BEAUTY: Christmas Gift Guide #1 Avon True Color Perfect Reds Nail Enamel Ruby Slipper

by - 04:53:00

Rdeča barva se večinoma uporablja za simboliziranje pojmov. Zakaj? Je najbolj vidna očesu ter najbolj privlačna - s čimer se popolnoma strinja večina žensk, kajne? S to barvo se največkrat izražajo moč, ljubezen, sreča, nevarnost in hitrost. Tudi danes bo objava obarvana rdečo, odločila sem se, da vam (predvsem moškim bralcem in tudi ženskim) približam izdelke, ki so kot nalašč za pod božično jelko in vam nekoliko olajšam zamisli glede obdarovanj ter prav tako nakupov, ki znajo biti pravi jemalci energije.


Letos bo obdarovanje pri meni zelo skromno, vsekakor pa bom vsakemu podarila nekaj uporabnega ali sladkega, majhno pozornost, ki bo ogrela srce in na obraz narisala nasmeh. Takšna čudovita pozornost je lahko tudi lak znamke Avon iz linije Avon True Colors - Perfect Reds, ki je kot nalašč za prihajajoče praznike.



Embalaža je minimalistična. Krasi jo nekoliko drugačna pisava, ki polepša in poudari sam izgled embalaže. Poznate tisti občutek, ko vidite neko stvar in jo sodite po njeni zunanjosti? Prepričaj se sam/a, kaj se skriva v embalaži...


Odtenek je kot nalašč za božične dni ali pa za kakšno svečano prireditev, mogoče celo zmenek. Čudovita rdeča z majhnimi bleščičkami, ki se čudovito svetlikajo v objemu svetlobe. Sam nanos je zelo lahek, odlično prekrivnost dosežeš z dvema nanosoma. 


Lak je dobro obstojen, ob pravilnem nanosu in nadlaku se obdrži tam do 3 dni. Super majhna pozornost, ki bo osrečila mamo, babico, sestro, sestrično, punco ali prijateljico. 

Namig: Okoli laka lahko zavežeš mini posvetilo ali zapišeš kakšno lepo misel ter pripneš metuljčka. Voila! 

Ponudbo izdelkov Avon si lahko ogledate na naslednji povezavi: Avon


Koliko pa tebi pomeni obdarovanje?
Si bolj med skromnimi ali zahtevnimi?
Že imaš zamisli za darilca bližnjih?

Comment below

Neža




*This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

2 comments

  1. Res je lep odtenek, popoln za pranični čas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se popolnoma strinjam! Tudi bleščice lepo pridejo do izraza - bom pa kmalu objavila tudi manikiro. xx

      Izbriši