Collaboration: Namanoo.si Cute Gold Necklace

by - 02:37:00

Živjo!

Najprej bi se vam rada zahvalila za vso podporo, ki mi jo izkazujete, na Facebook strani imamo namreč že preko 250 všečkov! S tem mi dajete motivacijo za nadaljnjo delo, kar je super!
♡ Iz srca hvala 

No, danes pa bo objava nekoliko drugačna od ostalih, saj bom tokrat govorila o novi spletni trgovinici, ki je čisto "frišna" na sceni in sicer govorim o www.namanoo.si, ki je več kot odlična, saj na njej najdete vse od prstanov, do verižic in uhanov. 
Obiščite stran, ne bo vam žal!


Vir: Namanoo.si


Ker sem tudi jaz pred kratkim komaj začela pisati blog, se še vedno uvršam med "novinke" in, ker nasploh rada spoznavam nove, zanimive in unikatne ljudi, sem se odločila, da bi bilo super tudi s kom sodelovati in vam predstaviti nekaj novega. Tako sem preko Facebook strani spoznala gospodično Evo, ki je ustanoviteljica in administratorka spletne trgovine Namanoo. 
Dogovorili sva se za sodelovanju in moja zbirka nakita se je povečala za prekrasno verižico. Prejela sem jo v krasni beli darilni vrečki za nakit.




Verižica je pozlačena iz zlitine cinka, jaz osebno bi jo uvrstila v
 kategorijo "simple but cute" in moram rečti, da mi je zelo zelo všeč. 





Daje romantični pridih in lahko jo nosimo kot piko na i za zmenek ali za kakšno drugo posebno priložnost, prav tako jo lahko nosimo poleti h cute boho obleki. 



Kombiniramo jo lahko tudi s setom 3 prstanov, ki jih prav tako najdemo v spletni trgovini.



Cena verižice : 5,50
Cena seta 3 prstanov: 5,20

P.s. Vse ljubiteljice nakita hitro na spletno trgovino www.namanoo.si 
Vsekakor priporočam 

xoxo,
Neža
Rose Touch



You May Also Like

4 comments