Beauty: ItStyle Super Lashes Mascara Vs. Top Mascara

by - 09:33:00

To, da sem bila na odprtju nove ItStyle trgovine v Murski Soboti že veste, prav tako sem o izkušnji ter prvih vtisih že pisala na blogu, več si lahko prebereš tukaj: klik. Že takoj, ko sem prišla domov sem začela s pregledovanjem goodie bag-a, pomagala sta mi celo brat in mama (radovedneža ;P). Nekaj izdelkov sem se odločila podariti v nagradni igri, saj jih je bilo res ogromno in vseh nikakor ne bi mogla preizkusiti, pa še z velikim veseljem razveselim katero od vas. Med izdelki sta se skrivali tudi ti dve maskari, ki sta mi takoj padli v oči. Zakaj? Beri dalje...

Danes je na blogu bitka med dvema lepotičkama, ki je vsaka po svoje superca. Obe sem testirala 2 tedna in tako sem se na podlagi rezultatov in opažanj odločila, da spišem to objavo, kjer bom maskari primerjala in z vami delila svojo izkušnjo.



Primarna embalaža je čudovita in me je takoj pritegnila, saj je svetlikajoče se srebrne barve z napisom. Kar se tiče sekundarne embalaže - je enostavna, minimalistična in nič posebnega, je pa super saj zaščiti primarno, ki bi se po mojem mnenju, kar hitro spremenila v katastrofo (če imamo izdelke med ostalimi izdelki, se kar hitro spraska embalaža). Izgled obeh maskar je zelo podoben, s tem, da Chic & Colors Super Lashes maskaro poudari čipkast vzorec ob koncu spodnjega dela, Art Lashes maskara pa tega nima.

CHIC & COLOR SUPER LASHES MASKARA VS. ART LASHES MASKARA


Super Lashes maskara se odlično nanaša, najprej je sicer malce mokra, zato moramo počakati, da se nekoliko posuši in komaj takrat nadaljujemo s samim nanosom. Prvič se mi je zgodilo to, da sem parkrat zaprla oči in bila kot panda. Trepalnice čudovito priviha in podaljša, po večkratnem nanosu jih začne lepiti skupaj. Sam aplikator maskare je gost in tako zagotavlja, da bodo trepalnice res privihane in bolj dolge. 


Art Lashes maskaro naredi posebno njen aplikator, ki je valovit. Na trepalnice se nanaša lepo, na spodnje malo manj (vsaj pri meni). Trepalnice po nanosu niso tako privihane in poudarjene kot bi si želela, zato me ta maskara ni navdušila. 



Sama obstojnost (obeh) je zelo dobra, maskara ne pušča suhih delcev okoli predela oči, trepalnice so ob koncu dneva še vedno čudovite. 

Cena maskare je okoli 8 eur.

Kot lahko razberete iz napisanega me je najbolj prepričala Super Lashes maskara in bom jo definitivno še kupila. Moja najljubša še je vedno Glam&Doll od Catrice, ampak ta se definitivno lahko kosa z njo, saj res naredi čudovite trepalnice, poleg tega pa lahko z isto maskaro namažem še trepalnice na spodnji veki, kar se ne zgodi velikokrat. Vsekakor priporočam.

ItStyle trgovino najdeš v Ljubljani - v blagovnici Maxi na oddelku kozmetike in v trgovskem centru Maximus v Murski Soboti.

Pa ti? Si že preizkusila kakšen izdelek znamke ItStyle? 
Kakšna je bila tvoja izkušnja in kateri izdelek je bil tisti, ki te je najbolj prepričal?

Zapiši v komentar




*This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

4 comments

  1. Super Lashes trenutno preizkušam in se strinjam s tvojim napisom. :) Jaz sem samo navajena na drugačne ščetke in ni mi všeč to, da se začnejo trepalnice lepiti, ko jo nanesem večkrat. Čeprav moja holy grail je še vedno Maybelline Lash Sensational :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je tale maskara res super, edino to me malce zmoti, da zlepi po nekaj nanosih. Ampak jo rada uporabljam. In, da ti povem, da že od odprtja razišljam o tistih bleščičkah, ahhh. Moram nazaj!

      Hvala za komentar
      xx

      Izbriši
  2. Super Lashes se obetavno bere :) Čeprav malce škoda, da se po večih nanosih začnejo trepalnice lepiti. Jaz velikokrat ''pretiravam'' z nanašanjem, tako da hmmm :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res se! Meni je všeč, edino kot si rekla je škoda, da zlepi trepalnice po več nanosih - sama sem namreč ista. Jaz jih najprej namažem s Catrice Glam & Doll, da jih lepo razporedim, nato pa nanesem še en sloj ali dva te Itstyle.

      Hvala za komentar xx

      Izbriši