Valentines Day Guide: Gifts For Her & Him

by - 06:02:00

Živjo punce in fantje!

Ja, prav ste videli. Tokrat je objava prav za vse, saj se približuje dan zaljubljencev. Osebno kaj veliko ne dam na ta dan, saj sem mnenja, da se ljubezen izkazuje prav vsak dan in ne samo 14. februarja. Vseeno pa je lepo, če te nekdo, ki ga imaš rad, razveseli in preseneti že s samo malenkostjo in ti nakloni kanček pozornosti, pomembno, da prihaja iz srca.
Ker veliko ljudi ob takšnih priložnostih ne ve, kaj kupiti, sem se odločila, da z vami delim nekaj preprostih idej, da boste lažje izbrali darilce za ljubljeno osebo.

BUY
FOR HER



1. LAK ZA NOHTE (Essie): Essie lake dobite v vseh trgovinah Dm, po želji lahko izberete tudi kakšnega druge znamke.

2. RDEČILO ZA LIČKA (Blushing Hearts): Rdečilo v obliki srca je prav prisrčno in odlično darilo za ljubljeno osebo, še posebej, če je beauty navdušenka. 

Dobavljiv na: Ličila.si

3. BELEŽKA/PLANNER: Beležka je pripomoček, ki ne sme manjkati v torbici vsake ženske. Je zelo priročna, saj v njo lahko napišeš, datume, ki jih ne smeš pozabiti, rojstne dneve, plane za valentinovo in še in še. Beležke najdeš v vseh knjigarnah.

4. HAND BAG/ MAHJNA TORBICA: Katera ženska si ne želi tako prikupne torbice v njeni omari? Je super za kakšno posebno priložnost, kot je poroka, rojtsni dan, obletnica ali valentinov zmenek. Kupiš jih lahko: v trgovnah z oblačili in dodatki (H&M, New Yorker, ZARA, Bershka, Accessorize).

5.  STOJALO ZA NAKIT: Stojala za nakit so zelo priročna, hkrati pa tudi popestrijo prostor , uporabiš jih lahko tudi kot dekoracijo. Kupiš jih lahko v: Jysk, Tedi, Kik ...

5. ZAPESTNICA/VERIŽICA/RUTA: Nakit in drugi modni dodatki so na listi vsake modne/beauty navdušenke, hkrati pa je super pozornost za ljubljeno osebo, saj ji tako podarimo kos po svoji izbiri, ki ga bo nosila. Zelo lep nakit & rute za super ceno lahko kupiš v : Drogeriji  Müller, C&A, Accessorize, itd.

6. DIŠEČA SVEČA: Dišeče sveče so popolna dekoracija, saj prostor odišavijo in pričarajo romantično vzdušje, hkrati pa jih lahko uporabimo tudi kot dekoracijo doma. 

7. ČOKOLADA: S čokolado res nikoli ne moremo zgrešiti. Za vse tiste, ki čokolade ne marajo pa lahko čokolado zamenjamo z zeliščnim ali sadnim čajem ali kavo.

P.s. Definitvno ne smeš pozabiti na kratko sporočilce in kakšen cvet vrtnice.


FOR HIM


1. VANS KAPA: Super valentinovo darilce, za vse, ki radi nosijo kape, hkrati pa je tudi priročno, saj njeno nošenje ni vezano na določen letni čas. Kupiš jo lahko: Vans spletna stran, Blue Tomato, Red Rum, Obssesion, vglavnem v vseh skate trgovinah, tudi v športnih.

2. SPODNJICE: Kaj pravite na spodnjice s srčki? Prikupna ideja za darilce za valentinovo.
Kupiš jih lahko: v vseh trgovinah s tekstilom (H&M, ZARA, C&A, New Yorker).

3. STEKLENICA PIVA Z LJUBEZENSKIM NAPISOM: Najljubše pivo izbranca, ki ga opremimo z osebnim sporočilcem. Prikupno, kajne? P.s. Steklenico piva lahko kupiš v trgovini, nalepko pa sprintaš in jo nalepiš na steklenico.

4. PARFUM S.OLIVER, SOULMATE: Vse ženske imamo rade, da moški prijetno diši, S. Oliver Soulmate parfum je pravi, da valentinov dan še bolj zadiši po ljubezni. Kupiš ga lahko: Dm, Müller itd..

5. NOGAVICE: Z nogavicami ne moremo nikakor zgrešiti. So priročni in prikupno darilce. Kupiš jih lahko: v vseh trgovinah s tekstilom.

6. OBESEK ZA KLJUČE: Zakaj nebi dragemu podarili obeska za ključe, ki ga bo vsakič zagledal in se spomnil na vas. Lahko izberemo poljubnega, lahko pa damo obesek delati po meri (gravirano ime, datum).

7. ČOKOLADA: Speeet čokolada. Za prikupen posladek po valentinovi večerji.

8. VZGLAVNIK: "I love you." "To the moon and back." Vzglavnik je darilce, ki je zelo uporabno, še posebej, če je na njem tako lepo sporočilce. Kupiš jih lahko: Jysk, Tedi, Harvey Norman itd...


No, upam, da sem vam s to objavo vsaj malce pomagala pri izbiri pozornosti za ljubljeno osebo. Če bi vas zanimale DYI vsebine za velentinovo, ideja za pogrinjek in jedi za valentinovo večerjo, mi sporočite v komentarju, prav tako pa imam za vas vprašanje, ki se glasi:

Kaj imate v planu za valentinovo?

xoxo,
Neža




You May Also Like

9 comments

  1. Odgovori
    1. Hvala, niso pretirano drage, so uporabne in kombiniraš jih lahko po želji. Hvala xx

      Izbriši
  2. vidim, da si našla same luštkane stvari ! Top! Tale blushing hearts rdečilo pa tudi jaz priporočam, res je super pa še embalaža je super cute ! Bravo Neža!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, upam, da bo padel kakšen namig ;) Hihi, hvala xx

      Izbriši
  3. Vse, kar so darila ''zanjo'', vse bi imela :P

    OdgovoriIzbriši