Lifestyle: September goals

by - 08:08:00

Adijo august, pozdravljen september in kmalu z njim tudi jesenski čas. Ker so na mojem blogu zadnje čase prevladovale predvsem lepotne objave sem se odločila, da objavim eno bolj osebno, lifestyle objavo, ki jih tako zelo rade berete. Zadnje čase veliko časa posvečam zapisovanju vsega pomembnega v beležko, saj sem ugotovila, da velikokrat rada kaj pozabim - UPS, hihi. Se vidi, da se približuje moj rojstni dan, čas, ko se bom spet postarala (neeee, prosim, rada bi bila spet 17!).



Pregled beležke in zapisanih obveznosti čez dan je postala moja jutranja rutina, tako se prepričam, da nisem česa pozabila. In, ker si vsak kaj v življenju želi, ima postavljene cilje in dosežke bom to objavo posvetila točno temu. 

1. S ponedeljkom začnem z ZUP izobraževanjem v Murski Soboti, ki bo trajalo 1 mesec. Po eni strani se ga že zelo veselim, saj bom pridobila novo znanje, po drugi pa... niti ne, saj me zakoni niti malo ne zanimajo. Predvsem upam, da mi bo izobraževanje pripomoglo pri iskanju službe. Wish me luck! 

2. Vedno manj je dnevov do mojega rojstnega dne. Mood: "OH GOD HELP ME!" Starost je nekaj, kar je na moji listi strahov že od nekdaj (poleg ostalih 100 stvari), zato se nikoli nisem preveč veselila praznovanja. Vedno starejša sem in vedno težje prenašam ta "veliki" dan.

3. Že nekaj mesecev imam v mislih vizitke za blog in lepotne storitve, ki jih opravljam. Nekako še celotna ideja ni prišla do realizacije, kljub temu, da imam vizitke pripravljene že za tisk. Vedno namreč najdem nekaj kar bi spremenila, dodala ali odstranila. Ja, sem pač takšen človek! Definitivno se mora zadeva realizirati čimprej! 

4. Ker me ve, moje drage bralke vedno zasujete z veliko vprašanji in predlogi za objave, se bom ta mesec potrudila posneti še kakšen Q&A video z odgovori na vaša vprašanja. Če imaš kakšno jo zapiši v komentar pod objavo in z veseljem ti bom odgovorila nanj. 

5. Zadnje dni sem namenila pospravljanju spalnice, saj sem se naveličala starih, odvečnih stvari, ki so se nabrale čez leta. Veliko sem že postorila, veliko pa še me vedno čaka. Upam, da mi uspe sobo preurediti tako kot sem si zamislila. V Tedi katalogu sem si že nagledala par stvari, ki jih definitivno moram kupiti - make up ogledalce, okrasne blazine ter nekaj drugih dodatkov. Obožujem Tedi!

6. Kar se tiče bloga, imam za vas pripravljenih že kar nekaj novih objav, katerih vsebina vam bo zagotovo všeč. Namig: intervjuji, ocene izdelkov, osebne izjave in novi recepti. Se že veseliš?

7. Več izletov v naravo - tega vsekakor zadnje čase manjka!


To so moji cilji za september. 
Pa tvoji? Z veseljem bom prebrala tvoj komentar.

You May Also Like

4 comments

  1. Same super stvari imaš za opraviti. Kar se vitizk tiče pa res mislim, da jih nujno potrebuješ. Meni je bilo ne dolgo nazaj prav nerodno, ko sem jo iz druge strani dobila, jaz pa nimam nič in sem potem na roke pisala vse podatke. Tako, da mislim, da je za nekoga kot si ti, ki še zraven ličiš že skoraj potreba :). jaz ima ta mesec kar pestro, ampak nekaj na izi luštnih opravil, ker vse spet tak fajn niso, sem delila včeraj na blogu. Pa prilagam kar link, da ti ne zapišem predolgega komentarja, če te bo mogoče zamikalo:). Uživaj v septembru in resnično upam, iskreno in iz srca, da ti uspe najti službo.
    http://www.sugarloveblog.com/2017/09/septembrski-seznam-opravil.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vizitke so res konkretna nuja že! Komaj čakam, da jih sprintam in vidim končni izdelek. Jaz sem sicer imela od začetka home made vizitke, izgledale so res super, ampak rabim nekaj bolj profesionalnega. Tisto je bilo res samo toliko za kontakt.

      Z veseljem bom prebrala tvoj blog post <3

      Hvala za komentar in želje, enako želim tudi jaz tebi.

      xx

      Izbriši
  2. Pa res maš sama fajn opravila :P Hihi razen pospravljanje spalnice... Ampak tudi to je super :P Jaz sem ravno pred kratkim za rojstni dan od dragega dobila mizico in sem bila tako navdušena, da sem si že naslednji dan vse skupaj pospravila in uredila svoj kotiček. Se pozna tudi na blogu menda :P Malo bolj aktivna... Joj pa majčko sem ti še dolžna, očitno tudi jaz rabim zapisovati stvari vsako jutro :S ojej. Super objava Neža <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, zelo - hihi. Komaj čakam dejansko, da je tega septembra konec, če sem iskrena. Nad tvojo mizico sem itak navdušena, upam, da tudi jaz uspem porihtat moj work space, še bolj pa upam, da končno grem na svoje - takrat pa se začne notranje opremljanje po mojem stilu, hihi.

      Joj, majčka <3 Komaj čakam, da jo vidim, sprobam in seveda objavim na blogu.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši