Lifestyle: 5 DIY Funny Valentines Day Cards

by - 04:21:00

Danes je dan zaljubljencev in tole objavo sem spisala za vse tiste, ki nimate blage veze kaj podariti svoji boljši polovici ali prijateljici, prijatelju, ljubimcu, sestri, ... 

Sama obožujem voščilnice, vendar večkrat ne vem svojih čustev prenesti na papir, zato je lažje to povedati /pokazati s smešnimi nalepkami in besedami. Že nekaj časa me veseli ustvarjanje različnih grafičnih izdelkov aka logotipi, naslovne fotografije, grafike in naslovi za bloge; skratka vse kar je povezano z zanimivimi oblikami, pisavami in urejanjem. 

Ravno zato sem se letos odločila za vas, drage moje bralce in sledilce narediti 5 Valentinovih kartic s smešno vsebino, katere lahko potem samo sprintate in dodate k presenečenju za vašo boljšo polovico.

Vse kartice sem izdelala s pomočjo programa Canva, v katerega se lahko prijavi vsakdo od vas in začne s svojim lastnim ustvarjanjem. Canva je program, ki res zelo olajša delo pri urejanju različnih flajerjev, plakatov, Facebook sličic, itd, zato vam garantiram, da vam ne bo žal, če se boste prijavili in prečekirali ponudbo. Za vectorje, ki jih vidite na karticah sem uporabila iskanje v Googlu, jih shranila in naložila v Canvo in s pomočjo urejevalnih možnosti naredile prečidovito - smešne kartice z besedilom. 

Kartice so odličen dodatek k čokoladi ali posamično - definitivno izdelek, ki bo polepšal dan in narisal nasmeh na obraz. 

1. LJUBIM TE BOLJ KOT...


KLIK - NATISNI TUKAJ

2. DRAKE SPOROČILO


KLIK - NATISNI TUKAJ

3. YOU ARE MY FAVOURITE THING TO DO 


 KLIK NATISNI TUKAJ

4. GRUMPY CAT LOVES YOU


KLIK - NATISNI TUKAJ

5. I WANT TO SPEND ALL MY 9 LIVES WITH YOU


KLIK - NATISNI TUKAJ


Potrebuješ:

♡ Tiskalnik in barvo
♡ Trši papir A4
♡ Alkoholni flumaster (za pripis)
♡ Program Adobe Reader (voščilnice so shranjene v tem formatu)

Navodila:

♡ Izberi voščilnico, ki ti je najbolj všeč
♡ Pritisni na link pod fotografijo voščilnice
♡ Voščilnica se ti bo odprla v PDF formatu 
♡ Klikni na download in sprintaj voščilnico na trši list papirja
♡ Kartico obreži 
♡ Podari jo izbrani osebi
♡ Voila!

Upam, da so ti kartice všeč, zdaj pa le veselo na delo. Želim ti lepo preživet današnji dan - če ga praznuješ ali ne. 

P.s. Če boš uporabila kartice kot darilo bi bila zelo vesela kakšne fotografije ali tagga (ig:rosetouchblog ali fb: Rose Touch Blog). 




You May Also Like

2 comments

  1. O to je pa res luškano <3
    Prva mi je takoj padla v oči, ker je res classy looking. Ampak zmaga mi pa tretja. Zdaj mi je žal, da nisem prej videla tvoje objave :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Že dolgo ustvarjam takšne izdelke, jih pa res nikoli nisem pokazala širši publiki. Se mi pa zdijo te kartice in voščilnice res prisrčne, še posebej ob kakšni posebni priložnosti - ali pa tudi kar tako, kot mini presenečenje.

      Hvala za komentar,

      xx

      Izbriši