Beauty: Do glamuroznega zaključka z jesensko kolekcijo znamke L.O.V Cosmetics

by - 09:31:00

Jesen je čas, ko poličke v trgovinah in drogerijah zasijejo od novosti iz sveta kozmetike. Tokrat vam z veseljem predstavljam jesensko kolekcijo kozmetike L.O.V, ki me je naravnost očarala. Do zdaj sem preizkusila le nekaj izdelkov te znamke (več si lahko prebereš tukaj: KLIK) in moram rečti, da so me očarali. Na začetku, ko je L.O.V kozmetika prišla na naše poličke me ni presenetila, zadnje čase pa priznam, da mi je vedno bolj všeč. Na blogu vedno govorim o izdelkih, ki bi jih priporočala tudi vam in ta kolekcija je definitvno vredna omembe. 

"Jesenske novosti L.O.V kozmetike so pametni, večfunkcionalni izdelki, ki takoj poudarijo naravno lepoto."-L.O.V Cosmetics


Prejela sem 4 izdelke, ki so prišli v čudoviti in uporabni toaletni torbici, ki je kot nalašč za potovanje ali kratek izlet. 

Bom začela kar z izdelkom, ki me je najbolj navdušil. To je odlično pigmentirana paletka "THE GLOWrious" (010 Rose Addiction) v kateri se skriva iluminator, osvetljevalec in bronzer. Trio s katerim boš dosegla čudovit glowy videz. 



Embalaža je zlate barve z vzorcem, ki doda high end videz. Na zadnji strani se skrivajo navodila za uporabo paletke ter podroben opis vsebine. Naj omenim še dodaten plus paletke - magnet, ki naredi uporabo palete še tako bolj enostavnejšo in funkcionalno. Znotraj paletke je prav tako ogledalo, ki je vedno dobrodošlo, tako doma kot na poti. 


Paletka ponuja tri teksture, ki na koži ustvarijo svetleč, svež videz. Priporočala bi jo vsem, ki so svetlejše polti, saj se odtenki super zlijejo s svetlim tonom kože, koži dajo precej naraven videz. Ravno sem iskala bronzer za svetlejši ten kože in ta mi je odličen. 

Za vse ljubiteljice osvetljevalcev - TO MORAŠ IMETI. Sama prav tako spadam v to skupino, saj je osvetljevalec izdelek brez katerega enostavno ne morem zaključiti svojega lepotnega rituala. Osvetljevalec ima na koži metallic zaključek, prav tako je odlično pigmentiran, za piko na i pa se ga da nadgraditi, kar je še samo dodaten plus za tiste, ki hočemo zaslepiti kakšen pogled. 

Drug izdelek, ki me je navdušil je paleta senčil EYEvotion (Devoted to Metallics) v kateri se skriva 5 ujemajočih, dobro pigmentiranih senčk. Senčke so ZELO pigmentirane, kar me je kar malce šokiralo, saj tega nisem pričakovala. Najprej pa me je seveda očarala gumijasta embalaža, ki daje občutek luksuza in kakovosti. 




 Senčke so svetlikajoče, z majhnimi bleščičkami, ki na očeh ustvarijo čudovit metallic videz. Z njimi lahko ustvariš čisto naraven dnevni videz, ki pa ga lahko s pomočjo temnejših dveh senčk takoj preleviš v večerni videz. Senčila se dobro zabrisujejo, kar je meni ena najbolj pomembnih lastnosti, kar se tiče senčil samih. 


Kaj pa obstojnost senčk? No, tukaj me je nekoliko paletka razočarala. Preden sem nanesla senčila sem na veke nanesla podlago, ki bi naj senčila naredila bolj obstojna in brezhibna, potem pa nanesla senčke. S samim nanosom nisem imela težav, sem pa bila razočarana, ko sem se čez cca. 6 ur pogledala v ogledalo... Senčke so bile v očesni gubi, pigmentacije skoraj da ni bilo več, skratka z eno besedo - razpacano. Sama obstojnost je edina stvar, ki me je pri tej paletki razočarala, saj vem, da sem sama naredila vse, da bi senčila ostala na svojem mestu. 



