Lifestyle : Hvala ti mama

by - 08:29:00Draga mama,

mamiCIA, mamacita, mami. 

Sprejela si službo z neomejenim delovnim časom. Službo, ki je najzahtevnejša in v kateri "odpovedi" ne poznamo. Službo, ki je najdragocenejša od vseh. 

Letos sem se odločila, da spišem zate kratko objavo in se ti s tem na nek način zahvalim za vse, kar si naredila zame. Zaradi tebe sem to kar sem. 
Če bi lahko, bi izbrisala vse težke trenutke, ki si jih dala skozi življenje , ter ti obrisala vse solze, ki si jih potočila do sedaj. 
Če bi lahko, bi ti podarila vse diamante tega sveta, in ti pokazala kako čarobna, močna in vsemogočna si. 
Če bi lahko, bi nabrala vse sončnice sveta, in ti  povedala, kako hvaležna sem za vsak tvoj objem, poljub in vso tvojo skrb. 
Če bi lahko, bi te peljala na konec sveta, na vse neraziskane kotičke, da ti povem, kako cenim tvojo brezpogojno ljubezen, ki si mi jo dosedaj dajala v dvojni meri. 
Če bi lahko, bi te peljala raziskat prav vsak grad, in ti povedala, da se nobeno zlato ne sveti tako kot tvoje zlato srce. 

Draga mama, nisi popolna, vendar se trudiš po svojih najboljših močeh. Vedi, da je tvoj pristan še vedno in vedno bo, edini varen, v tem norem, razburkanem morju. Vedi, da sem ti neizmerno hvaležna za vse neprespane noči, ki si jih prebedela ob meni. Vedi, da sem hvaležna za vso tvojo podporo in tudi grajo. Za vsak ja in za vsak ne in za vsak mogoče. Vedi, da sem ti hvaležna za vsak topel obrok, streho nad glavo ter vsa odrekanja skozi leta. Vedi, da sem ti hvaležna za vse čudovite izlete in nove dogodivščine, ki sva jih preživeli skupaj. 

Draga mama. Življenje je eno samo in ena sama si tudi ti. Hvala, ker si. 

Tvoja, 

Neža 


You May Also Like

0 comments