Beauty: Summer Beauty Trends I love

by - 05:46:00

Poletje je tisti letni čas v katerem vedno zmanjšam uporabo ličil hkrati pa svoji koži namenim več pravilne nege z uporabo zaščitnih faktorjev in jo tako zavarujem pred močnimi sončnimi žarki. A kljub temu, da poleti ne posegamo toliko po dekorativi, kljub temu hočemo izgledati odlično, zato sem za vas pripravila svoje najljubše nasvete za ličenje v poletnih dneh ter trende, ki jih naravnost obožujem.

1. NARAVEN BRONZED VIDEZ

Naravnost obožujem povsem naraven videz, kjer poudarimo samo tisto, kar mora biti. S korektorjem poskrbimo za temne kolobarje pod očmi, matiramo; za rdeča lička uporabimo rdečilo, ki bo celoten videz naredila bolj svež, zdrav. Uporabimo tudi osvetljevalec in z njim poudarimo želeno. Po potrebi zapolnimo obrvi ter navlažimo ustnice z naravnim balzamom. 

 Vir: Elle 

Vir: Pinterest

Vir: Pinterest

2. POLETJE POLNO BARV

Ker je naraven videz tisti, ki se ga v poletju najbolj poslužujemo je dobro dodati še kakšno barvo. Navsezadnje je poletje letni čas zabav in festivalov. 

 Vir: Pinterest 

Vir: Pinterest

3. BODI DRUGAČNA

Bodi drugačna in samosvoja. Poletje je čas zabav, festivalov, koncertov in prav s temi mini dodatki boš popestrila svoj celotni videz in dodala tisto piko na i. 

 Vir: Google

 Vir: Google

 Vir: Pinterest


4. POUDARI SVOJE USTNICE

V poletnih dneh se lahko bolj posvetimo svojim ustnicam, ki jih lahko bolj močno poudarimo in si pustimo biti drzni. 

 Vir: Google

Vir: Pinterest

Nekaj nasvetov za nego kože poleti: 

1. NOSI ČIM MANJ LIČIL - Izogibaj se prevelikemu nanašanju ličil, saj vsaka dodatna plast samo še bolj obteži kožo, česar pa poleg vročih temperatur res ne potrebujemo.

2. SPIJ VELIKO VODE - Voda je v poletnih dneh na seznamu "must", saj poskrbi, da naše telo ne dehidrira, kar se potem velikokrat kaže tudi na koži po obrazu in telesu. 

3. UPORABI SAMO TISTO NAJNUJNEJŠE - Če na obrazu nimaš veliko nepravilnosti uporabi res minimum ličil; maskaro, malce korektorja, osvetljevalec ter vlažilno šminko. 

4. LIČILA TAKOJ ODSTRANI - Vse, ki se ličimo vemo, da je to najboljši del dneva in sicer, ko odstranimo ličila ter vso umazanijo, ki se nam je čez dan nabrala na obrazu. Čiščenje je zelo pomembno opravilo ter dobra pot k lepi, negovani koži. 

5. ZAŠČITI SVOJO KOŽO - Odsvetujem ti izpostavljanje vročemu soncu, ostani v senci in uporabi zaščitni faktor. 

6. UPORABI VODOODPORNA LIČILA - Za velike temperature, znojenje ter stik z vodo so najbolj primerna vodoodporna ličila, saj bodo le ta ostala na vašem obrazu dlje.

Ti je bila objava všeč? 
Kateri lepotni trendi so pa tebi najbolj všeč in se jih poslužuješ v poletnih mesecih? 
Kako skrbiš za svojo kožo poleti?

Zapiši v komentar


You May Also Like

10 comments

  1. Ohh, krasno! Ful so mi všeč te natural looking obrvi, bleščice in barve. Jaaa!
    Ampak moreš imet lepo kožo (podlago), da izpade res super ..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi meni, v poletju še toliko bolj. Je pa res tudi to, kar si zapisala glede lepe kože oz. podlage.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  2. OBOŽUJEM bronzed videz, sploh pa poleti, ko dobim malo barve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jaz! Samo, da jaz ostanem bela kot stena, hihi ali pa rdeča kot rak.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  3. Fotografije pri naravnem videzu so res čudovite. Ti videzi so meni tudi čudoviti, ampak jih je včasih težje doseči, ker gre za nek minimalizem, ki še vedno deluje uniformno.

    Zame je must have za poletje bronzer. Se pa tudi sama včasih ognem podlagam in uporabim samo korektor. Ne gre pa brez dobrega kremnega osvetljevalca :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je! Se povsem strinjam! Ampak meni je tako zelo všeč, velikokrat dodam rdeče ustnice za piko na i in vse skupaj upgrade-am.

      Joj, jaz sem do zdaj bila vedno razočarana nad kremnimi osvetljevalci. Katerega bi mi priporočala - kateri je tvoj najljubši?

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
    2. Moj najljubši je definitivno Kiko Radiant Touch Creamy Stick Highlighter odtenek 100 Gold. Je tak šampanjast, malo roza, malo zlat in kar dobro sijoč za kremen osvetljevalec, ampak dovolj sheer da deluje kot del kože. Mislim, da imajo podobne tudi Golden Rose. Vsaj glede na to kar vidim po fotkah. :)

      Izbriši
    3. O superca, mislim, da še niti ene stvari nisem preizkusila od znamke Kiko tako, da me definitivno zanima! Jaz imam ravno tega od golden rose in moram rečti, da mi ni všeč, mislim, da sem ga uporabila enkrat ali dvakrat? Deluje precej kremasto na koži in se ne zlije z njo :/

      xx

      Izbriši
  4. Jaz odkar živim v Londonu imam samo še en go to look. Se ne spreminja veliko čez leto, ker pravega poletja tako nimamo. Razen tiste tri dni na leto, haha. Če grem pa v kakšne tople kraje se pa tudi jaz držim načela manj je več. Korektor je vedno obvezen, s podlago, senčkami in podobno se pa ponavadi ne ukvarjam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz zadnje čase pri sebi opažam, da vedno manj vsega uporabljam. Ne vem ali je krivo to vroče vreme pri nas v Sloveniji ali sem enostavno tako lena, da se mi neda ukvarjati z bolj drznimi looki. Največkrat uporabim isto kot ti, korektor je pri meni must za moje črne podočnjake.

      Drugače pa... pogrešaš poletje ali ti tako ustreza?

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši