BEAUTY: Review of Make Up Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar 2 Rose Gold

by - 04:55:00

Znamka Make Up Revolution London je poznana predvsem po cenovno ugodni dekorativni kozmetiki in dobri kvaliteti le teh. Danes bom govorila o prečudoviti paletki z rdečili in sicer Golden Sugar 2 Rose Gold. Naj poudarim, da sem paletko kupila v spletni trgovini licila.si in to za samo 4, 99 EUR. 


Embalaža palete je minimalistična, prav tako ima tudi sekundarno embalažo, kjer so na zadnji strani vidni odtenki rdečil, ki se skrivajo v paletki. 

Paleta vsebuje bronzerje, rdečila za lica, baked bronzer in 2 baked osvetljevalca.Vsebina je zelo raznolika, kar mi je zelo všeč, saj lahko mimogrede zasenčim svoj obraz in nanesem še nekaj osvetljevalca za glowy videz kože. 



Zgornja vrstica je nekoliko svetlejših odtenkov - svetlo pastelno roza odtenek (malce šimrast), svetlo mareličen odtenek (šimrast finiš), svetlo zlat odtenek (šimrast finiš), svetlo mareličen bronzer (mat finiš). Spodnja vrstica je moja najljubša, saj jo sestavljajo res zelo pigmentirani blushi - svetlo mareličen odtenek (šimrat finiš), baby pink odtenek (šimrast finiš), zelo pigmentiran zlat bleščičen odtenek (šimrast finiš) in svetel mat bronzer (mat finiš). 

Prva vrstica paletke

Druga vrstica paletke

Vsi odtenki so zelo pigmentirani, predvsem tisti v spodnji vrstici, zelo lepo se tudi zabrišejo, pri tistih malo bolj pigmentiranih moramo paziti pri nanosu, saj lahko kar hitro zgledamo kot novoletna jelka. Ustvarimo lahko zelo lep videz, vse od naravnega do malo bolj dramatičnega za žur do jutranjih ur. 


Testirala sem tudi MUR Pro Eyeshadow Blending PRO E103 čopič s katerim lahko zelo lepo zabrišemo senčila, prav tako ga lahko uporabimo tudi za nanos osvetljevalca. 

Mnenje/Ocena:

Skratka paletka je super za vse, ki rade poudarite svoja lička in hkrati osvetlite želene dele na obrazu. Odtenki so čudoviti, paletka je res kakovostna - čeprav je zelo poceni (brez popusta paletka stane okoli 10 eur). Odtenki ustvarijo res čudovit in zdrav videz na obrazu, zelo lahko se zabrisujejo in še obstojnost je super (obstojni čez cel dan). Vsekakor priporočam tole paletko kakor tudi druge njihove izdelke!

Ocena (1-10): 10

O paletki je pisala tudi soblogerka Angel Beauty, njeno mnenje si lahko prebereš na naslednji povezavi: KLIK


Si jo že preizkusila?
Kakšno je tvoje mnenje?

Comment below


Neža




You May Also Like

4 comments

  1. Ful je lepa, si jo že nekaj časa ogledujem, ampak imam že tako ali tako preveč stvari predvsem paletk in je treba malo porabiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, zelooo je lepa in ful pigmentirana, kar mi je še posebej všeč. Osvetljevalci ustvarijo res božanski glow <3 Se pa strinjam s tabo, bom tudi jaz morala malo "ustaviti konje" kar se tiče nakupovanja paletk. xx

      Izbriši
  2. Prekrasna je! In že nekaj časa se spogledujem z njihovimi paletkami za obraz, imam samo tisto s korektorji ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ena najboljših paletk kar jih imam za lička in osvetljevanje! Res vredna vsakega centa in še več! Super pigmentirana, na koži so odtenki zelo dolgo obstojni in ustvarijo res čudovit videz kože. xx

      Izbriši