LIFESTYLE: 1. rojstni dan Rose Touch Bloga

by - 06:53:00

Ne morem verjeti, da je že minilo 1 leto odkar sem ustvarila blog in napisala svojo prvo objavo. Čas mineva res zelo hitro, zato ga je treba maksimalno izkoristiti in početi to, kar vas veseli. V enem letu sem z vami delila 122 objav lepotne in lifestyle narave. Ampak, kako se je vse skupaj začelo? Kako in zakaj sem se odločila za pisanje svojega lastnega bloga? 

Vir: www.garnishandglaze.com

Moja ljubezen do kozmetike, nege in ličenja je bila vedno nekje skrita. Skozi leta šolanja na Srednji zdravstveni in kozmetični šoli v Mariboru se je ta ljubezen samo še širila, znanje pa nadgrajevalo. Največji navdih mi je bila izjemno čudovita oseba in priznana vizažistka gospa Ksenija Pehlič Simončič. Njena pozitivna energija, prijaznost ter znanje so mi vsako uro prakse dajali še večji zagon. Po končani srednji šoli sem razmišljala povsem v drugo smer in se vpisala na DOBO v Mariboru. Ampak še vedno je bila skozi vsa leta faksa prisotna ta strast in ljubezen do lepotičenja, kozmetike. Nenehno sem pilila svoje znanje, se izobraževala ter učila novih tehnik. Vse do tistega dne, ko me je prešinilo, da nekje moram začeti in pokazati svoje delo. Seveda si nikoli nisem mislila, da bom postala blogerka. Sprva je šlo le za stran za ličenje, ampak se je počasi razvijalo v nekaj več. Nikoli prej nisem bila tako zelo zavzeta za blogersko sceno in niti najmanj se mi ni sanjalo, da je bloger lahko vsak, ki si to iz srca želi in, ki ljubi takšno delo. Spremljala sem večinoma tuje bogerke in vloggerke, od slovenskih sem spremljala Ajdo, ki stoji za blogom Ajdas. Pritegnile so me čudovite fotografije na blogu, stil pisanja, njena samozavest in odločnost. Spomnim se dneva, ko sem brskala po Pinterestu, iskala ideje in potem čisto po naključju pristala na nekem blogu. Takrat sem vedela, da je vbistvu to tisto kar si želim početi. Testirati izdelke, na podlagi rezultatov podati svoje mnenje bralcem, jim pomagati s svojimi nasveti, olajšati nakup nekega izdelka, fotografirati in navsezadnje pridobiti še več znanja in vse skupaj nadgrajevati. Nikoli si nisem mislila, da s pisanjem bloga lahko dosežeš vse to in še več. Vsaka objava do zdaj je bila napisana z veliko ljubezni in strasti. To je to. To je nekaj, kar me osrečuje. Začela sem ceniti delo blogerjev, saj sem sprva mislila, da to sploh ni nič težkega. To ne drži. V ustvarjanje objav gre poleg vse te ljubezni tudi obilica časa, potrpežljivosti, raziskovanja, mišljenja in tudi denarja. Ampak je ves ta trud poplačan z vašimi pozitivnimi komentarji, s sodelovanjem pri nagradnih igrah, deljenju ter prijetnimi sporočili v inbox-u


Ocena Bioderma kreme in micelarne vodice se je uvrstila med najbolj popularne objave. Najdeš jo tukaj: KLIK








Tudi ocena Nuxe balzama je pristala med najbolj priljubljenimi objavami. Najdeš jo tukaj: KLIK

Skozi leto bloganja sem se udeležila dveh blogerskih dogodkov in sicer Srečanje Pomurskih Blogerk, ki je bil takšen sproščen, poučen in zanimiv event, kjer smo se pomurske blogerke malce bolj dobro spoznale ter SummerMBeauty, ki je bil poln novih obrazov, srečanj z znamkami, predstavitev izdelkov in storitev, natečajev, nagrad ter druženja. Spoznala sem kar nekaj soblogerk in moram rečti, da sem zelo vesela, da so me medse tako lepo sprejele in kar me še posebno razveseli je to, da kljub temu, da smo na kupu same babnice, da si med sabo pomagamo in se podpiramo. Upam, da bom imela priložnost spoznati še ostale in z vsako malce poklepetati. 

Skozi leto bloganja sem imela priložnost sodelovati tudi z različnimi znamkami ter podjetji in bi se rada za to priložnost zahvalila prav vsakemu posebej. Sodelovala sem z: Naravna kozmetika Herbio, Konjac Sponge, Golden Rose, Ličila.si, Bioderma, Nuxe, Naravna kozmetika Meze, Egyptian Magic, 4 Kids and Us, Missha, Avon, Oriflame, Garnier, Johnny Organic, Essens Parfumi, Max Factor in Namanoo.si. Zahvala gre tudi ge. Andreji iz Sabexa za vedno čudovita presenečenja. 


Največja zahvala pa gre Vam drage bralke in bralci, ker me spremljate, ker berete moj blog in tako pridno komentirate. Hvala za vsako pohvalo kot tudi grajo, tudi te so tukaj dobrodošle. Moj blog temelji na čisti iskrenosti in tako bo tudi ostalo. In poleg iskrenosti ostajam zvesta sebi, svojemu stilu oblačenja, barvi las in vsemu kar me predstavlja. Mogoče moj izgled ni enak kot pri puncah, ki jih vidite na Instagramu in Tumblrju, ampak to sem jaz. Iskrena, nasmejana, čudno oblečena, navihana...In takšna bom ostala. No, če sem iskrena bo se spremenila samo moja barva las. 

HVALA VAM 
&
se beremo kmalu


P.s. Ker mi vaše mnenje veliko pomeni, bi vas prosila, da v komentar napišete svoje predloge za objave - kaj bi rade brale na mojem blogu, česa bi rade videle več. 
Predlogi dobrodošli. Hvala. 

Neža





You May Also Like

5 comments

  1. Neža, čestitke za 1. rojstni dan! :) Deli to svoje veselje ob pisanje še naprej, še na nadaljna leta, saj se skozi objave vidi, da to zelo rada počneš :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke! Prvo leto je najslajše :D. Želim te še naprej veliko idej in zagnanosti. Jaz se bom ponovila...kot vedno si želim na tvojem blogu videti makeup tutoriale. Da ne bom samo občudovala na Snapchatu :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti ♡♡ Bom se vsekakor potrudila, nisem pozabila hihi. xx

      Izbriši
  3. Malce z zamudo pa vseeno iskreno in iz srca, veliko uspehoh na tvoji poti še naprej.Naj ti prinese mnogo lepih užitkov, testiranj, fotografij. Predvsem pa naj te navdihuje in ti želim še veliko uspeha naprej. Sama te rada berem in tudi tebi hvala, ker mi vedno polepšaš dan s svojimi komentarji. P.s mi veliko pomenijo. P.s se že veselim decembrsko obarvanih tem:).

    OdgovoriIzbriši