Lifestyle: Q&A 2. del

by - 05:16:00

No, pa smo že v novem delovnem tednu. Kako ste preživele vikend, drage moje? Moj je bil kar se da sproščen, v objemu fanta in sladkarij - ups haha, perfektna kombinacija. V prejšnji objavi ste si lahko prebrale prvi del vaših vprašanj z odgovori, danes pa je na vrsti 2. del, zato bo tudi ta objava polna odgovorov na vprašanja, ki ste mi jih zastavile v BFOD nagradni igri.



15. A bi kdaj delala tudi youtube tutoriale?

O tem sem že razmišljala in dobila ogromno prošenj za le te, vendar še zaenkrat nisem pripravljena, beri; nimam vse potrebne opreme, ki jo rabim ter prostora, manjka mi pa tudi kanček več samozavesti. Vse ob svojem času. 

16. Kateri naraven kozmetični izdelek ti je všeč ali pa bi ga rada poskusila?

V času bloganja sem preizkusila kar nekaj odličnih naravnih izdelkov, ki jih bom definitivno še naprej uporabljala in vam jih tudi z veseljem priporočam. Zelo sem bila zadovoljna z naslednjimi izdelki in pripomočkom:

-Trdi šampon in balzam za suhe in poškodovane lase kozmetike Meze: KLIK
-Vital šampon zeliščne kozmetike Herbio: KLIK
-Mazilo za suho in problematično kožo 4 KIDS AND US: KLIK
-Johnny Organic Detox maska za obraz: KLIK
-Konjac Sponge gobica za čiščenje kože: KLIK

17. Naštej 3 najboljše in 3 najslabše produkte.

3 najboljši produkti:
-Catrice All Matt puder (010)
-Golden Rose Longstay Liquid Matte šminke
-Make Up Revolution paleta rdečil za lička 

3 najslabši produkti:
-SYOSS balzam za poškodovane lase
-Freedom Make Up Strobe Cream
-Pearl Drobs belilna zobna pasta

Več o produktih, ki so me razočarali si lahko prebereš tukaj: KLIK

18. Kateri je tvoj najljubši izdelek znamke golden rose (poleg šminke)?

Mislim, da sem na to vprašanje odgovorila že v prvem delu, ampak bom še enkrat. Poleg šminkic sta me navdušila Golden Rose osvetljevalec v stiku ter umetne trepalnice, na wishlisti pa se najde ša kar nekaj izdelkov znamke GR, ki bi jih rada preizkusila.

19. Kateri je tvoj najljubši kozmetični proizvod?

Hm.. trenutno Golden Rose Longstay Liquid šminke.

20. Must have izdelki brez katerih ne gre.

Nuxe serum in kremica (KLIK), Bioderma micelarna vodica in krema (KLIK), Egyptian Magic krema (KLIK), glinena maska Glina.si, medena maska za obraz zeliščna kozmetika Herbio, obnovitvena krema zeliščne kozmetike Herbio, Catrice All Matt puder, Catrice fiksirni puder, Golden Rose osvetljevalec v stiku, Etre Belle maskara (KLIK), Catrice Glam&Doll maskara, Make Up Revolution paletka blushev, Freedom Make Up Eyebrow Pomade (Ash Brown). 

21. Kaj uporabljaš za risanje obrvi?

Za zapolnjevanje obrvi uporabljam Freedom Make Up Eyebrow Pomade gel za obrvi v odtenku Ash Brown.

22. Katere senčke uporabljaš?

Večino senčil uporabljam od naslednjih znamk: Make Up Revolution, Sleek Make Up, Catrice Cosmetics. 

23. Da bi spregovorila o svojem naj modnem kosu in svoji modni ikoni..


Moj naj modni kos je definitivno kakšna malo bolj razvlečena majčka, kombinirana z jeans kavbojkami in jakno  oz. vse v čem se počutim dobro, kar pa je odvisno tudi od razpoloženja. Včasih imam eno majčko tako rada, da bi jo lahko nosila vsak dan, potem pa pride obdobje, ko mislim, da mi sploh ne pristaja in najdem kakšno drugo, haha. 

Modna ikona... Hm... Zelo všeč mi je športni stil Kylie Jenner, ampak ne bi rekla, da je ona moj idol, kar se tiče oblačenja. Kljub temu, da obožujem modo in vse kar je povezano z njo, se mi zdi, da na vsakem koraku zagledam nekoga, katerega stil oblačenja mi je zelo všeč in sicer izpostavila bi jih le nekaj; Ajda Sitar (KLIK), Tesa Jurjasevic (KLIK), Zara Larrson, Alja Bitenc (KLIK), prijateljica Kim Škec (haha <3) , Ana Cepec (KLIK), Ella Dvornik (KLIK), Agnes Krown (KLIK), Katja Grudnik (KLIK), in še bi lahko naštevala...

