Beauty: Best foundation brush?

by - 04:12:00

V Sloveniji najdemo na prodajnih poličkah poleg Essence in Catrice tudi njuno "najmlajšo" sestro - kozmetiko L.O.V, ki je k nam prišla lani in takoj obnorela lepotne navdušenke. Sama do pred kratkim nisem preizkusila še nobenega izdelka, vse do takrat, ko sem v testiranje prejela čopič za nanašanje podlage. 


Embalaža je minimalistična, lahko bi rekli prestižnega izgleda - črna s kombinacijo zlate, kar deluje zelo high end. 


Embalaža je prav tako kvalitetna, čopič pa je srednje dolžine z mehkimi ščetinami s katerimi lahko dobro zabrišemo podlago v kožo. Sama najraje uporabljam krožne gibe, ker pa so po nanosu pudra lahko vidne majhne črte vse skupaj na koncu potapkam še z gobico


Čopič je res enkraten za uporabo, glede na to, da sem zvesta uporabnica gobic, me je ta definitivno prepričal, saj ga uporabljam vse od takrat, ko sem ga prvič testirala. 


Po nekaj "čistilnih akcij" so ščetine čopiča še vedno na svojem mestu, mehke, izpadanja nisem opazila.


Ker sem čopiče za podlago začela uporabljati pred kratkim, me zanima ali si ti pripadnica gobice ali čopiča za nanašanje podlage? Sama trenutno uporabljam oboje; čopič za nanos, gobico pa za majhne popravke.

Prav tako bi želela slišati tvoje mnenje glede L.O.V kozmetike ter kateri izdelek je tvoj najljubši in kateri je tisti, ki te je že mogoče razočaral.

Zapiši v komentar 



This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

2 comments

  1. Js definitivno bolj uporabljam čopič - Real techniques je moj daleč najljubši. Sem pa preizkusila tudi tega od LOV in me ni navdušil, ogromno časa sem porabla za zabrisovanje. :/ Ampak je fajn videt, kok se razlikujemo med sabo :) Super objava! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuu, se bere zanimivo, sicer tega nisem preizkusila, sem pa velik fen čopičev in si rada v zbirko dodajam nove. Sploh RT so res, res dobri, pa to poletje se navdušujem nad ovalnim čopičem, ker tako hitro, brez vidnih prehodov v kožo prenese vsako podlago, s katero sem ga testirala. Uporabljam pa tudi gobice, RT m je super, od H&M sem jo zadnjič že skoraj kupila, ker se mi je preko embalaže zdela tako mehka, tak, da si jo drugič vzamem, ker je bila res poceni. Drgače pa gobice uporabjam v večino takrat, ko nosim kakšno bolj prekrivno podlago, da posrka malo vsebine vase, čopiči so pa kar na dnevni bazi v uporabi.

    OdgovoriIzbriši