BEAUTY: Review of Avon Naturals Escape Coconut & Starfruit Shower Gel

by - 05:00:00

Bliža se že konec septembra in tukaj so že jesenski, malo hladnejši dnevi. Za vse tiste, ki že pogrešate tople poletne dni, sem za vas pripravila objavo o Avon gelu za prhanje z vonjem kokosa in karambole, ki s svojim vonjem pričara poletje pa čeprav samo za nekaj minut. 


Embalaža je plastična, precej minimalistična in preprosta, kar mi je zelo všeč. Tudi velikost je primerna, da ga lahko vzamemo s sabo tudi na kakšno potovanje. Embalaža vsebuje 200 ml gela za prhanje.Kokosova voda in karambola sta super kombinacija, saj je vonj čisto poletni. Gel je precej osvežilen, čudovitega vonja, nekoliko sladkega. Na koži se prijetne vonjave obdržijo še nekaj minut in popolnoma osvežijo telo ter izboljšajo počutje. Koža je po prhanju mehka in čudovito odišavljena.Mnenje/Ocena: 

Gel za prhanje ima čudoviti vonj, všeč mi je tudi njegova minimalistična in enostavna embalaža. Vonj popolnoma osveži in nas ob dotiku s kožo vrne nazaj v poletje. Koža je po prhanju mehka, očiščena in prijetnega vonja. Priporočam! 

Ocena(1-10): 9 


Pa ti? 
Tudi ti obožuješ vonj kokosa?
Si že preizkusila kakšen Avon gel za prhanje?
Kakšno je tvoje mnenje?

Comment below

xoxo
Neža
*This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

2 comments

  1. Ravno uporabljam tega, mmmm. :) Sicer pa kokos je itak eden izmed mojih najljubših vonjev.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je odličen <3 Vonj je res taki fresh, čisto poleten! I love it! xx

      Izbriši