Lepotno2017 - prednovoletno druženje lepotnih blogerk in vlogerk

by - 06:15:00

Kot oseba sem precej sramežljiva in mirna, vendar  moram priznati, da se to dvoje kar hitro razblini na blogerskih dogodkih. 29. novembra smo se pridne in kreativne lepotne blogerke in vlogerke udeležile prednovoletna srečanja #lepotno2017, ki je potekalo v kavarni STOW (Speciality Coffe Shop). Dogodek sta organizirali Gabi (Parokeets lepotni blog) in Ajda (Ajdas - fashion, beauty, travel blog). Pa poglejmo bolj natančno kaj smo počele blogerke in vlogerke na dogodku...

"Rdeča preproga" za fotografiranje, Foto: Katarina Veselič

Ker prihajam iz majhnega mesteca v Prlekiji, ki se niti malo ne more primerjati z Ljubljano, sem bila zelo vesela obiska le te, saj bolj malo obiščem našo prestolnico. Skozi vožnjo po mestu sem zagledala vse te lučke, ki osvetljujejo center Ljubljane in ji dajejo romantičen pridih. Punce smo se med vožnjo zelo zabavale, veliko je bilo kramljanja (še posebej o kozmetičnih izdelkih - haha, no s*it Sherlock Holmes, that's what beauty bloggers talk about), prav tako so se že bale, da bomo zamudile, saj nas je na hitri cesti nekaj časa spremljal zastoj, dolg 2 kilometra. Ampak, smo se prebile skozi vse ovire in uspešno prispele na kraj dogodka. 

Dogodek se je pričel ob 18. uri in trajal vse tja do 22. ure. Najprej naj omenim čudovit ambient kavarne STOW, katero naredijo še bolj posebno kričečo rumene mizice ter kamnita tla, prav tako pa lahko ob klepetu na kavici pokukaš tudi ven skozi veliko stekleno steno. 

Jaz in  Ajda (Ajdas Blog), foto: Katarina Veselič

Na začetku je najprej sledilo paparazzi fotografiranje na "rdeči preprogi", potem pa smo se udobno namestile ob mizicah, kjer nas je že čakala posebna STOW kava in voda, da nebi slučajno dehidrirale med pridnim poslušanjem predavanj. Na plano so prišli tudi naši telefoni, fotoaparati in tako smo bile pripravljene na uradni del dogodka. 

Foto: Katarina Veselič

Sledila sta dva izobraževalna programa, rdeča nit prvega je bil novi algoritem, širjenje popularnosti ter urejanje fotografij na Instagramu, ki ga je vodila blogerka Ajda (Ajdas Blog) in nam zaupala veliko informacij ter trikov iz prve roke. Predavanje je bilo nadvse priročno in zanimivo, z veseljem sem sledila predavanju ter debati, saj spoštujem in cenim vsako dodatno znanje nekoga, ki je v blogerskih vodah že več časa. Gabi (Parokeets) je z nami delila izkušnje na področju analitike ter spremljanja prometa na spletnih straneh. 





   Vir fotografij:  Katarina Veselič

Prav tako sta event popestrila dva natečaja, ki sta potekala na Instagramu. Blogerke in vlogerke smo imele na voljo 2 Instagram kotička za kreativno ustvarjanje fotografij, kotička sta pripadala sponzorjema dogodka in sicer Kozmetika Afrodita in parfumska hiša Mäurer & Wirtz.

 Navodila za natečaj, foto: Katarina Veselič

Polne roke, multitasking, foto: Katarina Veselič

Obe znamki sta se na dogodku predstavile z zanimivimi linijami izdelkov. Kozmetika Afrodita se je predstavila s svojo profesionalno čistilno in negovalno linijo. V sklopu natečaja je trem najbolj kreativnim lastnicam fotografij podarila izjemni produkt - Afrodita Professional Brilliant Youth Serum.

Foto: Katarina Veselič

 Kreativno ustvarjanje fotografij v kotičku za fotografiranje

Poleg ustvarjanje je bilo tudi nekaj zabave in predvsem smeha, Tina (French Vanilla Blog)






Parfumska hiša Mäurer & Wirtz je predstavila svojo znamko 4711, kolonskimi vodicami Acqua Colonia, ki jih zaznamujejo čudoviti vonji. Najbolj me je navdušila dišava z vonjem Plum & Honey , ki ima čudoviti vonj po slivi in medu. 


Acqua Colonia - Lime & Nutmeg

Na dogodku je imel srebno nit tudi sponzor dogodka - Avon, ki nas je začaral s svojo prestižno svetlikajočo se zlato embalažo linije Luxe. Linija je polna čudovitih senčil za veke ter različnih odtenkov šmink.


Foto: Katarina Veselič

December je čas sladkih misli in želja pa tudi obdarovanj, zato smo blogerke in vlogerke namesto vstopnine priskrbele lepotno darilo za varovanke Varne hiše za ženske in otroke, žrtve nasilja, da bodo se lahko v prazničem času čimbolj razvajale. 

STOW Catering, Foto: Katarina Veselič

Dogodek #Lepotno2017 je bil poln čvekanja, fotografiranja in kreativnega ustvarjanja, prav tako pa tudi poln informacij, napotkov iz prve roke profesionalk. Vse pohvale Gabi in Ajdi za odlično organiziran dogodek in upam, da se vidimo tudi prihodnje leto. Prav tako bi pohvalila kavarno STOW za odlični ambient, dobro postrežbo in prijaznost, ter vsem sponzorjem za goodie vrečke polne super presenečenj.

Izročitev Goodie vrečk sponzorjev ob koncu dogodka, foto: Katarina Veselič






You May Also Like

4 comments

  1. <3

    Čeprav na hitro, ampak te je bilo super spoznat. Kako si me lepo objela, hihih <3

    Upam, da drugič prej ugotovim da si na eventu (med gužvo blogerk haha) in da se najdeva za produktiven klepet <3333

    Super je bilo, tudi jaz sem uživala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi tebe je bilo lepo spoznati, pa čeprav na hitro. Verjamem, da še bo kakšna priložnost, da boma lahko malo bolj počvekali. ♡♡♡

      Meni je blo odlično in nasploh ima Ljubljana taki bloggerski vibe, haha. Takega pri nas v naših krajih malce primanjkuje, hihi. Gabi in Ajda sta tole res odlično izpeljali. xx

      Izbriši
  2. Prekletstvo organizatorjev - ne moremo uživati na lastnem eventu. Škoda, da nisva mogli pokramljati, a glede na to, da te kot zmagovalka hashtaga čaka kavica z menoj v Ljubljani ... se nama zagotovo uspeva načvekati. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Verjamem Gabi, ampak je potem tisto zadovoljstvo udeleženk dogodka dokaz, da sta dogodek izpeljali odlično. Super je blo! Sicer so mi tisti kamenčki v Stow-u malce nagajali, ampak sem preživela, haha. Dobro, da nisem obula večjih petk!

      Drugače pa se že veselim najinega srečanja na kavici. Hvala!

      xx

      Izbriši