Zelo mi je všeč, ko ima oseba SVOJ stil oblačenja, ko ima smisel skupaj kombinirati modne kose, ki jih mogoče nikoli nebi oblekla, ampak v nekem outfitu pridejo odlično do izraza. Všeč mi je drugačno, unique ali casual. 

24. Kaj te je navdušilo za pisanje bloga, delila kako izkušnjo z nami, ki se ti je zgodila med časom bloganja.

Z blog me je po večini navdušila moja strast in ljubezen do kozmetike, nege, ličenja, mode, umetnosti oz. ustvarjanja. Priznam, da nisem niti vedela, da blogerstvo v Sloveniji dejansko obstaja, čez nekaj časa sem potem začela prebirati različne slovenske bloge in se odločila, da se tudi sama podam na to pot in ni mi žal. Najprej me je bilo malce strah odziva bližnjih in prijateljev, po drugi strani pa mi je bilo tako vseeno, da mi bolj nebi moglo biti. Delala sem to, kar imam rada in kar ni muha enodnevnica. Veliko je bilo lepih izkušenj v letu bloganja ne bom lagala. Spoznala sem veliko novih ljudi, soblogerk in ostalih, s katerimi se imam na različnih eventih vedno tako lepo, da se od njih težko ločim. Prav tako je zelo zanimivo spoznavati različne znamke ter z njimi sodelovati, slabe izkušnje pa do zdaj še nisem imela *trkam po lesu*. 

25. Tvoje najljubše blogerke?

Mislim, da bi mogla na to temo spisati kar celo objavo, saj jih je veliko, če sem iskrena, zato jih bom omenila le nekaj: Ostentum Blog, Adjusting Beauty, Sugarlove Blog, Nina in the Spring, Sunshine Cafe Blog, Beauty of a Lemon, Jasmine talks Beauty, Cappuccino and Fashion, Viva La Vida Blog, Ajda's, Magnifique, Mateja's Beauty Blog, Zanita, Mad about Red, Beautysaur, Dora Ward Blog, Nyx's Beauty Blog, French Vanilla Blog, Parokeets, Passing Fancy, What Laura loves, Kvinatopia, Karinartistic, Keep Calm and Wear Lipstick, All Things Arty, Hysteria of Decay, It's all about makeup and fashion, Sindiana Jones Blog, UniqaPoly, The MakeUp Directory, Little Miss Katy, itd...

26. Kje si našla inspiracijo za blog in makeup?


Kako sem se odločila za pisanje lastnega bloga sem odgovorila že v zgornjem vprašanju, pri ličenju je bilo pa malce drugače. Po osnovni šoli sem se odločila za obisk srednje kozmetične šole v Mariboru in tam našla nekaj, kar sem pozneje še bolj vzljubila. Ličenje. V srednji šoli mi ni bilo tako mar za vse skupaj, sem pa dobila veliko osnovnega znanja, ki sem ga po srednji šoli še samo nadgrajevala in se učila novih tehnik. Zdaj si brez ličenja ne predstavljam svojega življenja. To je tisto kar rada počnem, s tem osrečujem sebe in druge okoli sebe, ne morem povedati koliko mi pomenijo vsi pozitivni odzivi, pohvale strank. 

27. Kako imaš urejeno svojo make up kolekcijo?


Na organiziranost svoje kolekcije nisem prav posebno ponosna, saj enostavno nimam dovolj prostora, da bi vse izgledalo tako kot bi moglo. Na žalost še vedno živim pri starših in komaj čakam tisti trenutek, ko bom stopila v svoje stanovanje, kjer bom imela tudi svoj kotiček za "čaranje". Zaenkrat imam nekaj izdelkov zloženih v omari, večina negovalnih je zloženih na polički v kopalnici. Večino dekorative, ki jo uporabljam pa je zložene na polički v sobi ne daleč od ogledala, hihi. Bom za lažjo predstavo objavila tudi kakšno fotografijo na Facebook. 

No, pa smo pri koncu objave. Hvala še enkrat za vsa zanimiva vprašanja, ki ste mi jih zastavile, sem res z veseljem odgovarjala na njih. Če imaš mogoče še kakšno vprašanje pa ga zapiši v komentar. 





You May Also Like

7 comments

  1. Oooh, hvala za omembo! 🙈❤ se najdem v kr precej tvojih odgovorih, najbolj pa itak v oboževanju Golden Rose šminkic✨🔥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Z veseljem ♡! O, me veseli, da nisem edina, hihi.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  2. Zanimivo branje. :) Golden Rose tekoče šminke moram nujno probat. :)

    Hvala za omembo, res si srček! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi meni je bilo zanimivo pisanju te objave!

      Z veseljem ♡

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  3. Bravo! :) super odgovori! Jaz te zelo zelo rada beren <3 In hvala za omembo draga 💕

    OdgovoriIzbriši
  4. hvala za omembo <3 Luštkana objava, prejšnjo sem tudi z veseljem prebrala :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala za omembo, seveda <3

    Super je zvedt kaj novega o tebi!

    OdgovoriIzbriši