Lifestyle: Cozy Sunday Vibes with O.W.N. Candle

by - 11:37:00

Siva, mrzla nedelja. Kaj bi dala za samo en žarek sonca. To zimsko megleno vreme mi počasi ubija voljo in motivacijo, počutim se precej utrujeno. Komaj čakam na tople, s soncem obsijane dni in martinčkanje na soncu ob dobri kavici s prijateljico. Ker pa smo trenutno komaj januarja, je dobro, da neham sanjati o toplih pomladnih dneh, saj je do takrat še kar nekaj časa. 


Moj vikend je bil tokrat deloven, imela sem namreč ličenja za maturantske plese. Minilo je kar nekaj mesecev odkar sem imela toliko maturantk, kar mi je najbolj dal vedeti moj križ, ki ni navajen sklanjanja vsako sekundo in prsti, ki so že pozabili kako zoprno je risati črto eyelinerja in biti čisto miren. Seveda me je po ličenju čakalo še pospravljanje stanovanja, kar je pri meni dokaj zoprno opravilo, saj je vedno nekaj za pospraviti. *smeh* Ker je vikend pri koncu sem se danes prepustila učenju pisarniškega poslovanja, jutri imam namreč pisni preizkus na upravni enoti. Res si močno želim, da že končno dobim redno zaposlitev, saj trenutno "hustlam" na vse možne načine, da lahko plačam položnice. Nezaposlenost je lahko veliko breme in navsezadnje tudi stres, ki se ga ljudje z rednimi službami sploh ne zavedajo. In NE, ni nam mladim fajn čepeti doma, v "hotelu" svojih staršev. A treba je črpati in potegniti najboljše s tega kar imaš in kar si prislužiš. Ker je nedelja bom dala te misli nekoliko na stran in se fokusirala na učenje. Danes pa sem poleg učenja delala še nekaj zelo zanimivega - testirala slovensko in vegansko dišečo svečko znamke O.W.N. Candles. Komaj čakam, da z vami delim svoje mnenje ---> 


Kaj in od kod so O.W.N. Candles svečke?

O.W.N. svečke in voski so izdelani iz 100% rastlinskega voska in dišav, ki so izdelane v Švici, bombažnih stenjev ter barvil izdelanih iz okolju prijaznih materialov. 

Ne vsebujejo parafina, ftalatov, parabenov, svinca in cinka. Prav tako nobena izmed sestavin NI testirana na živalih, znamka in njeni izdelki so povsem cruelty free, kar me izmerno veseli in še bom z večjim veseljem kupila kakšno svečko. 

Dodatna pozitivna informacija je ta, da so svečke in voski izdelani povsem ročno, v Celju. Rada podpiram ročna dela, saj vem koliko dela, volje in ljubezni je dano v eno samo svečko. 

Da ne omenjam čudovitih, eye candy embalaž v katere sem se takoj zaljubila. Super so kot dodatek za dom, kot darilo ali presenečnje za ljubljeno osebo. Če mi ne verjamete, mi boste po tem, ko si boste ogledali njihovo ponudbo.



Čas gorenja: do 15 ur.
Velikost škatle: 4.6×4.6×5.4 cm.
Velikost sveče: 4,5×4,0 cm.
Neto teža: 52 g.

Cena: 2,39 €




Vonj je nežen - cvetlični, svež in blag, skoraj malce sladkast. Všeč mi je! Kot astmatik sem občutljiva na močne vonje, vendar mi ta jasminov vonj odgovarja in ne draži pljuč.


Cute in okolju prijazna embalaža, veganski izdelek, ročno delo in prijetni vonji - kaj češ boljšega! Vsekakor bom preizkusila še kakšen drugi vonj, saj imajo res pestro ponudbo. Prav tako pa te ob koncu vabim k branju objave, ki jo je zapisala soblogerka, Katja Grudnik, Viva la Vida Blog: klik.

Pa ti? Si že preizkusila kakšen izdelek iz njihove ponudbe? Če ja, kateri? 

Se beremo naslednjič, 







You May Also Like

6 comments

  1. Super objava! ❤ Svečk še nisem preizkusila, jih pa imam definitivno v planu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Nina 🌹♡ Jaz sem zelo zadovoljna, bom definitivno preizkusila še druge vonje, imajo res super izbiro.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  2. Pridi k nam, mamo noro sončkaste dni. Je že prava pomlad :) Na mene tud tolk vpliva vreme, ko je tista zimska megla sem vedno brez energije in vsa turobna. Potem pa še nosečniška utrujenost dela svoje :(. Svečke so pozimi res zakon. Mam tudi OWN in so mi všeč. Včasih se kr zagledam v plamen in odmislim vse ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je pomagalo, da si nam v Pomurje poslala malo sončka ♡ Super, da so tudi tebi všeč.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  3. Oh, te čisto razumem s to zaposlitvijo :/ Jaz si že dve leti urejam študentsko delo, samo zaradi tega, ker redne zaposlitve ni, ampak študentski status pa tudi ne morem v nedogled vleči :/

    Drugače pa te svečke so zakon! Jaz uporabljam njihove voske, noro dišijo in lepo odišavijo prostor :)

    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Veliko nas je v takšni neprijetni situaciji. Na žalost! Jaz sem ga tudi dokler še je šlo ❤

      Moram definitivno sprobati še voske ❤

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši