BEAUTY: Review of Affect Charmy Pigment Loose Eyeshadow N-0110

by - 08:38:00

Včasih je treba svoj make up look malce "začiniti" in ga narediti bolj drznega in svetlečega - še posebej za kakšno posebno priložnost kot je to poroka, maturantski ples, žuranje s prijateljicami in iskanje princa na belem konju ali pika na i k dnevnemu make up looku. Ker sama obožujem vse kar se svetlika in je zlate barve (predvsem, če je to make up) bom danes govorila o pigmentiranemu senčilu znamke Affect.


Senčilo ima obe embalaži; sekundarno in primarno, sekundarna je majhna črna škatlica, primarna pa je plastična embalaža, skozenj se lepo vidi odtenek senčila. Kar me je malenkost zmotilo pri sami embalaži je to, da je vsebina "all over the place" oz. vsepovsod, saj nima tistih malih "odprtinic"ki preprečijo to, da bi senčka bila vsepovsod - vsebina se praktično lahko razsipa, če nismo previdni. Cena: okoli 6 EUR.


Affect pigment so torej čisto majhne bleščičke, ki so ob enem nanosu na kožo lepo vidne, ampak so res majhne. Pigment se da tudi nadgraditi z več nanosi, kar mi je zelo všeč še posebej za ustvarjanje glam make up looka. Senčka je zelo pigmentirana, še bolj, če prej na veke nanesemo primer (s tem se pigmentiranost samo poveča). Na očeh daje čudovit svetlikajoč se zlat glam videz.


Obstojnost samega pigmenta je odlična - za boljšo obstojnost uporabimo primer in fiksirni sprej na koncu ličenja. Senčka ostane na mestu čez cel dan, če jo dobro fiksiramo.


Izgled na vekah:


Mnenje/Ocena:

Affect pigment sem tokrat preizkusila prvič in sem zelo zadovoljna. Bleščice so znane po zelo dragi ceni, še posebej kar se tiče teh za uporabo na obrazu, zato sem v spletni trgovini Ličila.si zasledila Affect pigmente in se odločila za nakup tega v zlati barvi. Nanos je zelo enostaven in moram priznati, da kar malo packast - bleščice se znajdejo povsod, kar mi ni toliko všeč, saj bi z drugačno embalažo preprečili to težavo. Vsekakor je pigment odlično obstojen, zdrži po cel dan, seveda, če ga po končanem ličenju dobro fiksiramo. Tudi pigmentiranost je več kot odlična, lahko jo tudi nadgrajujemo z več nanosi. Vsekakor super izdelek za piko na i pri ličenju. Priporočam! 

Ocena (1-10): 9

Affect pigmentirano senčko lahko kupiš v spletni trgovini Ličila.si



Tudi ti obožuješ zlate odtenke?
Katero je tvoje najljubše senčilo v zlati barvi?

Comment below


xoxo
Neža






You May Also Like

4 comments

  1. Wow perfektno ti paše!Nisem še nikoli preizkusila kaj podobnega tako, da očitno je že skrajni čas :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ♡ ♡ ♡ Definitivno sprobaj, ne bo ti žal. xx

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Jaa ♡ Res sem zelo zadovoljna, cela v bleščicah haha xx

      Izbriši