BEAUTY: 10 Back To School Beauty Essentials - Collaboration with Sindiana Jones Blog

by - 01:56:00

Še samo nekaj dni nas loči do novega šolskega leta. Se že veselite? No, tiste, ki se odpravljate na faks še boste malo uživale, vendar nikar ne pozabite, da je za šolske potrebščine dobro poskrbeti že nekaj časa prej, da se na koncu slučajno ne znajdemo v časovni stiski. Ker se bližajo novi začetki, izkušnje ter znanje, je potrebno poskrbeti tudi za nova ličila, ki ti bodo pomagala zgodaj zjutraj do lepega, svežega videza in tako boš pripravljena na vse izzive. Katera so ličila na katere prisegam jaz in kaj sem za vas izbrala tokrat boš izvedela v nadaljevanju...



1 CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE KOREKTOR

Korektor je izdelek, ki je must have! Prav pride predvsem takrat, ko se ure učenja ali zabave zavlečejo pozno v noč. Skratka - life saver. Korektor je dobro prekriven in mazljiv, vodoodporen, kože ne izsuši, njegova obstojnost pa je več kot odlična, zato bo izgled kože ostal nedotaknjen skozi cel dan pa še nobenega drugega pudra ne boš rabila uporabiti. Super, kajne? 

 2. ESSENCE "ALL ABOUT ROSES" PALETA SENČIL 

Vsem tistim, ki rade poudarjate svoje oči priporočam nakup mini paletke in sicer Essence "All about Roses" , ki je primerne velikosti, da jo lahko spravimo v torbico in popravimo svoj make up kjerkoli. V njej se nahaja 8 odtenkov, ki so šimrastega in mat finiša, vse od svetlješih do rjavih zemeljskih.

3. CATRICE COSMETICS "GLAM & DOLL" FALSE LASHES MASKARA

Z nanosom maskare bodo tvoje trepalnice drznejše in opaznejše brez potrebe nanosa umetnih. Maskara ima posebno ščetko za nanos, ki tvoje trepalnice naredi daljše z učinkom umetnih trepalnic.

4. AVON RDEČILO & KONTUR 2v1

Da bo tvoja koža izgledala bolj zdrava in sveža lahko na lička naneseš nekaj rdečila, ki je lahko poljubnega odtenka, jaz prisegam na svetlo roza "punčkast" odtenek. Avon duo je kot nalašč za v torbico, z njima boš zasenčila svoje poteze obraza in z rdečilom dosegla zdrav videz kože, ki je pika na i. 

5. CATRICE OSVETLJEVALEC STROBING DUO

Z osvetljevalcem bo tvoja koža izgledala sveža in zdrava, saj bo nenehno prisoten sijaj kože s katerim boš osvežila celoten make up look. Catrice strobing duo tvoji koži podari nežen sijaj, ki je naravnost čudovit.

6. ORIFLAME THE ONE BALZAM ZA USTNICE (NUDE)

Pozabi na šminko, ki boš jo morala popravljati po vsakem požirku vode. Izberi izdelek, ki je enostaven, hkrati pa poudari in neguje tvoje ustnice. Oriflame balzam ustnice nežno poudari, hkrati pa jim zagotavlja nego in jih ščiti pred izsušitvijo. 

 7. JESSICA EMULZIJA ZA ROKE IN TELO 

Nikakor ne smeš pozabiti tudi na nego rok, saj koža po nenehni uporabi šolskih pripomočkov postane suha in neprijetna na dotik, zato jo je potrebno več krat na dan nahraniti, ji nuditi dodatno nego.

 8. AVON INCANDESSENCE MINI ROLL ON PARFUM 

Ni lepšega kot prijeten vonj, ki te spremlja skozi cel dan, hkrati pa te osveži in naredi samozavestnejšo. Velikost stekleničke parfuma je kot nalašč za v toaletko, kjer je na dosegu roke kadarkoli in kjerkoli. Vonj roll ona je cvetlično obarvan - mešanica bergamovke, kamilice in tikovine. 

 9. BATISTE SUHI ŠAMPON

Vsakemu se kdaj zgodi manjša nezgoda kot je prespati budilko in razmišljanje kako se iz zaspane godzille spremeniti v princesko, pripravljeno na vse izzive, ki jo čakajo čez dan. Prava rešitev za krotenje pričeske je defitnitvno Batiste šampon za suho pranje las. Njegova uporaba pa je čisto enostavna in hitra. Zapreš oči, posprejaš po želenem predelu las, malo vmasiraš in voila! Tvoji lasje bodo zgledali kot sveže umiti!

10. GOLDEN ROSE WOW LAK ZA NOHTE (odtenek 96)

Tudi na urejene nohte ne smemo pozabiti. Golden Rose Wow lakci so pravi mali zapeljivci, tokrat sem za vas izbrala odtenek 96, ki je nežno roza nude barve, kot nalašč za lepe, urejene, simple nohte. Golden Rose lak se lahko skrije prav v vsak žep torbice in to zaradi njegove mini "velikosti", ki pride še kako prav v  šoli, na faksu, v službi ali na potovanju. 

Z veseljem naznanjam, da sem za to objavo združila moči s soblogerko Sindiana Jones Blog, ki ti bo pomagala, da šolsko leto začneš organizirano in pripravljena na akcijo! Hitro pokukaj še na njen blog, kjer boš odkrila kateri so tisti pripomočki, ki jih defintivno rabiš za uspešen začetek šolskega leta. 


Pa ti? Kateri izdelki nikoli ne manjkajo v tvoji šolski torbi?
Kako izgleda tvoja šolska make up rutina?
Ji posvečaš veliko pozornosti ali prisegaš na manj je več?

Comment below


xoxo
Neža




You May Also Like

2 comments

  1. V srednjo šolo ne vem, čebi še kdaj šla, mi je pa na faxu bilo tolkoooo bolj norofajn, da bi kak letnik še ponovila, za izjemo poznih nočnih ur učenja:):). Se pa jaz osebno v srednji šoli makeupu pretirnao nisem posvečala, sem ga pa uporabljala. Bi pa v srednješolskih klopeh tudi sama posegala verjetno po catric in Essence izdelkih. Super sem vesela, da sta takole sodelovali in napisali lepi objavi, še več takšnih.:)**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem se v srednji šoli tudi minimalno ličila, kakšen puder, korektor in maskara so bli stalnica. Včasih mogoče tudi kakšne smokey eyes, ampak ne pretirano pogosto. Catrice in Essence sta itak zakon! :)) Hvala za lep komentar, xx

      Izbriši