Review: Herbio Regenerating Cream

by - 07:18:00

Suha koža ni samo ena od nadlog, iz nje se lahko razvijej tudi resnejše težave, kot je to atopični dermatitis (kronično vnetje gornjega epitelija kože, ki je alergijskega porekla). Vzrokov za suho kožo je lahko veliko in sicer: nepravilna nega, primanjkovanje vlage, vremenske razmere, genetski vplivi, hormonski vplivi, jemanje zdravil, prehrana, itd. Prav zato je š kako zelo pomembno, da suho kožo pravilno negujemo. Danes bo objava namenjena vsem, ki dajejo prednost naravnim sestavinam izdelkom ter vsem, ki imajo težave z zelo suho kožo in še niso našli izdelka, ki bi jim to nadlogo odpravil ali vsaj malo olajšal.



Pred nekaj tedni smo Pomurske blogerke spoznale podjetje Herbio, kjer so nam predstavili dva izdelka, ki smo jih naknadno tudi prejele v darilih. Od takrat preizkušam njihovo obnovitveno kremo za suho kožo. P.s. Krema je sicer namenjena negi suhe kože na obrazu, vendar, ker imam sama normalno kožo, razen predel nosu, jo vedno nanesem samo na nos ter na noge.
No, več vam bom zaupala v nadaljevanju...

O podjetju Herbio


Herbio je blagovna znamka, ki se je rodila sredi polj, gozdov in travnikov, z eno besedo rečeno v naravi. Herb pomeni zelišča, bios pa življenje. Njihovi izdelki so izdelani z ljubeznijo, ne samo do narave, ampak tudi do kakovostne nege kože z izbranimi zelišči, ki so jih razrili že naši predniki. 

Ponujajo veliko različnih izdekov in linij, ki si jih lahko ogledate na nasledni povezavi: Herbio.si

Herbio Vision obnovitvena krema

Sama zelo rada uporabljam kreme, ki vsebujejo naravne sestavine, do zdaj sem jih preizkusila že kar nekaj. Ampak ta je drugačna. Popolnoma drugačna. Za to objavo sem se odločila že po prvem nanosu kreme. Zakaj? Zato, ker so znaki delovanja bili vidni že takoj po prven nanosu kreme na mesto, kjer imam težave s suho kožo že celo življenje. Že od kar pomnim sem imela zelo zelo suho kožo na nogah, tudi podplatih. Mama mi je kupovala vse od cenejših krem pa vse do tistih najdražjih pa ni nikoli pomagalo čisto nič. Vse dokler nisem preizkusila Herbio Vision obnovitvene kreme.

Čemu je namenjena

Obnovitvena krema Herbio je iz linije Vision in je namenjena negi zelo suhe in občutljive kože ter drugih težav s kožo.


Kakšno je njeno delovanje

Obnovitvena krema postopno obnavlja zaščitni plašč kože, kožo mehča in gladi.


Embalaža (50 ml)

Embalaža je plastična, bele  barve z prosojnim pokrovčkom in "pumpico" s katero nadzorujemo količino izstisnjene kreme, ki se mi zdi zelo priročno, saj jo izstisnemo toliko, kot mislimo, da jo bomo rabili. Všeč mi je tudi artistično obarvana nalepka, kjer vidimo naslov kreme, opis izdelka ter sestavine. Izgled je zelo eko-bio, če se lahko tako izrazim, prav tako pa je embalaža higienično naravnana ter zelo lahka, tako, da jo lahko tudi nosimo v torbici oz. vzamemo s sabo na potovanje/izlet. 


Sestavine

Izbrane sestavine (izvleček korinde, olje trpotčevega gadovca, čebelji vosek, lanolin, alantoin in pantenol) kožo pomirijo, jo obnavljajo in gladijo.



Uporaba

Kremo zjutraj in zvečer nanesite na očiščen in tonificiran predel obraza in vratu ter jo nežno vmasirajte.


Mnenje / Ocena izdelka

To je najboljša krema, kar sem jih do zdaj preizkusila. Res. Edina, ki je takoj po nanosu začela učinkovati in pokazala, da se nekaj dogaja in izboljšuje. Še sama nisem mogla verjeti. Zdaj jo uporabljam kakšna 2 tedna, nanesem jo zvečer po tuširanju, nežno vmasiram in pustim 10 minut, da se krema vpije v kožo. Tudi, ko se zjutraj zbudim je moja koža navlažena in ni vidnih suhih delčkov kože, ki so pred uporabo le-te kar mrgoleli po zraku. Res je enkratna za nego suhe oz. zelo suhe kože. Tudi vonj je prijeten, kar pa je najbolj pomembno pa je njena učinkovitost, ki je več kot odlična. Priporočam vsem, ki imate težave s suho kožo, kjerkoli po telesu. 


Ocena (1-10): 10 ✔


Izdelek si lahko ogledate ter tudi naročite na tej povezavi: 

Prav tako si lahko preberete oceno/mnenje soblogerke Petre , ki je prav tako preizkusila kremo iz linije Vision: http://adjustingbeauty.blogspot.si/2015/08/review-herbio-cream-kalei.html





Vse, ki imate težave in ne veste več kaj bi uporabili za svojo kožo, iz srca priporočam to kremo ali drugi izdelek znamke Herbio. Prav tako, upam, da sem vam približala  znamko Herbio ter izdelek, ki sem ga preizkusila in sem nad njim čisto navdušena.

Si tudi ti preizkusila kakšen njihov izdelek? 
Katerega?
Imaš tudi ti kakšno priporočilo za vse tiste, ki imajo težavo s suho kožo? 
Deli mnenje z nami

Comment below


xoxo,
Neža





*This product was a gift from sponsors.









You May Also Like

6 comments

  1. Imajo kar the best izdelke, tudi jaz pripravljam objavo.

    Sploh šampon za volumen je res carski!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam s tabo! Jaz sem sicer do zdaj preizkusila samo to kremo, ki mi res nenormalno odgovarja, čaka me še testiranje tuš gela. Pravkar pa so mi ponudili tudi nadaljnje sodelovanje in dobim v testiranje še 2 izdelka iz različnih linij. Komaj čakam! Je prvi izdelek, ki me je dejansko tako zelo navdušil in je na moji top listi, definitivno. xx

      Izbriši
  2. Komaj čakam, da jo preizkusim. :) Sem si mislila, da bo ta tudi dobra. Tudi Calei je bila odlična od njih. :) Trenutno preizkušam gel za tuširanje in sem navdušena. Vonj mi je všeč in to da ne iritira moje suhe občutljive kože. Pa niti se tako slabo ne peni kot je bilo rečeno :D.

    Hvala za omembo ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res ti priporočam, da jo, čim prej! Meni je tak dobra, sploh ne morem povedati kako zelo sem navdušena! Dejansko še nisem bla nad nobeno kremo tak. Mene še tudi čaka testiranje tuš gela, ki smo ga dobile v dar na dogodku. Komaj čakam! In np xx

      Izbriši
  3. Jaz še nisem uspela preizkusit, trenutno je preveč vsega, pa preveč vsega česar še ne smem uporabljati, ker mi ni uspelo fotografirat. :(
    Po tvojem zapisu pa komaj čakam, da jo preizkusim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sprva nisem bila nekaj ful navdušena, ampak ko sem dejansko preizkusila kremo, sem jo že prvič vzljubila in zdaj si mažem res vsak dan in je razlika več kot očitna. Priporočam! xx

      Izbriši