Beauty: Shine Bright like a Diamond with Make Up Revolution Shimmer Brick in Pink Kiss + Swatches

by - 08:49:00

Kot vam že naslov pove bo se današnja objava "zelo svetila". Po dolgem času sem si spet privoščila en majhen nakup preko moje najljubše spletne trgovinice ličila.si. Potrebovala sem nekaj pripomočkov za ličenje, a kot veste včasih v košarico zaide tudi kakšen "eyecandy", ki se mu nikakor ne moremo upreti in tokrat je bilo krivo prav to. 



Govorim o novosti - osvetljevalcu in rdečilu znamke Make Up Revolution London, katera je med drugim dobila čisto svoje stojalo v prodajalnah Tuš Drogerija po vsej Sloveniji. Več informacij najdete tukaj: KLIK. Osvetljevalec je tisti katerega uporabljam res vsak dan, rada pa ustvarjam glowy looke tudi na strankah, zato se nikakor nisem mogla upreti temu lepotcu - Vivid Shimmer Brick Pink Kiss. 



Embalaža je enostavna, vendar kvalitetna. Skozenj je videti čudovite odtenke osvetljevalca. Količina: 7 g. Cena: 5,99 EUR. Kar se tiče cene, me je sama po sebi zelo presenetila, vendar sem po prvem testiranju vedela, da ni zaman. Vsekakor priporočam nakup v času promo kod ali akcij za katere spletna trgovinica ličila.si vedno poskrbi in nas razveseli. 



Vivid osvetljevalec in rdečilo vsebuje kar 5 odtenkov in ponuja res enkraten glow. Odtenki so vse od najsvetlejšega do najtemnejšega in se med seboj dopolnjujejo. Izdelek lahko uporabljaš kot osvetljevalec ali kot rdečilo za lička. Odličen je tudi za tehniko strobing. Super, kajne?



Pigmentacija je odlična in moram priznati, da je kljub temu, da poznam in obožujem znamko Make Up Revolution nisem pričakovala. Vsak odtenek je poseben, na koži pa se zlijejo v eno in je končni izgled res čudovit. Lahko bi rekla, da ima vse kar si lepotna navdušenka želi - dobra pigmentacija, super se zabrisuje ter da koži dobro pigmentiran sijaj

ENG

I have a lot of English readers so I decided to write a review also in English. Please do not judge if you see any mistake. So as you can see on my blog I just looooove MUR and today I'm giving you a close look at my new baby - Vivid Shimmer Brick Pink Kiss. This product is the best thing I ever had in my make up collection, like seriously. 

It's so pigmented that it hurts and it's also photo friendly and I just can't be more happy that I bought it. Vivid Shimmer Brick in Pink Kiss has 5 colors in it and you can use it separately or together. I love how you can use this for just everything - for your inner corners of the eye, for highlight or you can even try strobing technique. This glow is everything! Can't wait to buy the bronzed one too. 

Thank you for reading



You May Also Like

4 comments

  1. Odgovori
    1. Jaaa! Res je super pigmentiranost, še lepši pa je odsev na koži. Je pa čisti dupe Bobbi Browna, ampak hvalabogu cruelty free različica <3

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  2. O moj bog, kako nora pigmentacija <3 Lepi odtenki, še posebej, ker se tako lepo svetijo, noro!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je dobra, še posebej pa na koži. Je res na koncu tak čudovit sijaj, ki ga lahko nadgrajuješ.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši