BEAUTY: Pastel Love With Avon

by - 05:06:00

Še kdo tako zelo obožuje znamko Avon? Jaz je ne morem nehat hvalit, saj v zadnjem času res obožujem njihove izdelke, tako lepotne kot tudi negovalne. Moji nohti zadnje čase niso v preveč dobrem stanju, saj sem začela s študentskim delom, kjer uporabljam rokavice, ki so naredile moje nohte lomljive, krhke in zdi se, da jim nič ne more pomagati. Med vikendom tako zelo rada ustvarjam različne manikire, s katerimi vsaj malo skrijem kaj se dogaja in ta vikend sem se odločila za pastelno minikiro z laki Avon.

PASTEL LOVE Z AVON LAKI


Uporabila sem dva laka znamke Avon, prvi (zelo svetlo roza) lak je Avon Gel Finish v odtenku Sheer Love, drugi (sivi) pa je v odtenku Innocence in je iz kolekcije NailWear Pro + iz Modern Romance kolekcije in nima gel finiša.

Svetlo pastelno roza in siva barva sta mi popolna kombinacija, saj nežnemu dodamo kanček vpadljivosti in tako popestrimo manikiro. Hotela sem dodati še bleščice, ampak sem se raje zadržala, saj mi bleščični laki še bolj uničijo nohte in trenutno si tega niti ne morem privoščiti.

Avon Lak v odtenku Innocence sem že ocenila, za oceno klikni KLIK, ker pa imam iz kolekcije Gel Finish kar dva laka, lahko oceno le teh pričakujete v kratkem. 





Ti je všeč ta barvna kombinacija? 
Kateri Avonov lak je tvoj najljubši?

P.s. Moji nohti rabijo dodatno nego zato vas naprošam, da mi pomagate s svojimi predlogi - kakšen lak kupiti za zelo krhke, lomljive nohte, ki se plastijo. Hvala xx

Comment below


xoxo,
Neža




You May Also Like

13 comments

  1. KOK maš lep blogec. Brez besed :) <3
    Za nego poškodovanih nohtov je pa men najboljši od Essie, je ful carski :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aww, hvala Eva! Zelo rada namreč ustvarjam in se zajebavam s takšnimi stvarmi, tako, da mi je v veselje. Res? Bom definitivno počekirala. Hvala! xx

      Izbriši
  2. Jaz imam zadnje dni tudi samo pastelne nohte :D Vem da ima mama en lak za poškodovane nohte in je bomba, bom vprašala po firmi pa ti sporočim ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pastel Lovers <3 Super, res bi prosila, da mi sporočiš, saj so res grozni in mi trenutno ni pomagal noben lak :/ Bo pa defintivno boljše ko zaključim z delom, ampak to še ne bo kakšne 3 mesece. Hvala xx

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Ja, se strinjam! Čudovita odtenka in tako dobro prekrivna. xx

      Izbriši
  4. Trenutno uporabljam od Essence Studio Nail triple care podlak, ki mi je kar utrdil nohte, čeprav se mi še vedno cepijo, ampak manj kot so se mi. Prednost je nizka cena, slabost pa da se mi po porabi polovice stekleničke začne gostiti in je nanos težji ter se tako dlje časa suši.

    Prijateljica je zelo pohvalila Afrodita kremo za krepitev nohtov, ki njej res pomaga. Sama je nisem preizkusila, tako da svojih izkušenj glede nje nimam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jaz imam od Essence in od znamke Kiss, vendar mi trenutno nič ne pomaga. Bom najbrž res mogla do konca študentskega dela počakati... Čeprav se mi para srce ko vidim svoje nohte. Afroditine kreme še nisem preizkusila, sem pa seznanjena z njihovimi izdelki in seveda dobro kakovostjo in učinkovitostjo, tako, da bom jo probala poiskat v trgovini. Najlepša hvala za nasvete xx

      Izbriši
  5. Zelo luštkana in cute manikura :) Jaz obožujem pastele <3

    OdgovoriIzbriši