BEAUTY: Avon Lipsticks Are My Favourite / Adoring Love, Au Naturale, Pure Pink

by - 05:23:00

Ta objava bo namenjena vsem, ki obožujete šminke. Sama že kar nekaj časa prisegam na mat šminke znamke Avon, saj so cenovno ugodne, kvalitetne, dolgo obstojne ter dobro pigmentirane in prekrivne. Obožujem vse vrste šmink, najraje pa uporabljam tiste z mat finišom, saj je njihova obstojnost daljša kot pri kremnih.

Danes vam bom predstavila swatche treh mat šmink, ena od teh je tudi moja do sedaj najljubša v odtenku Adoring Love.


Avon Perfectly Matte
"Ko kvaliteta, prekrivnost in obstojnost postanejo eno."


Avon Perfectly Matte je kvalitetna kolekcija naravnost čudovitih šmink, ki so mat finiša, prijetega vonja, njihova mazljivost in obstojnost sta odlični. Če povzamem vse informacije o kolekciji šmink in , če bi morala izbrati občinstvo, ki bo izdelke uporabljalo, bi jih pripisala ženskam, ki hočejo biti vedno urejene bodisi na izletu ali službenem sestanku. Šminke poskrbijo za popoln izgled, celotni zunanji podobi pa dodajo piko na i.

Au Naturale 


Poleg temnejših odtenkov so nude odtenki moji drugi najljubši. Ni jih težko kombinirati z očesnim make up-om, hkrati pa so takšnega nežnega odtenka, da jih lahko nosimo ob vsaki priložnosti. Au Naturale je definitivno tipična nude šminka, dobro pigmentirana ter prekrivna, vsekakor obstojna. 

Videz na ustnicah:

Pure Pink

Najprej moram priznati, da se še na roza barvo privajam, saj sem ljubiteljica temnejših odtenkov. Pure Pink je prva pink šminka, ki je pristala v moji zbirki in vsekakor mi je zelo všeč, čeprav ni moj najljubši odtenek. Je nežna, dobro prekrivna, lahko mazljiva ter obstojna.

Videz na ustnicah:

Adoring Love

Odtenek Adoring Love je moj favorit med šminkami, ki sem jih do zdaj preizkusila. Je temnejše roza barve, vsekakor zelo prikupna barva. Tako kot prejšnji dve je tudi ta dobro mazljiva, prekrivna, zadostujeta namreč samo en ali dva nanosa šminke, prav tako je njena obstojnost odlična, šminka mi je najdlje zdržala 6 ur (ob hrani in pijači), kar je presenetljivo dobra obstojnost.

Videz na ustnicah:

Mnenje/Ocena:

Kot kozmetičarka iščem vedno takšne izdelke, kateri bodo za svojo ceno imeli pričakovane lastnosti, kot so obstojnost, kakovost, dobra mazljivost ter prekrivnost. Avon mat šminke imajo defintivno to. In še več. Tudi kot kupec pričakuješ obljubljeno, zato vam šminke Avon definitivno priporočam, če iščete šminko, ki je ne boste potrebovale nanašati vsakih 10 minut. Šminke so dolgo obstojne, tudi do 8 ur (kljub hrani in pijači). Jaz za še daljšo obstojnost uporabim matirni puder, ki ga nežno "razmažem" po ustnicah, uporabiš lahko tudi svinčnik za obrobo ustnic, ki prav tako poskrbi za daljšo obstojnost in preprečuje razmazovanje šminke same. Mat šmink so na voljo v veliko različnih odtenkih, zato boš definitivno našla svoj favorit. Priporočam!

Ocena (1-10): 10


Šminke in ostale Avon izdelke si lahko ogledate v e-katalogu: Avon Online Katalog



Ti je bila objava všeč?
Si že preizkusila šminke znamke Avon?
Kako si ti zadovoljna z njimi?
Kateri odtenek šminke Avon pa je tebi najlepši?

Comment below


xoxo,
Neža



*This product was sent to me by the company itself or its PR.










You May Also Like

12 comments

  1. super objava ! Trenutno imam v zbirki samo dve mat šminkici, in sicer adoring love in pure pink in sta mi obe noro lepi, čeprav še vedno raje nosim bourjois rouge edition velvet šminke

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boš videla, da jih boš imela vedno več. Jaz sem se kar malo zaljubila v njih, ker so res odlične. Hvala xx

      Izbriši
  2. Avonove šminke so odlične kakovosti. Imam šminke iz več linij in so vse res odlične. Poleg vsega pa so še zelo ugodne. :) Au Naturale je tudi ena mojih ljubših. Pure Pink je pa najbolj nosljiva roza, ker je že skoraj rjavkasto nude. Tebi bi bila mogoče všeč še Ideal Lilac. Tudi Posh Petal se mi zdi, da bi ti pristajal. Ta odtenek si vedno predstavljam na nekom s hladnimi blond lasmi :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se popolnoma strinjam. Jaz še šmink iz drugih linij nisem preizkusila, ker imam nekako raje te mat, ampak bom jih pa definitivno. Komaj čakam plačo, sem odločena, da hočem vse perfectly matte v svoji zbirki, hihi. xx

      Izbriši
  3. Adoring love res super zgleda <3
    Ima pa Avon noro dobre šminke (tudi iz drugih kolekcij) in kar je najboljše pestro izbiro odtenkov, tako da se res za vsakogar najde nekaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, je moj trenutni favourite med odtenki, ki jih imam v svoji zbirki. Se strinjam, tudi meni je všeč tako obsežna izbira odtenkov. xx

      Izbriši
  4. rozike bi bile moje::):)superrr lepe so*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi, pri meni pa prav nasprotno. Imam raje temnejše odtenke, ampak so mi tudi svetlejši prirasli k srcu. Hvala xx

      Izbriši
  5. Adoring love in Pure pink sta čudoviti <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam! Adoring love je res prečudovit odtenek, ne presvetel in ne pretemen. Zlata sredina. xx

      Izbriši
  6. Super objava in še posebej fotke. Meni so te šminke že na videz NORO všeč. Všečkam pa pigment, obstojnost in super nosljivost.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Larisa! Pri fotografiranju ustnic še nisem našla svoje poze, ampak bo počasi :P Meni tudi, definitivno ti jih priporočam, ker so res več kot odlične, še posebej za kak poseben event, kjer si nimaš časa popravljati šminke vsakih 10 minut. xx

      Izbriši