Tretji izdelek, ki sem ga prejela je čudovita Lip Affair metallic šminka (603 Bronze Sculpting), katero odlikuje njena tekstura s kendi oljem in hialuronsko Filling Spheres. Na ustnicah ustvari metallic videz z odličnim barvnim rezultatom, poleg tega pa ne izsuši ustnic, ampak naredi celotno izkušnjo nošenja prijetno





Zadnji izdelek je EXTRAordinary tekoči puder (010 Ivory Elegance), ki ga pri L.O.V opisujejo kot dolgoobstojnega, uporabnega ter nekomedogenega



Najprej sem bila mnenja, da bo odtenek definitivno pretemen, saj imam sama velike probleme pri nakupovanju pudra in izbiri odtenka. Ampak me je presenetil. Odtenek je super, najprej sem ga sprobala na podočnjakih, saj je to moje najbolj kritično področje na obrazu. Imam namreč zelo izrazite kolobarje pod očmi in ta puder me je očaral v sekundi. 

Priročna embalaža, popolna za izlete in potovanja, saj omogoča enostavno uporabo tekočega pudra, brez packarij kot smo jih ženske navajene. Puder iztisnemo s poočjo gumbka, ki je del embalaže in se tako izognemo vsem stvarem, ki bi lahko šle narobe. Embalaža vsebuje prav tako tudi okroglo ogledalce, ki je zelo priročno, poleg tega pa je priložena tudi gobica za nanos pudra. 

Pri tem pudru pa me je presenetil sam opis, saj naj bi z redno uporabo dokazano izboljšal elastičnost in oskrbo z vlago, ki jo naša koža potrebuje, prav tako pa bi naj zmanjšal vidne gubice v dveh tednih. 

L.O.V novosti so me definitivno očarale s svojo funkcionalnostjo, čudovito in kvalitetno embalažo, kakor tudi kvaliteto nasploh. Definitivno se bom od zdaj naprej večkrat ustavila pri njihovem stojalu in kupila kakšen izdelek. 

Pa ti? Si že preizkusila L.O.V izdelke? Kateri je tvoj najljubši? Mi mogoče kakšnega odsvetuješ? 




This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

14 comments

  1. Čudovite so <3. Mene so vse stvari prepričale (na ogled, otip,...).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi mene. Predvsem pa sama pigmentiranost izdelkov.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  2. VAUUU, KOK LEPE EMBALAŽE. sem vesela, da so ti izdelki všeč. Čudovito:)*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res so čudovite, nekaj posebnega. <3

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  3. Prekrasne embalaže. Komaj čakam, da vidim kakšen look si ustvarila ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res so <3 Pravi eye candy! Look bo objavljen na Instagramu ali Facebooku, še nisem imela prave svetlobe za fotografiranje, hihi. <3

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  4. Tudi mene so navdušili L.O.V. izdelki. Sploh nisem pričakovala, da mi bodo tako všeč. Ta paleta z osvetljevalci izgleda fantastično. Čeprav bi si jaz verjetno privoščila temnejšo verzijo, predvsem zaradi bolj zlatih osvetljevalec. Izgledajo res lepo pigmentirani :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem ponavadi tista, ki ne "verjame" v izdelke, dokler jih ne sproba. In ti so me res navdušili, edino obstojnost senčk me je malce razočarala, je pa vseeno super paletka.

      Sem vesela, da sem jih imela moč preizkusiti, ker sem našla svoj novi najljubši osvetljevalec. #HEAVEN Zate pa bi mogoče res bila temnejša paletka. <3

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  5. Ta paletka z osvetljevalci zgleda mamljivo, če kdaj naletim na njo v trgovini, jo zagotovo kupim. :) Super objava. :)*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ta paletka zakon, ne morem verjeti, da ima tako čudovit osvetljevalec. Res je to die-for <3

      Ti jo res priporočam!

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  6. Odgovori
    1. Res je <3 Res so sami fajni izdelki.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  7. Meni je L.O.V. ena boljših drogerijskih znamk definitivno. Šminke Lip Affair se lahko primerjajo z nekaterimi high-end šminkami, gladko. (:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam! Sicer so to eni mojih prvih izdelkov, ki sem jih testirala, me pa definitivno mikajo tudi posledično ostali izdelki <3

      Komaj čakam, da preizkusim še kakega.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši