uporabljala, če ne vsak dan pa za kakšno posebno priložnost, kjer bom hotela, da moj make up zdrži dlje. 

Ocena (1-10): 8



Avon Perfumed Body Spray " Little Black Dress"

Zaljubila sem se v ta vonj, kot tudi v embalažo, saj je res zelo privlačna. Črna embalaža s kombinacijo bele in zlate barve. Vonj je cvetlično orientalski in zeloooo diši. Mislim, da bi bil prav vsaki izmed vas všeč. Če bi vonj morala opisati s stanjem počutja bi ga opisala z besedama: samozavestna in seksi.


Sploh vam ne moram opisati kako zelo so mi všeč Avon vonji. Mislim, da je znamka glede tega res med enimi izmed mojih top. Vsekakor priporočam. Cena je približno 3 € za 75 ml. Seveda lahko kupite tudi parfum.

Ocena/mnenje:

Moj najljubši vonj, poleg Incadescence seveda. Lahki nanos s pršilcem, obstojnost je do nekaj ur, saj je to le sprej in ne parfum. Vonj je res prečudovit in se z njim res počutiš bolj samozavestno ter seksi. Naslov spreja "little black dress" je ravno pravšnji, saj super opiše vonj. P.s. Moraaaš ga preizkusiti, nujno! 



Kakšno pa je tvoje mnenje glede Avon dišav? 
Jaz jih naravnost obožujem.

Deli mnenje ali izkušnje z nami!
Comment below


xoxo,
Neža




You May Also Like

12 comments

  1. Oboje se bere fantastično, rabim!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je! Sprej čudovito fiksira, make up je obstojen cel dan, da o body spreju ne govorim. Zaljubljena v vonj, čudovito diši! Ti definitivno svetujem nakup, ne boš razočarana. xx

      Izbriši
  2. Jaz sem tudi nora na avonove dišave, sedaj uporabljam najbolj outspoken party by fergie in silky soft musk.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni so ful ful všeč! Pa še cenovno ugodni so. Ja tega od Fergie sem si že tudi nagledovala. Ampak moram malo počakat, da si denarnica spočije ;) xx

      Izbriši
  3. Slikice. <3
    Meni so Avon vonji res odlični, imam okoli 4 parfume če se ne motim. Moj najljubši pa je Far away, tak res poseben. <3 Se pa tudi fiksirni sprej bere super. :D Drugače pa jaz uporabljam kar L'Occitane meglico Popolna potonika in je tudi super efekt na koži. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O hvala! Me veseli, da so ti všeč! Super, potem imaš res lepo zbirko in verjamem, da tudi dišijo zelo lepo. Jaz še zaenkrat nisem razočarana nad ničemer. xx

      Izbriši
  4. ooo nujno si moram omislit ta setting spray<3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preizkusi ga, meni je všeč. Ti pa res priporočam nakup tega body spreja, omamno diši xx

      Izbriši
  5. O fak, najbolj huda embalaža spreja! Zlata v kombinaciji z belo in črno, must have! Foxatorja pa tudi jaz ne uporabljam toliko, ampak mislim, da si me prepričala, da ga bom začela. btw, kmalu mi bo zmanjkalo primerja(trenutno sm mela Oriflame-ovega pa ni bil slab) ampak bi probala še kakšnega drugega. Imaš morda izkušnje z kakim hudim ?

    pa da ne pozabim, super objava Neža :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res je ful huda. Sem se res zelo razveselila darilca. Mama že ve, kaj mi bo všeč :P Jaz niti ne vem zakaj ga nisem, se mi je zdelo, da je primer na začetku dovolj, ampak je ta fixator ful ful vredu, mogoče bom ga bolj uporabljala za kakšne posebne priložnosti, itak pa delam ličenja skos in bom ga definitivno potrebovala tam. Jaz imam tudi od Oriflame-a (Illuskin face primer) pa sem ful zadovoljna z njim, prej sem uporabljala Nivea After Shave, ki tudi služi kot odličen primer za ličila, všeč mi je bil pa tudi od Freedom Make Up : https://www.licila.si/produkt/freedom-makeup-primer-za-obraz-pro-prime-109_77. Tukaj pa imaš še en review od Sandre, ki je preizkusila primer od Revolution Make Up-a: http://keepcalmandwearlipstick17.blogspot.si/2014/07/review-makeup-revolution-products.html Upam, da sem ti vsaj malo pomagala! xx

      Izbriši
  6. Uuu make up sprey, sploh nisem vedela da ga ima Avon tudi. Super :)
    Odlična objava ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaa, jaz sem ga zasledila med novostmi, ampak me je mama prehitela v nakupu, hihi. Meni je super. Hvala Ana <3 xx

      Izbriši