Lifestyle: Zakaj sem nehala pisati?

by - 02:29:00


Po več mesecih sedim za računalnikom in se čudim sama sebi. Še sama sebi ne morem verjeti, da dejansko pišem. Nisem prepričana, da bo ta objava tako smiselna in, da boste jo vsi razumeli, vendar sem srečna, da sem spet nazaj. Ne počutim se, kot, da sem vam dolžna obrazlagati kaj se je dogajalo, zakaj sem imela rahlo pavzo s pisanjem in zakaj me ni bilo veliko na družabnih omrežjih. 

Še vedno obožujem pisanje bloga in priznam, da sem kar malce pogrešala to prazno stran, ki jo potem napolnim z vsebino in delim z vami. Priznam, da sem pogrešala ta stik z vami, dragi moji bralci in predvsem sem pogrešala tisto "tapravo" Nežo. Vse skupaj se je odvijalo tako hitro, da še sama nisem sledila vsem trenutkom in situacijam. Kot veste sem se vmes preselila, zamenjala delovno mesto in našla svoje življenjsko poslanstvo. Seveda, se je vmes dogajalo še veliko zanimivega, nezanimivega, dobrega in slabega, predvsem pa je prišlo neko obdobje, ko sem začutila, da ni to to in, da si moram vzeti pavzo. Življenjske situacije te včasih pripeljejo do tega, da si vzameš čas zase. Da poudarim to - da s tem sploh ni nič narobe. 

Vsak dan viseti na družbenih omrežjih, se fotografirati, snemati, ko itak posnameš en video že 10-ič in še vedno ni okej, odpisovanje na 1000 sporočil, ki se kar hitro naberejo v inboxu, skratka - po določenem času se nisem več videla v tem. Seveda sem tu in tam še objavljala, predvsem pa fotografirala in pripravljala material za nove blog objave, ampak nikoli ni prišlo do tistega, da bi se dejansko vsedla pred računalnik in pisala. Na začetku sem se počutila res grozno - kot, da zapuščam vse vas, kot, da zapuščam moj blog. Zdaj pa se zavedam, da je tu in tam to dobro narediti. Nisem oseba, ki celi dan preživi na Instagramu, ravno obratno. Sem oseba, ki da veliko na naravo, na ljudi okoli sebe, na dobre odnose, na nova spoznanstva, na vse, kar je prej naravno kot umetno. In velikokrat sem se počutila kot, da moram biti nekaj, kar pač od mene zahteva blogerska scena. Vedno manj je bilo volje do bloga in vedno več do spoznavanja samega sebe in življenja nasploh.

Enostavno nisem človek, ki bi fejkala kako se počutim, fejkala svoja potovanja, fejkala svoje celo življenje in ga spremenila v perfekten Instagram profil. Pa je na žalost vedno več tega, da ne omenjam fake profilov, ki jih je že toliko, da med scrollanjem ne vidiš nič drugega kot perfektne postave, glamurozno življenje, materializem in seksapil. Ob nekaj minutnem scrollanju, ti lahko še samo mine - saj življenje ni takšno kot ga prikazuje velika večina. 

Ne bom vam metala pesek v oči in vam natvezila kup laži, kako bom vsak dan objavila objavo, lahko pa vam garantiram, da Rose Touch Blog še živi in tudi bo v prihodnje, le z nekaj spremembami in še večjo mero iskrenosti. You May Also Like

1 comments

  1. Super te je spet videti in zavedaj se, da smo večinoma tu prav zaradi tvoje iskrenosti in resničnosti! <3

    OdgovoriIzbriši