Beauty: Pampering with Clay Ritual from Glina.si

by - 03:07:00

Po naporni, delovni soboti se nič bolj ne prileže kot malo razvajanja z dobrotami iz narave. Za nami so sivi, vetrovni dnevi, polni dežja in vreme ve še kako vplivati na naše počutje in voljo, zato je čas za malce razvedritve. Tokrat z novostjo Gline.si; Clay Ritual paketkom, ki ga lahko uporabimo na več načinov. 


Z glinenimi izdelki sem se srečala že kar nekaj časa nazaj in ne morem z besedami opisati kako vesela sem, da se je glina znašla v moji košarici za nego kože. Pa poglejmo kako poteka moje glineno razvajanje. Po napornem dnevu si res rada privoščim razvajanje, še posebej z glino, dobro knjigo in čajem. To je kar redno na mojem sporedu. Z Glina.si sodelujem že kar nekaj časa in vas vabim k ogledu njihove spletne strani, kjer boste našli poleg raznolike ponudbe še veliko drugih uporabnih nasvetov. 


Embalaža paketka je z eno besedo: superca! Res priročna zadeva; najprej niti nisem vedela kaj bo, ko bom paketek odprla, ampak me je vsebina pozitivno presenetila. Že takoj me je po nosu požgečkal čudovit nežen vonj. V paketku se nahaja vrečka z glino, ki je dobro zaprta, lesena žlička za lažje doziranje ter koledarček. Cena je okoli 10 EUR.


Glina je sestavina, ki jo lahko uporabimo na sto in en način, tako kot v kozmetiki kot tudi za zdravje. Paketek je namenjen za razstrupljanje in pomiritev celotnega telesa. 

Kako jo lahko uporabimo? 

KOPEL ZA STOPALA IN TELO: Za namakanje stopal si v 2 litra tople vode stresemo 1 žličko DETOX-a in stopala namakamo 15 minut. Za namakanje celega telesa uporabimo 5 -10 žličk DETOX-a.

PILING ZA OBRAZ IN TELO : 1 žličko DETOX-a stresemo na vlažno roko in oblikujemo kroglico, s katero si nekaj minut masiramo vlažno kožo po celem telesu in obrazu in dobro speremo. Koža je po njem mmmm!

MASKA ZA STOPALA : 1 žlički glinenega DETOX-a dodamo 1 žlico vode in zmešamo. Namažemo na stopala in okoli gležnjev za 15 minut in na koncu speremo z vodo.

Sama obožujem vse tri način uporabe, največkrat pa jo uporabim kot masko za stopala ter piling telesa. Koža je po uporabi res neizredno mehka, še posebej na stopalih, kjer imam večne težave s trdo kožo, ki po redni uporabi maske izzveni. 

V paketku se nahaja tudi "moj koledarček", ki je namenjen za bolj pregledno uporabo, na katerega s pomočjo križcev in kljukic označimo dneve, ko telovadimo ali se razvajamo. Na drugi strani koledarčka pa imamo še odličen prikaz refleksnih točk na stopalih, ki vsekakor pridejo prav po maski za stopala. 



Za kaj se uporablja?
  • Kot piling za obraz in telo odstranjuje odmrle kožne celice iz naše kože;
  • Globinsko očisti pore in nečistoče na koži;
  • Kot kopel za stopala nase veže toksine iz stopal in prizemljuje;
  • Kožo pusti dišečo v močnih in balzamičnih notah rožmarina, brina in grenivke;
  • Zaradi sestave eteričnih olj zelo uporaben v ANTICELULITNIH programih
Zakaj obožujem paketek 3 v 1: 
  • Paket vsebuje leseno žličko, ki je super pripomoček
  • Gre za združeno moč slovenske gline iz Komende ter Piranskih solin in aromaterapije
  • Večstranska uporaba: maska, piling in kopel
  • Paket je lahko res super presenečenje oz. darilo
  • Čudovito diši, vonj ima povsem pomirjevalen učinek
  • Nizka cena za odlično razvajanje

Glina.si je ena izmed znamk, ki jo definitivno obožujem, zadnje čase še bolj, saj se počasi "odvajam" od izdelkov, ki so testirani na živalih (ljudje si preveč zatiskamo oči glede teh stvari ali nas niti ne gane, kar je zelo žalostno). Izdelki Gline.si so povsem naravni, glina je sušena na soncu v Komendi, je čistilna in polna mineralov. Vsekakor moraš pokukati na spletno stran Glina.si in preveriti njihovo ponudbo - garantiram, da boš našla nekaj zase.

Na blogu sem že pisala o njihovi glineni maski za obraz, ki je moja najljubša - KLIK

P.s. Izdelke Glina.si lahko kupite tudi v spletni trgovinici Ličila.si - KLIK

Spletna stran Glina.si - KLIK

Pa ti? Uporabljaš glinene izdelke? 
Na kakšen način najraje uporabiš glino?

Zapiši v komentar




This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

0 comments