What's in my Make Up bag?

by - 07:59:00

Živjo lepotičke!

Danes sem za vas pripravila malce drugačno objavo in sicer razkrila vam bom, kaj vse se skriva v moji kozmetični torbici.VELIKO. Če bi morala opisati z eno besedo. 
V preteklih letih se je moja zbirka ličil precej povečala, vendar sem skozi vsa leta obdržala tiste "fav" izdelke in jih res ne neham uporabljati, zato jih imam vedno pri roki, ne glede na to, kam se odpravim. Sem mnenja, da je dobro je preizkusiti različno kozmetiko, saj samo tako izveš kaj ti najbolj odgovarja in, katere znamke in izdelki so tisti, ki jih boš vedno imela v svoji kozmetični torbici. 


Max Factor kozmetična torbica je kot nalašč zame, saj je srednje velikosti in v njo spraviš, kar veliko ličil, zato je primerna tudi za potovanja. Dobila sem jo, kot darilo, saj sem bila ena od zmagovalk v Max Factor nagradni igri za najboljši Marilyn Monroe Look.


Kot vidite na sliki nisem mogla preveč "skriti" znakov uporabe ličil, saj jih res veliko uporabljam in so skoraj vsi izdelki v vsakodnevni uporabi. 


What you find in my make up bag:

1. Revolution Make Up "Flawless" Palette
2. Revolution Make Up "Protection" Palette 
3. Freedom Make Up Proffesional Mini Palette
4. Essence Merry Berry Highlighter Powder
5. Catrice All Matt Liquid Foundation
6. Essence False "Half"Eyelashes & glue
7. Essence Coverstick
8. Freedom Make Up Proffesional Blush
9. Freedom Make Up Proffesional Liquid Black Eyeliner
10. Catrice Infinite Shine Lip Gloss
11. Max Factor Red Lipstick
12. Essence Longlasting Lipliners
13. Essence The Gel Top Coat (Nude)
14. Avon Incadessence Roll On Parfum
15. Maybelline New York The Colossal Kajal Pen
16. Liquid Glitter Eyeliner


Kaj se pa skriva v tvoji? 
Si mogoče katerega od teh izdelkov že preizkusila?
Leave a comment below




xoxo,
Neža
Rose Touch

You May Also Like

4 comments

  1. oooo Flawless <3 Jst jo imam tudi and I love it. :) pa essence liplinerji so tudi zakon, jaz ga imam v odtenku lovely frapucino in je gorgeous :) (Tamara)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, mislim, da še nisem nikjer zasledila, da bi kdo napisal kaj slabega o tej paletki. Naravnost čudovita je <3 Nad liplinerji sem zelo zelo navdušena in moram priznati, da so mi eni boljših... samo malo prehitro jih zmanjka ;P (uporabljam jih skoraj vsak dan). xx

      Izbriši
  2. Essence liplinerji so zakon! Jaz jih imam v svoji zbirki menda 5 in mi je vsak po svoje lep :) Pa Catrice tekoči puder tudi. Mi je pa vseeno ta najsvetlejši odtenek malce pretemen za moj obraz, ampak mi je pa tekstura tako zelo všeč, da ga nočem menjat :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaa! Nebi jih zamenjala za nič drugega, res so mi zakon. Jaz jih imam tudi kar nekaj, razen tistega mislim, da roza odtenka... Mi je pa najbolj všeč Plum Cake <3 Ne morem se ločit od njega. Ja, jaz sem tudi imela težave s pudri, ker imam zelo svetel in porcelanast ten, ampak sem s tem kar zadovoljna. Me pa mika preizkusit tudi od Bourjois, ker naj bi bil ful svetel. xx

      Izbriši