Beauty: Essence Party Box Goodies

by - 04:34:00

Essence praznuje že 15. letnico odkar nas razveseljuje s svojimi izdelki, barvnimi limited kolekcijami ter novostmi. Party Box je bil res čudovita gesta in presenečenje, v njem pa se je skrivalo kar nekaj Essence izdelkov. Če želiš izvedeti kateri izdelki so me navdušili beri naprej.



1. MY MUST HAVES PALETA

Paletke sem se takoj razveselila. Eno sem kupila že prej in jo napolnila s svojimi najljubšimi odtenki in jo zelo rada uporabljam. Prva pozitivna lastnost je definitivno to, da si lahko sam izbereš odtenke senčil, ki jih bo paletka vsebovala; kot drugo je super, saj ne zavzame veliko prostora in jo lahko vzameš s sabo na potovanje ali izlet; kot tretje pa najdeš v ponudbi res veliko različnih odtenkov, ki so dobro pigmentirani. Edino kar me je malce zmotilo je slabša pigmentiranost, najbolj jo je opaziti pri šimrastih senčkah. 

2. LIGHT UP YOUR FACE LUMINIZER PALETA (010 Ready Set Glow!)

Tole paletko sem že dolgo imela na WL, je pa nisem nikoli kupila. Obožujem rjave, zemeljske odtenke, še posebej v kobinaciji z zlato. Najprej sem bila prepričana, da je paletka namenjena kontoringu ter osvetljevanju obraza. No... v neki meri res je, vendar so odtenki preveč šimrasti in svetli, da bi bilo z njimi mogoče ustvariti lep kontur. Ko sem se malce bolj poglobila za kaj sploh paletka je sem padla v smeh. Paletka vsebuje 3 osvetljevalce, s katerimi poudarimo in osvetlimo želene predele. 

Nude osvetljevalec - je res svetlo rjave barve, vsebuje čisto majhne bleščičke, ki jih težko opazimo. Izgled je bolj mat kot šimrast in na koži ne pusti lepega glow-a. 

Rose Gold osvetljevalec - je nude, roza/zlatega odtenka in vsebuje majhne bleščičke, ki se lepo bleščijo, prav tako tudi na obrazu. Moj najljubši osvetljevalec iz paletke. 

Bronzed osvetljevalec - je bronze, rjavega odtenka z majhnimi bleščicami. Na obrazu ne pride tako do izraza, zato ga uporabljam kot senčilo. 


3. ALL ABOUT MATT FIKSIRNI PUDER

Fiksirni puder je pri meni must-have izdelek. Ličila enostavno moraš fiksirati in s tem zagotoviti boljšo obstojnost celotnega make up-a, še posebej, če imamo v planu dolgo noč ali svečano prireditev. Veliko punc se po ličenju zelo sveti, zelo svetleča koža (masten izgled) pa na fotografijah izgleda obupno, zato si zapolni: VEDNO FIKSIRAJ! Puder se lepo nanaša na kožo, ni preveč "cakey", zato je nanos še toliko lažji in boljši. 

4. I LOVE COLOUR PODLAGA ZA SENČILA

Odlična podlaga za senčila, saj poudari pigmentiranost senčk in jim zagotovi boljšo obstojnost. Izgleda kot nekakšen mini korektor, zato je nanos res enostaven.

5. MATT MATT MATT LONGLASTING LIPGLOSS 03

Že ob prvem nakupu Essence Matt Matt Matt lipglosa sem bila popolnoma navdušena. Sem velika oboževalka mat finiša, zato sem morala preizkusiti tudi tega. No... mat finiš ni kot bi moral biti, je bolj velvet izgled in občutek na ustnicah. Lipgloss je dobro obstojen, kljub temu, da ni popolnoma mat, zato me je definitivno prepričal. Odtenki so čudoviti, v moji zbirki se sedaj najdeta dva in sicer 03 Girl of Today in 02 Beauty Approved. Vsekakor odlična lipglosa, ki si zaslužita biti na top listi. Edina stvar, ki vas večino najbolj zmoti je vonj po kapučinu, meni na srečo ustreza. 


6. SHINE SHINE SHINE WET LOOK LIPGLOSS

Mislim, da se vse lepotne navdušenke spomnimo svojih začetkov. Maskara in svetleč, prozoren lipgloss, no vsaj pri meni je bilo tako, + pretemen puder haha!. Veliko let nisem uporabljala navadnega prozornega glossa za ustnice, zdaj pa me je spet premamil. Z njim sem že ustvarila wet glossy eye look in sem bila navdušena. Vsekakor je super pripomoček za vse, ki se vam mudi v službo ali za tiste, ki ne marate preveč intenzivne šminke. 

Pa ve? Se tudi v vaši zbirki ličil znajdejo Essence izdelki? Kako ste zadovoljne s to znamko? Bi mogoče kaj spremenile? P.s. Če si za mini IG tutorial z Essence izdelki, ki sem jih naštela v objavi mi to sporoči v komentarju. 





This product was sent to me by the company itself or its PR..

You May Also Like

2 comments

  1. Amazing box :) Essence has so many interesting products :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Yes! It was so cute. I almost cried when I saw what's in front of me! I love their products, not all of them, but most of them are pretty great.

      Thank you for your comment

      xx

      Izbriši